E
EU3
Ziyaretçi
ben oksijenIi suyıa acmıstım sacIarımın rengini bide bunu deneyın isterseniz biIdigimiz eczaneIerde satiIan oksijenIi su
bidenem zarar veriyomuş oksijenli su öle dedier sen görmedinmi zararını Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben oksijenIi suyıa acmıstım sacIarımın rengini bide bunu deneyın isterseniz biIdigimiz eczaneIerde satiIan oksijenIi su
bidenem zarar veriyomuş oksijenli su öle dedier sen görmedinmi zararını Şeniz
yok canımcim bi zararını görmedim denizde yapıyodum ben.aynı zamanda koIIarıma ve bacakIarımada surerım haIa yatarım gunese butun tuyIer sapsarı oIuverır şakkıdı :1rolleyes:
ok cnm bu seferde onu deniyim bari benm kıza tşk a.s.
oksıjen su surme saçın kızının saçına.roman vatandaşlarımız gbi olur sonra kızın. oldukça kötu bır turuncu verıyor ve saçı yakıyor. eğer çok kafaya takmışşanız bu işi bulunduğunuz yerde kozmetık dukkanı yada tansas vs.. gibi bır yer varsa gidin yuzde 6 lık peroksit alın. fısfısın ıçıne ceyreğini dökün bırde limon sıkın ve papatya suyuyla karıştırın. o zama daha çok açılır. bulamazsanızda limon mutlaka koyun
ozamn cnm papatya tam sana göre benm kızımda daha 12sinde ama sarı delisi sende 1 hafta kadar sürekli yap ve güneşe çık inş. fayda görürsün
bu arada kızınızın saçı tam olarak ne renk vede sarının hangi tonlarında istiyor.? :))
yardımcı olmaya calışacagımda