Papatyacık ile pastırma tadında paylaşımlar

papatyacik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
21
0
Başımdan geçen komik hikayeleri size anlatmaya devam edicem.

Sonuna kadar okuyun güzel bi hikaye daha.

Bigün evde oturuyordum , telefonuma mesaj geldi açtım baktım erkek arkadaşım göndermiş akşama seni çok güzel bi yerde yemeğe çıkarıcam saat 8 de alırım diye mesaj atmış. bende hemen tamam diye mesaj yazmıştım. saat 7 de annem otur kızım bişeyler ye demişti annemi kırmadım oturdum annemde yoğurtlu sarmısaklı mantı yapmış bende erkek arkadaşımla buluscagımı tamamen unutmustum neyse 2 tabak yedim ağzım leş gibi sarmısak kokuyordu. birden zil çaldı baktım erkek arkadaşım allahım nasıl unuturum falan dedim bekle geliyorum dedim üstüme hemen bişeyler giydim indim aşşağıya bütün gece sevgilim benden tiksinir gibi bakıyordu. ağzımın sarmısak koktugunu farkettim.rezil olmuştum. o akşam yemeği yedik. hesap 210 tl geldi oda bi güzel ödedi. beni arabayla eve bıraktı ben arabadan inerken bir daha görüşmeyelim dedi. Amaaan çokta umrumda dedim baybay dedim sonra bir daha görüşmedik :)

ne yedinizde 210 tl tuttu bende ona takıldım ...aa mapustaymış allah kurtarsın bebeğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…