Saç Rengi ve Saç Boyama Papatya Suyuyla Sac Rengini Acan Var Mi?

merhaba bende saçlarımın rengini açmak istiorum we papatya suyu kullanmayı düşünüodum..fakat alman papatyası demişsinis normal papatya olmas mı acaba eer sizin dediinisi bulamassam beyas papatyayla da aynı sonucu elde edebilir miim?

bende alıyım akşam eczaneden. ama ben sadece haftasonları yapabilirim sanırım. çünkü bütün gün işdeyim.
teşekkürler mavikelebek fotoğraflar için. zahmet oldu sana da.

her eczanede vardır tabii ben burda kaç tanesine sorduysam gosterdi bana
yok cnm dipten yine aynı cıkar zaten diplere ulaşarak düneşle etki edio güneşsiz olmuo zaten boya olsa çıkar ama sen yine çok açmaya gikkat et yani açık kumral orta kumral kadar ayda ayarlarsın kendine gore altın sarısı yaparsan koyu kumralsa saçların bunu bilmiyorum ama çok da açarsan kötü olur diye düşünüyorum canım sen yine gittiginde sorarsın için rahat etmesi için (=
bide ya ne maagzur gorcez bende kader ortagıyım boyatmadım sacımı zaten çok beyeniyorlar rengimi boya gibi çok soru olur mu biz seninle hep ilgileniriz zaten seve seve..(= sormak istedigin(iz) soru varsa alabilirim?

ay teşekkür ederim.zaten çok açmayacağım ya riske girmeyeyim.dipleriyle uçları arasında uçurum olmasın 1-2ay sonra.çok kötü bir görüntü olur.

ben bi de şey duydum:bu papatya sularının güneşle etki etme nedeni ısıymş.saç kurutma makinesiyle de olur falan yazmışlar ama bilmiyorum tabii denemek lazım.

ahsen yarencim yok cnm ne zahmeti hemde iyi oldu böylece gorulmuş oldu
longhair arkadaşım beyaz papatyada olur tabiiki her papatyayı kaynatınca suyu sarı oluo ama alman papatyası daha çok açar 1 haftada altın sarısı yapar ama beyaz papatya ondan 1,5 ton daha kapalı olur alamn papatyası özel zaten ama beyaz papatyayıda tabiikide kullanabilirsin
ben bikere saç kurutma makinesiyle denedim aynı sonucu alamadım açık soylemek gerekirse degişim oluo ama çok az! sanırsam güneş ışınlarıyla yada uva ışınları alarak saçı açıyor galiba ama kışında kullanmak istersen kullanabilrsin kurutma makinesini ama güneş daha etkili söylemek gerekirse..

teşekkürler canım ama papatya suyu yapmayı düşündüğüm için almayacagım bide içinde boyaya katılan madde varmış biraz korktum açıkcası..

Evet zaten kış ayları için kullanımda iyi olabilir.Çok büyük değişim istemeyenler için.Yazın kullanılıp kışın da etki süresini uzatmak için falan belki denenebilir.Ben bi yazın deneyeyim de kışı sonra düşünürüz.

ben de resimler için teşekkür ederim MaviKelebek22.

rica ederim tatlım :-) evet bak o yontem güzel bende bi deniyim tatile gidince eger beyenrsem kışında uygularım yani o kadar fark yapmaz yine ama etkisini sürdürür senin dediğin gibi aynı :)

üfff ya ben bulamıyorum bu alman papatyasını eczanelerde
işten çıkınca eve yürüyerek gidiyim bari. yoldaki eczanelere de bakarım

Arkadaşlar ben aldım bugün alman papatyası 1 paket aldım 2ytl.
Eczaneye sormadım direk ilk girdiğim aktardan aldım.

ahsenyaren eczanelerde yoksa aktara sor derim.

siennamillerkeiraknightfj9.jpg

siennamillerkeiraknightfj9.010e8902c3.jpg

Kızlar benim saçlarım Keira'nın resmindeki gibi dipleri yani tam olarak aynı olmasa da benziyor ben bu papatyayu uçlarına sürsem böyle bir görüntü için nasıl sizce?uçları daha açık benim hoşuma gitti ama yorumlarınızı yazın lütfen

ya da böyle ama bunun için önce bir tamamına sürüp sonra uçlarına tekrarlı olarak sürmem llazım sanırım.

models14qk3op8.jpg

models14qk3op8.9197c2393f.jpg

çok güzel renkler ikisi de birinci için kendi saçınsa yaz boyu uçlar o renk olur bence ikinici renk için dediğin gibi önce tamamını açmak sonra uçlarına uygulamak lazım

çok güzel renkler ikisi de birinci için kendi saçınsa yaz boyu uçlar o renk olur bence ikinici renk için dediğin gibi önce tamamını açmak sonra uçlarına uygulamak lazım

evet canım ben de çok beğendim.
saçlarım 1.resimdeki gibi koyu işte papatyayla açsam bu renk gibi olur mu diye düşünüyorum ama herkes doğal göründüğünü söylüyor yani hoş olabilir bi de hepsini açmaktansa böyle uçları hafif açık daha hoş olur diye düşündüm sizlerin de fikirleri almak istedim.

cnm yani saçın koyu kumraldan açık kumrala yani bal sarısına kadar açılacak bence alman papatyası ile olur bu:) baktın bir haftada istediğin kadar açılmadı ara verip tekrar denersin sonra öyle olur sanırım
büyük ihtimal ilk denemede karamele kadar açılabilir açık karamel filan olabilir ama hem güneşten hem de sonra tekrar denemeden bal sarısına kadar açılır tahminimce çünkü altın sarısı da bundan çok az daha açık bir renk

Arkadaşlar ben aldım bugün alman papatyası 1 paket aldım 2ytl.
Eczaneye sormadım direk ilk girdiğim aktardan aldım.

ahsenyaren eczanelerde yoksa aktara sor derim.

çok teşekkür ederim cnm... :1hug: bu akşam bir eczaneye daha bakıcam. eğer bulamazsam aktardan alırım artık. bir paketini bir seferde mi kullanıcaz peki

valla bir paketi 1litre suda kaynatıp daha sonra soğutup süzdükten sonra saçımıza sürmemiz gerekiyormuş diye biliyorum.sürdükten sonra güneşte kurumasını bekleyeceğiz sanırsam.

X