Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Suyuyla Sac Rengini Acan Var Mi?

Bu kumral dediğin renk tam olarak nedir acaba?Koyu kumrallarda nasıl bir etki gösterir acaba?Bazı kişlerde sarı yerine turumcumsu bir renge çeviriyormuş diye duydum.

benim etrafmdaki bi çok arkadaşım yapıyor eger saçın orta kumral yada koyuya kaçık bi kumralsa tekrarlı kullanırsan saçın açık kumrala döner
bazı arkadaşlar gibi içine oksijen suyu katarsan elbet turuncumsu olur canım..

boyalı sac oreal surmeden acılmaz.kendin rengin olsaydı papatya acardı ama boya boyayı acmıyor malesef.sacında boya olmayan arklar icin california sun die bi spreyi onerebilirim.bi kac yıl once kullandım saclarım koyu kahveydi bal rengi oldu cok ta doal durdu.papatya suyu daha işlevsiz gelio bana cok az acıyo ve turuncu yapıo.yerimseniben

peki bu bahsettiğin spreyi nereden bulabiliriz?Ayrıca koyu kumralda nasıl etki gösterir.Sen bal rengine çevirdi demişsin sanırım koyu kumrala da öyle bir etkisi olur hehralde.

Teşekkür ederim.Saçlarım koyu kumral küçükken sarışındım ama öyle açık bir kumrallık sözkonusu değil şu anda baya koyu kumral yani:)
Turuncu rengi veren şeyin oksijen olduğunu düşünmemiştim.
Oksijeni saçıma sürmek mi?Hayatta yapmam!Saçları aşırı derecede yıpratıyor ki benimkiler az ve inca telli kel kalırım mazallah :)

kesinlikle katılıyorum benim saçımda bebekken altın sarısından bile daha sarıymış ananem dalga gecerdi kucukken annesinin karnında rofle yaptırmış diye :) heyneyse mesela 1 lt lik suyu dikkatlı kullandıgın taktirde 10 kere bile kullanabilirsin saçın uzunluguna gore değişiyor sana önerim 3-4 gün yap tatile gidersen yada adalara fln güneşi olan bi yere gidersen eğer 3-4 gün kullan bunu güneşte kurumasını bekle ertesi gün tekrar uygula zaten çok çok ta açılmaz rengini kendin bile ayarlayabilrsin yada yanında olan bi arkadaşına saçın hakkında fikrini sorarsın ona gorede belirleyebilrsin inşallah yardımcı olabilrmişimdir..

papatya turuncu yapıyor demişsin ama papatya turuncu yapmaz arkadaşım eger saçın boyalıysa tabii öyle olabilr ama papatya turuncu yapmıyor
vede bu colifornia sun dedigin şeyde oksijen gibi kimyalsal maddeler var mı?

ben extrait dora diye bi sprey aldım bi kozmetik mağazasından.. içinde papatya özü ve saç boyalarına katılan hidrojen peroksit var.. asıl sarı ve kahverengi saçları açıyomuş en çok ama benim saçım koyu kestane onu bile açtı bikaç kullanımda.. tabiki boya kadar net sonuç vermez ama fark ettiğini mutlaka görürsünüz..
resmi de şöyle biişi..

516502_200.jpg

anladım canım çok teşekkür ederim denemeyi düşünüyorum ama içinde kimaylsal maddeler var mı oksijen gbi? Bide senin saç rengin ne renkti benimde boyasız açık kumral kullansam çok açılırmı ben az kullanıcamda

canım hiç resmi falan yok mu nasıl birşey bu. paketi falan nasıl yani ona göre aramak kolay olurdu eczanelerde. sen ne dedin de aldın
bende yapmayı düşünüyorum ama oksijenle açmış gibi bir renk olmaz değil mi. benim saçlarım kumral mesela. yazın ön kısımları bebek sarısı gibi oluyor güneşte açıldıkça.
bu papatya suyuyla öyle bir renk elde edebilir miyim sence

evet eger guneştede durarsan yazın zaten çok dogal bi resnk elde edersin yok canım oksijenle açılmış gbi olmaz ama sacın boyalıysa blmiorum canımTüm eczanelerde var canım gittim kurutulmuş alman papatyası alabilr miym dedim saç için mi dedi evet dedim oda verdi resmini cekiyorum birazdan düzenleyip koyucagım
koyuyorum bu benim aldıgım şifa kimyaymış yaratan :)))
İşte Resimlerrrrr: ( biraz buyuk olabilir ) istiyen arklar yazıcısı varsa eger çıkarada bilirler yada not alabilirler nasıl yaparsanız canlarım :KK70:

Arkadaşlar bence bilgisayarınıza kaydedin öyle bakın büyükj oldugu için fazla anlaşılmıyacak :KK43:( küçültemedim özür dilerim..
dsc00262pp8.jpg

dsc00262pp8.2b8ad6b7f1.jpg

dsc00263zr6.jpg

dsc00263zr6.c86b452f1d.jpg

dsc00264xy1.jpg

dsc00264xy1.196a15dc67.jpg

dsc00265ar6.jpg

dsc00265ar6.8d46e2199d.jpg

buda içi: ( içinde bayagı var bide kalın ama burda ince çıkmış..)
dsc00266lq6.jpg

dsc00266lq6.a742d2e973.jpg

Son düzenleme:
denemeye değecek bir şey çünkü ısırgan gibi bu da çok faydalı bir şeye benziyor arkadaşlar saçları koyu sarı açık kumral ya da güneşten açılan kumral olanlar (kızıl olan arkadaşlar hariç)kuaförde saçlarınızı açtıracağınıza bu alman papatyasını kullanın saçınız gayet açılır benim saçım açılan bir kumral olsaydı hemen alman papatyası uygulardım:)boyadan daha az zararlıdır her halükarda ben de saç bakımı için almayı düşünüyorum

Ben kesin kullanmaya karar verdim arkadaşlar umarım güzel bir renk elde ederim.
Benim öyle altınsarısı gibi bir isteğim yok.Saçlarım koyu kumral normal kumral bir renk elde etmek istiyorum ben.1-2 ton açılsın yeter.Tek korkum kötü bir renk ortaya çıkarması ama içinde oksijen benzeri bir şey olmadığı için böyle birşeyin olmacağını belirtti sevgili MaviKelebek22.

Bir de bana daha önce şöyle bir şey söylemişlerdi:Saç renk tabakalarından oluşurmuş;saçın alt tabakasında kızılımsı renkler varsa mesela kestane güneşte hafif kızıl yansıması yapar ara ara,işte bu renk saçlara sürüldüğünde kötü renkler ortaya çıkarmış.
Bana saçlarımın koyu kumral olduğunu söylüyorlar ki zaten küçükken sarışındım bu yüzden kötü bir renk elde etmem sanırım.

Bütün eczanelerde bulunur herhalde değil mi?Fiyatı da çok uygun.Denemeye değer bence.
Bir hafta sonra falan tatile çıkacağım.Bakalım orda deneyeceğim.

Bir de yazmayı unutmuşum şimdi ben sık aralıklarla kullandım ve rengi baya açıldı diyelim.Dipten daha koyu saç uzadıkça kötü bir görüntü oluşur mu ki? Off çok soru soruyorum ama saçlarını boyatmayan bir insan olarak da riske girmek istemiyorum.Çevremde de deneyen pek kimse yok o yüzden mazur görün arkadaşlar :)

Son düzenleme:
ben extrait dora diye bi sprey aldım bi kozmetik mağazasından.. içinde papatya özü ve saç boyalarına katılan hidrojen peroksit var.. asıl sarı ve kahverengi saçları açıyomuş en çok ama benim saçım koyu kestane onu bile açtı bikaç kullanımda.. tabiki boya kadar net sonuç vermez ama fark ettiğini mutlaka görürsünüz..
resmi de şöyle biişi..

516502_200.jpg

bende bundan bahsetmek için bu konuya tıkladım..bugün watsonsa gittim bu novocrini gördm 19.90 fiyatı..almadım ihtiyacım yok ama sizi bilgilendrim dedm..saçın rengini hafifçe açıyormuş her kullandığnda doğal açıyormş..öyle yazıyordu..:içelim:

her eczanede vardır tabii ben burda kaç tanesine sorduysam gosterdi bana
yok cnm dipten yine aynı cıkar zaten diplere ulaşarak düneşle etki edio güneşsiz olmuo zaten boya olsa çıkar ama sen yine çok açmaya gikkat et yani açık kumral orta kumral kadar ayda ayarlarsın kendine gore altın sarısı yaparsan koyu kumralsa saçların bunu bilmiyorum ama çok da açarsan kötü olur diye düşünüyorum canım sen yine gittiginde sorarsın için rahat etmesi için (=
bide ya ne maagzur gorcez bende kader ortagıyım boyatmadım sacımı zaten çok beyeniyorlar rengimi boya gibi çok soru olur mu biz seninle hep ilgileniriz zaten seve seve..(= sormak istedigin(iz) soru varsa alabilirim?

X