• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Papatyammmm ameliyat sureci

papatyammmm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
181
1
96
İstanbul
Merhaba kizlar,

Cok fazla mesaj yazmiyorum,forumda da cok aktif degilim ama bu bolumun cok iyi takipcisiyim,hepinizin hikayelerini okudum ve okudukca heveslendim,niye ben de yaptirmiyim ki dedim ve yillardir hayalini kurdugum memislere insallah 2013 yili icinde ben de kavusacagim:)

Uzun zamandir para biriktirmeye calisiyordum,parayi hazirladigima gore artik ben de doktor arastirmaya baslayabilirim diye dusundum,aslinda bir liste cikarmistim ama İsyerindeki bilgisayarima kaydetmisim,su an elimde degil ama aklimda kaldigi kadariyla ocak ayi itibariyle gorusmek icin randevu alacagim doktorlar sunlar;

1- hasan findik
2-baris cakir
3-naci celik
4-hakan gence
5-aylin karanlik

Aklima gelen doktorlar bunlar,cogunuz benden cok daha bilgilisiniz ve bu sureclerden gectiniz,bana tavsiye edeceginiz ve mutlaka gorus diyeceginiz bir doktor var mi? Onunla da goruseyim,butun gelismeleri buradan yazacagim ve insallah 2013un ilk aylarinda ben de mutlu olcagim gogsumu gere gere gezecegim:)

Hadi kizlar bana da bi el atin,beni en iyi siz anlarsiniz:17:

herkese aynı şeyi söylüyorum: şu doktorla da görüşmelisin tarzı şeyler yazmam. sadece doktorumdan memnunsam bunu yazarım. ötesi ameliyat olacak kişinin bileceği iş. bazen aynı doktordan mennun olan da olmayan da çıkabiliyor.
sana araştırma sürecinde kolaylık diliyorum. doktor seçiminin en önemli karar olduğunu unutma!
ikincisi de istediğin meme biçimine ve boyutuna karar vermek. ve tabi ki bunu doktoruna doğru bir biçimde anlatabilmek.

Tesekkur ederim yaprakcim ,tabi ki her doktor farklidir,her hastaya gore de degisir ama sonradan ah keske su doktora da gidip bir danissaydim demek istemiyorum,o yuzden yardiminizi rica ettim,senin ameliyat oldugun doktor zaten listemde mevcut,peki bana tavsiye eder misin?

Tesekkur ederim yaprakcim ,tabi ki her doktor farklidir,her hastaya gore de degisir ama sonradan ah keske su doktora da gidip bir danissaydim demek istemiyorum,o yuzden yardiminizi rica ettim,senin ameliyat oldugun doktor zaten listemde mevcut,peki bana tavsiye eder misin?

canım benim, listendeki doktorlardan bir tanesini doktor olarak göremedim ben. nedenini de sayfamda yazmıştım. ama sana ona sakın gitme diyemem. belki sen o doktorun sonucuyla mutlu olacaksın. bunu bilemeyiz ki.
ben naci bey'e güven duydum. Ona ameliyat olduğuma da pişman değilim. ama gel gör ki, pırıltı arkadaşımız mutlu olmadı ameliyat sonucundan. bu nedenle kimseyi en ufak bir biçimde etkileyip yönlendirmek istemiyorum. daha çok doktorla görüşmek kafandaki soru işaretlerini azaltabilir. görüşmekte fayda var.
konu naci bey olunca, "acaba doktor seni ameliyat etmek isteyecek mi?" sorusunu sormadan edemiyorum. bize uygun olan doktoru seçmemiz kadar, doktorun da uygun hastayı seçme hakkı olmalı. sonuç iyi olmayacaksa (hastanın, anlamadığı konularda ısrarcı olması gibi) doktor da ameliyat yapmak istemeyebilir haklı olarak.
görüşmelerinden sonra, aklında en ufak bir soru işareti bırakmayacak doktoru seç. tavsiyem bu yönde olabilir.
umarım yardımcı olabildim yazdıklarımla.

Merhaba kizlar,

Cok fazla mesaj yazmiyorum,forumda da cok aktif degilim ama bu bolumun cok iyi takipcisiyim,hepinizin hikayelerini okudum ve okudukca heveslendim,niye ben de yaptirmiyim ki dedim ve yillardir hayalini kurdugum memislere insallah 2013 yili icinde ben de kavusacagim:)

Uzun zamandir para biriktirmeye calisiyordum,parayi hazirladigima gore artik ben de doktor arastirmaya baslayabilirim diye dusundum,aslinda bir liste cikarmistim ama İsyerindeki bilgisayarima kaydetmisim,su an elimde degil ama aklimda kaldigi kadariyla ocak ayi itibariyle gorusmek icin randevu alacagim doktorlar sunlar;

1- hasan findik
2-baris cakir
3-naci celik
4-hakan gence
5-aylin karanlik

Aklima gelen doktorlar bunlar,cogunuz benden cok daha bilgilisiniz ve bu sureclerden gectiniz,bana tavsiye edeceginiz ve mutlaka gorus diyeceginiz bir doktor var mi? Onunla da goruseyim,butun gelismeleri buradan yazacagim ve insallah 2013un ilk aylarinda ben de mutlu olcagim gogsumu gere gere gezecegim:)

Papatyam yaprağa kesınlıkle katılıyorum! Ben doktorumdan çok ama çok memnun kaldım yaklaşımından sonucundan süreçten! Ama bunların hepsi sende de aynı ilerleyecek dıye birşey söz konusu değil taii ki. Ben sadece mutlaka görüş diyebılırım ama sonuç aynı mı olur farklı mı olur bılemem tatlım.. Benım doktorumda listene ismini yazdığın doktorlardan Hakan gence..

Merhaba kizlar,

1- hasan findik
2-baris cakir
3-naci celik
4-hakan gence
5-aylin karanlik

İnşallah sende bizim kervana mutlu mesut bir biçimde katılırsın canım..Ben bu ameliyata kesin karar verdigimde aklımda olan bütün doktorlarla görüşme yapmıştım.Sonrasında keşke şu doktorlara gitseydim dememek için :34: Doktorlarla görüşme yaptıgın zaman aklındaki bazı şeyleride netleştirmiş oluyorsun aslında.Yani gerçekten sana uygun olan yöntemi,cc büyüklügünü kafanda netleştirebiliyorsun..Bu forumda ameliyat olan,olmayı düşünen,doktorlarla görüşme yapan,ameliyat sonucunu sürecini paylaşan arkadaşlardan çok yardım alacaksın tabikide.Ama sana uygun olan,seni anlayan doktoru ancak gidip görüşerek seçebilirsin..Gördügün gibi bir doktor süper olamayabiliyor.Bir hastayı çok mutlu edebilirken diger hastada sorun yaşayabiliyor,hasta mutsuz olabiliyor.Yani bu risk her zaman vardır,olacaktırda.Ama çok araştırma yaparsan,gerçekten içine sinen bir doktora ameliyat olursan eger ufak tefek sorun yaşasanda doktorunla bu sorunları aşabilecegini düşünüyorum.Doktorla arandaki iletişimi çok çok önemli,bunu unutma..Bu yüzden lütfen aklında olan bütün doktolarlara görüşmeye çakış ve hangisi içine sinerse güven verirse onu tercih et..:34:
Senin için dogru olan kararı biz degil,sen vereceksin ..Biran önce doktor görüşmelerine başla,bizler elimizden geldigince bilgilerimizle fikirlerimizle yardımcı olmaya çalışırız zaten :54:

Kizlar isyerinden yazamadim kusura bakmayin gec donuyorum o yuzden,o kadar gizli sakli tutuyorum ki bu meseleyi nete girdikten sonra bile hemen gecmisimi siliyorum cunku erkek arkadasim ve bir kiz arkadasim haric kimsenin boyle bir dusuncem oldugundan haberi yok,hatta herkes goguslerimin oldugunu saniyor,oysa yok yok:((( ben de kimse gormesin diye cok dikkat ediyorum yazdiklarima,girdigim sitelere:(

yaprak,arska,arzum hepinizee coook tesekkur ederim,sizleri belki tanimiyorum ama beni anlayabildiginizi biliyorum cunku sizler de bu yollardan gectiniz,o kadar anlatacak seyim var ki aslinda icimde biriken o kadar cok sey var ki,bi anlatmaya baslasam hic susmayacagim sanirim,hani filmler olur ya gokten bir yildiz kayar kiz dilek tutar ve ertesi sabah kalktiginda dilegi gerceklesmis olur,cok sacma biliyordum ama bir umit olur diye ergenligim boyunca her gece allaha dua ederek yattim,allahim ne olur yarin sabah uyandigimda cok guzel goguslerim olsun daha dogrusu vucudumda bir kivrim oldun istedim ama hic olmadi:((

gerceklerle yuzlesince ise hep ameliyat olacagim buyuyunce diye dusundum ama nedense bana bu ameliyat cok pahali,cok ulasilmaz geliyordu,sanki 100.000ler verip yaptirilacak bir ameliyat,ustelikte sadece unlulerin yaptirdigi bir ameliyat gibi geliyordu ama ne zamanki bu siteyi kesfettim,aslinda o kadar da ulasilmaz bir ameliyat olmadigini ve benim gibi insanlarin da bunu yaptirdigini okudum,o kadar mutlu hissettim ki kendimi,o kadar iyi anladim ki yasadiklarinizi,yillardir icimde tuttugum seyleri yazabildigim ve karsimda beni anlayan insanlar oldugu icin o kadar icim rahatladi ki,evet dedim aslinda ben normal bir insanim.

Cok anlattim biliyorum,kendimi bu sitede cok iyi hissediyorum,cekinmeden icimi dokebiliyorum.

Neyse kizlar ameliyat surecine donersek eger yarin gidip kendime desteksiz bir sutyen alacagim,doktora giderken giyecegim ki gercek durumumu,asil halimi gorsun,ona gore yardimci olsun bana,sonra da tek tek doktorlari arayip randevu alacagim.

Aslinda hic boyle desteksiz bir sutyenim olmadi,sutyen kulturum bile yok cunku magazalara girdigimde hic guzel bir sutyen alamadim yanlarina bile yanasamadim,hep destekli yasadim,hatta ortaokulda sutyenimin icine corap doldururdum,bir gun gomlegimin dugmelerinin arasindan sutyenimin icine doldurdugum coraplar gozukmustu ve arkadasim bana terlememek icin havlu mu koydun dediginde o kadar cok utanmistim ki anlatamam,o gunden beri corap koymadim ama hic unutmadim o ani.

Simdi 1hafta sonra 28 yasima giricem ve donup baktigimda allaha sukur herseyim var,isim,ailem,sevgilim ama bu konuda o kadar uzgun bir kiz goruyorum ki,bu boyle olmayacak iste,kac yasima geldim bu sene bu is bitecek.

Lutfen yanimda olun kizlar,siz de olmasaniz bu konuyu konusacagim kimse yok,iyi ki varsiniz,hepinizi opuyorum

Kizlar isyerinden yazamadim kusura bakmayin gec donuyorum o yuzden,o kadar gizli sakli tutuyorum ki bu meseleyi nete girdikten sonra bile hemen gecmisimi siliyorum cunku erkek arkadasim ve bir kiz arkadasim haric kimsenin boyle bir dusuncem oldugundan haberi yok,hatta herkes goguslerimin oldugunu saniyor,oysa yok yok:((( ben de kimse gormesin diye cok dikkat ediyorum yazdiklarima,girdigim sitelere:(

yaprak,arska,arzum hepinizee coook tesekkur ederim,sizleri belki tanimiyorum ama beni anlayabildiginizi biliyorum cunku sizler de bu yollardan gectiniz,o kadar anlatacak seyim var ki aslinda icimde biriken o kadar cok sey var ki,bi anlatmaya baslasam hic susmayacagim sanirim,hani filmler olur ya gokten bir yildiz kayar kiz dilek tutar ve ertesi sabah kalktiginda dilegi gerceklesmis olur,cok sacma biliyordum ama bir umit olur diye ergenligim boyunca her gece allaha dua ederek yattim,allahim ne olur yarin sabah uyandigimda cok guzel goguslerim olsun daha dogrusu vucudumda bir kivrim oldun istedim ama hic olmadi:((

gerceklerle yuzlesince ise hep ameliyat olacagim buyuyunce diye dusundum ama nedense bana bu ameliyat cok pahali,cok ulasilmaz geliyordu,sanki 100.000ler verip yaptirilacak bir ameliyat,ustelikte sadece unlulerin yaptirdigi bir ameliyat gibi geliyordu ama ne zamanki bu siteyi kesfettim,aslinda o kadar da ulasilmaz bir ameliyat olmadigini ve benim gibi insanlarin da bunu yaptirdigini okudum,o kadar mutlu hissettim ki kendimi,o kadar iyi anladim ki yasadiklarinizi,yillardir icimde tuttugum seyleri yazabildigim ve karsimda beni anlayan insanlar oldugu icin o kadar icim rahatladi ki,evet dedim aslinda ben normal bir insanim.

Cok anlattim biliyorum,kendimi bu sitede cok iyi hissediyorum,cekinmeden icimi dokebiliyorum.

Neyse kizlar ameliyat surecine donersek eger yarin gidip kendime desteksiz bir sutyen alacagim,doktora giderken giyecegim ki gercek durumumu,asil halimi gorsun,ona gore yardimci olsun bana,sonra da tek tek doktorlari arayip randevu alacagim.

Aslinda hic boyle desteksiz bir sutyenim olmadi,sutyen kulturum bile yok cunku magazalara girdigimde hic guzel bir sutyen alamadim yanlarina bile yanasamadim,hep destekli yasadim,hatta ortaokulda sutyenimin icine corap doldururdum,bir gun gomlegimin dugmelerinin arasindan sutyenimin icine doldurdugum coraplar gozukmustu ve arkadasim bana terlememek icin havlu mu koydun dediginde o kadar cok utanmistim ki anlatamam,o gunden beri corap koymadim ama hic unutmadim o ani.

Simdi 1hafta sonra 28 yasima giricem ve donup baktigimda allaha sukur herseyim var,isim,ailem,sevgilim ama bu konuda o kadar uzgun bir kiz goruyorum ki,bu boyle olmayacak iste,kac yasima geldim bu sene bu is bitecek.

Lutfen yanimda olun kizlar,siz de olmasaniz bu konuyu konusacagim kimse yok,iyi ki varsiniz,hepinizi opuyorum

ne tatlı anlatmışsın canım ya :31: valla bende 27 yaşındayım ama daha yeni kavuştum hayallerime :34: kaderimiz bu tatlım ne yapalım ama bak değişim bizim elimizde en azından ;) en kısa zamanda sendinde kararını verip amelıyat tarıhını bize bildirmeni diliyorum:34:

hepimiz yaşıtız bende 27 ve inşalah bi ay içinde olıcam bende papatyam çok iyi bi karar amışsın sende inşallah en kısa zamanda kavuşursun hayaline Arska gibi Arska çok yeni oldun nasılsın cnm nasıl geçiyor ağrılar azaldımı göğüslerin nasıl görünüyo memnunmusun cnm?

hepimiz yaşıtız bende 27 ve inşalah bi ay içinde olıcam bende papatyam çok iyi bi karar amışsın sende inşallah en kısa zamanda kavuşursun hayaline Arska gibi Arska çok yeni oldun nasılsın cnm nasıl geçiyor ağrılar azaldımı göğüslerin nasıl görünüyo memnunmusun cnm?

Ağrılarım zaten hastanedeyken bıle aşırı değildi canım eve geldiğimdede 3 gün sonra tamamen kesildi. Ama şöyle bir durum var ben göğsümdeki o gergınlık hissinden çok rahatsızddım ve o ağrımı çoğaltıyomuş gibi geliyordu bana o yüzden kullandım ağrı kesici. Almasamda olurdu hani:35: bugün 4 gün oldu ve orantısızlık fılan giderildiği için süper görünüyor gerçekten...hareketlerımde baya bır rahatlık kazandım artık ama hala araba kullanmıyorum ne olur ne olmaz dıye... Kendım yatıp kalkabılıyorum:23: herşey çok iyi ilerliyo canım... Sırada sizler varsınız:34:

Papatyamm, öncelikle doktor konusunda senin için en hayırlı olana karar vermeni dilerim:34:
Biz bu forumda ne hastalar gördük doktoru yerin dibine sokan, sonrasında yere göğe sığdıramayan...
Hatta, göğüs büyütme ameliyatı olmadığı halde, kendini bilirkişi ilan edenlerden bile gelip seni etkilemeye çalışanlar olacaktır arkadaşım.
Çok fazla da kafanın karışmasına müsaade etmemelisin.
Sana tavsiyem,burada bahsi geçen ve aklına gelen diğer tüm doktorlarla, mümkün olduğunca görüşmen.
Ve en doğru kararı, kendin vereceksin kanaatindeyim.
Her doktorun mutlu hastası olduğu gibi, mutsuz hastasıda olabiliyor...
İnşallah sen de mutlu olanlar kervanına katılır, bizlerle buradan sevincini paylaşırsın:34:

merhaba papatya, umarım senin için doğru doktorda karar kılıp istediğin sonucu elde edersin. forumda kendi doktorunu tavsiye etmek bazen yanlış anlamalara sebep olabiliyor. arkadaşlarımızın doktor ve ameliyat bilgileri konusunda ameliyat süreçlerini anlattıkları konu linkleri de var, onlara göz atıp aklına yatan doktorlar hakkında bilgi alabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html
ama tekrar tekrar yazıldığı gibi her doktor her hastaya uymayabiliyor, yada birinde beğendiğin sonuç aynı teknik ve aynı malzemeler kullanılsa da sende farklı görünebiliyor. o yüzden en önemlisi doktorla iletişimin olduğunu unutma. doktorunun seni tam olarak anladığından emin olmadan ameliyata karar verme. bu süreçte sana bol şanslar diliyorum.

kendin yatıp kalkıyosun maaşalahh diyelim kontol kaç gün sonra oluyo bide drenler nezaman alınıyo

Direnler ameliyat gününün ertesi sabah hastaneden çıkmadan evvel çıkarılıyor canım ;)) evet çok şükür kendı işimi kendim görüyorum artık:34: ama tabii uzanmak hariç:34:

tatlım, ne güzel anlatmışsın kendini öyle. 3. paragrafın benim zamanımda hissettiklerime çok yakın. bir de bu ameliyatla memelere kavuşmanın ulaşılmaz olmadığını seneler önce öğrenebilseydik ne güzel olurdu değil mi? 20'li yaşların başında...
seni iyi bir sonuca ulaştıracak doktoru bul, bak sonrası nasıl da geçiyor.
zamanında beğendiğin sütyenleri bile beğenmemeye başlayacaksın. şunun şurası, bunun rengi, yok askısı, bilmem nesi deyip bahaneler uyduracaksın almamak için. sepete 30 sütyen atacaksın. sadece iki, üç tanesini beğenip çıkacaksın mağazadan. "eskiden bir sürü vardı, her yer sütyen doluydu, şimdi niye böyle güzelleri yok!" diyeceksin. oysa hep vardılar o güzelim giysiler. değişen sen olduğun için, şimdi güzelleri yok eskisi kadar diyeceksin.
ilk zamanlar heyecandan deli divane olacaksın. sonra "ne zaman yumuşayacak bunlar? acaba şöyle olması normal mi?" benzeri sorular karıştıracak aklını. ameliyatı beklemenin, iyileşme ve güzelleşme sürecini beklemekten daha kolay olduğunu göreceksin.
yaz gelse de, ince giysiler giysem diye sabırsızlanmaya başlayacaksın.
duş saatlerini iple çekeceksin. bebişlerinle başbaşa kalabildiğin biricik anları.
memeli olmak harika! sıra sende :24:

Papatyamm, öncelikle doktor konusunda senin için en hayırlı olana karar vermeni dilerim:34:
Biz bu forumda ne hastalar gördük doktoru yerin dibine sokan, sonrasında yere göğe sığdıramayan...
Hatta, göğüs büyütme ameliyatı olmadığı halde, kendini bilirkişi ilan edenlerden bile gelip seni etkilemeye çalışanlar olacaktır arkadaşım.
Çok fazla da kafanın karışmasına müsaade etmemelisin.
Sana tavsiyem,burada bahsi geçen ve aklına gelen diğer tüm doktorlarla, mümkün olduğunca görüşmen.
Ve en doğru kararı, kendin vereceksin kanaatindeyim.
Her doktorun mutlu hastası olduğu gibi, mutsuz hastasıda olabiliyor...
İnşallah sen de mutlu olanlar kervanına katılır, bizlerle buradan sevincini paylaşırsın:34:

Cok tesekkur ederim drita cim,bugun evde oldugum icin doktorlari arayip randevu alamadim,malum evdekilerin hicbiri bilmiyor,telefonla konusurken sesimi duyarlarsa diye endise ettim:( yarin disarda olacagim icin tek tek doktorlari arayip randevu almaya calisacagim,aslinda cok istedigim bir seye adim aticam ama yine de icimde cesitli endiseler var,bunlari da asicam,maximum 4 ay sonra yeni bir benle tanisacagim:)

Bu arada inan ki yazdigin bazi seyler beni cok sasirtti,gogus ameliyati olmadigi halde gelip bizleri etkilemeye calisan insanlar olduguna/olabilecegine inanmak istemiyorum,zaten yillardir bunun eksikligini cekiyoruz,bir de bu zaafimizla resmen oynayan insanlar olmamali,insallah karsilasmam diyorum.

merhaba papatya, umarım senin için doğru doktorda karar kılıp istediğin sonucu elde edersin. forumda kendi doktorunu tavsiye etmek bazen yanlış anlamalara sebep olabiliyor. arkadaşlarımızın doktor ve ameliyat bilgileri konusunda ameliyat süreçlerini anlattıkları konu linkleri de var, onlara göz atıp aklına yatan doktorlar hakkında bilgi alabilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-estetigi/503052-ameliyat-olan-olacak-arkadaslar-bilgileri.html
ama tekrar tekrar yazıldığı gibi her doktor her hastaya uymayabiliyor, yada birinde beğendiğin sonuç aynı teknik ve aynı malzemeler kullanılsa da sende farklı görünebiliyor. o yüzden en önemlisi doktorla iletişimin olduğunu unutma. doktorunun seni tam olarak anladığından emin olmadan ameliyata karar verme. bu süreçte sana bol şanslar diliyorum.

Evet canim haklisin ama ne kadar arastirsam da bir doktor kadar bilgili olamam diye dusunuyorum,ben istedigim gogsu anlatirim doktor da yapilabilecekse yapar ya da beni yonlendirir,en kisa zamanda doktorlarla gorusup kafamda bazi seyleri netlestirip sizin gibi mutlu olacagim:17:

tatlım, ne güzel anlatmışsın kendini öyle. 3. paragrafın benim zamanımda hissettiklerime çok yakın. bir de bu ameliyatla memelere kavuşmanın ulaşılmaz olmadığını seneler önce öğrenebilseydik ne güzel olurdu değil mi? 20'li yaşların başında...
seni iyi bir sonuca ulaştıracak doktoru bul, bak sonrası nasıl da geçiyor.
zamanında beğendiğin sütyenleri bile beğenmemeye başlayacaksın. şunun şurası, bunun rengi, yok askısı, bilmem nesi deyip bahaneler uyduracaksın almamak için. sepete 30 sütyen atacaksın. sadece iki, üç tanesini beğenip çıkacaksın mağazadan. "eskiden bir sürü vardı, her yer sütyen doluydu, şimdi niye böyle güzelleri yok!" diyeceksin. oysa hep vardılar o güzelim giysiler. değişen sen olduğun için, şimdi güzelleri yok eskisi kadar diyeceksin.
ilk zamanlar heyecandan deli divane olacaksın. sonra "ne zaman yumuşayacak bunlar? acaba şöyle olması normal mi?" benzeri sorular karıştıracak aklını. ameliyatı beklemenin, iyileşme ve güzelleşme sürecini beklemekten daha kolay olduğunu göreceksin.
yaz gelse de, ince giysiler giysem diye sabırsızlanmaya başlayacaksın.
duş saatlerini iple çekeceksin. bebişlerinle başbaşa kalabildiğin biricik anları.
memeli olmak harika! sıra sende :24:

Yaprakcim keske daha once olabilseydim ama mumkun olmazdi saniyorum,cunku maddi durumu yeni toparladim,20 li yaslarin basinda olsaydim yaptiramazdim ki cunku ailemin haberi yok bu durumdan,olmasini da hic istemiyorum cunku bana karsi cikacaklarini biliyorum,ameliyat olduktan sonra da onlarin anlamamalari lazim,o donem de zor gececek benim icin:(

Aslinda evlenince yaptirsam daha rahat olurum ama onu da ben istemiyorum,hem hayatimi ertelemek istemiyorum hem de gelinligin icinde kendimi eksik hissetmek istemiyorum.

Az kaldi kurtulucam kizlar:) kafamda planlarim vardi,aralikta bir sinavim vardi,sinav bitince arastirip ameliyat olacagim diye planlamistim,gecen gece ruyamda sinavin bittigini ve ameliyat oldugumu gordum hatta sabah kalkar kalkmaz hemen gosguslerimi kontorl ettim cidden olmus muyum diye:) aslinda her biriniz o kadar sanslisiniz ki cunku hayalinizi gerceklestirdiniz,sira bende ins:)

slm,
bende baya bir duygulandim.
bende yaptirmak istiyorum. Uzun süredir takip ediyorum bu formu. yeni kaydoldum. Bende Ocak ayi Dr. Levent Tasci ve Dr. Hasan Findik randevu aldim. Almanyadan gidecem.

Back