- 5 Temmuz 2010
- 3.274
- 1.060
- 373
canım ben uzun zamandır gıremıyorum foruma gırsemde cok kalamıyodum kacırmısım senın amelıyat oldugunu..
cooookk gecmıs ve hayırlı olsun..sen mutluysan cevrenın ne soyledıgı onemlı degıl..
canım çok geçmiş olsun artık herşey normale dönmüştür alışmışsındır umarım
bu büyüklük olayına gelince gerçekten kişiye göre değişir ve olumsuz yorumları çok fazla takma..okuduğum kadarıyla 183 boyun maşşallah o boyutta sana çok doğal olmuştur..şimdi dekolte zamanı
hahehhefotoğraflarını merak ediyorum seni arkadaş olarak ekledim
geçmişler olsun,doktorum bana sabah akşam onar kez masaj yapmamı söylemişti,ama ben gergin hissettiğim anda,eğer işyerindeysem lavaboya gidip masaj yapıyordum,çünkü masajdan sonra gögüs yumuşuyordu ve rahatlıyordu sanki.kızlarrr, ameliyat olmuş kızlarrrr. bana masaj konusunda azıcık bilgi versenize. doktor gösterdi güyada. hala tedirginim. çok kurcalıyırmuşum gibi geliyor. içeri doğru göğüsleri birleştirerek yapılacak sanırım. günde kaç kere kaç dk yapayım. sormayı unuttum bunları. bir de dikiş yerleri sert. kremi oraya iyice bastırarak sürmemi söyledi doktor, o sertliği dağıtmak benim görevimmiş. ay ben dokunmaya kıyamezken, sinir bişi :44: göğse masaj yaparken birşey sürmene gerek yok dedi. siz sürüyor musunuz badem yağı vb. çok ii gelen bişi varsa bende süreyim. tez zamanda ne iyi gelecekse yapıcaz artık
geçmişler olsun,doktorum bana sabah akşam onar kez masaj yapmamı söylemişti,ama ben gergin hissettiğim anda,eğer işyerindeysem lavaboya gidip masaj yapıyordum,çünkü masajdan sonra gögüs yumuşuyordu ve rahatlıyordu sanki.
ik aylar masaj önemli hem kapsül oluşumun önelnemesi hem de şeklini dah kolay alması bakımından.Dikiş yerleri 3-4 ay yani dikiş ipleri eriyene kadar öyle sert duracak,o yüzden sen sürmeuyi ihmal etme ve çok da bastırma şekercim canını acıtırsın.. ben masaj yaparken gögse bişey sürmüyordum,gerek duymadım,bi de yeni ameliyatlı olduğu için gfarklı bir madde alerjik reaksiyon göstermem sebep olur diye hiç sdüşünmemeiştim başka bişey ürmeyi geçmişler olsun yeniden.
teşekkür ediyorum kalemcim bilgilerin içinuygulayan birilerine sorunca içim rahat ediyor. bugün nasıl kaşındım anlatamam. milletin içinde elim çaktırmadan göğsümde kaşıdım walla durulacak gibi değil :90:
acaba kaşıntı memenin genişlemesi sonucu çatlamasından kaynaklanıyo olabilir mi ? yoksa ameliyat yeri mi kaşınıyor?
Yok bebeğim yaa Göğüslerin TAMAMI kaşınıyor heryeri delicesinelakin çatlama Olmadı Bende olan varmıdır bilemem ben Yok
teşekkür ediyorum kalemcim bilgilerin içinuygulayan birilerine sorunca içim rahat ediyor. bugün nasıl kaşındım anlatamam. milletin içinde elim çaktırmadan göğsümde kaşıdım walla durulacak gibi değil :90:
acaba kaşıntı memenin genişlemesi sonucu çatlamasından kaynaklanıyo olabilir mi ? yoksa ameliyat yeri mi kaşınıyor?
papatya sen ne kadara olmustun amelıyatını?
Yok bebeğim yaa Göğüslerin TAMAMI kaşınıyor heryeri delicesinelakin çatlama Olmadı Bende olan varmıdır bilemem ben Yok
Ameliyat sonrası yaşanan kaşıntılar iyileşme belirtisidir,dokular kendini yenileniyor,his oluşumu başlıyor.Panik yapmanıza gerek yok,herşey yolunda,olması gereken bir durumdur:94:,olmazsa eger doktorunuza gidin derdim,o zaman işte sorun vardır:94:.Benimde inanılmaz derecede kaşınıyorlardı,sanki kaşınan yerlerde kan topluyordu,ama artık daha normal derecede kaşınıyor.Bazende pansuman yaparken gögsümüze kapattıkları bantlarda alerjik reaksyon gösterebiliyor,bunun olmaması için özel bir spreyl var,doktorum önce onu sıkıyordu,sonra bantı yapıştırıyodu.
albüm ekledim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?