- 13 Mart 2008
- 207
- 14
cnm yani saçın koyu kumraldan açık kumrala yani bal sarısına kadar açılacak bence alman papatyası ile olur bu:) baktın bir haftada istediğin kadar açılmadı ara verip tekrar denersin sonra öyle olur sanırım
büyük ihtimal ilk denemede karamele kadar açılabilir açık karamel filan olabilir ama hem güneşten hem de sonra tekrar denemeden bal sarısına kadar açılır tahminimce çünkü altın sarısı da bundan çok az daha açık bir renk
Kızlar size bişey sorucam,ben şuan hamile olduğum için saçımı boyamıyorum önceden boya vardı saçımda ama aylardır sürmediğim için diplerimden kendi saçlarım çok çıktı şimdi ben bu papatyayı uygulasam kendi doğal saçımla beraber boyalı saçlarımada etkisi olurmu bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...
cnm benim kızın kahve renkli saçları çok koyu diil ama tutmadı işte çok üzüldü yavrum valla bidaha denesemmi acaba
bıkaç gun kullanmanız gerekli. ilk gunden pek etkisi olmayabılır. tum tatıl boyunca yılmadan kullanın derım
evet benm saçlarım açık kumral daha ilk yapmadan tuttu bugun yaptım çok guzel oldu yani çok ahımlı şahımlı değil ama parıltılı bi sarı oldu çok dagol oldu kızınızın saçına 1 hafta boyunca yapın ama kafasına iyice güneş gelmesi gerekiyor eleldiginizde saçının ısınmış olması lazım yani normal guneş yetmiyor 1 hafta muddetle yapın inanın istediginiz sonucu alırsınız eger hesaplı kullanmak isterseniz şraaap die başından aşagıya dokmeyin elinizle yayın büyük dişli tarakla taradıktan sonra güneşte bekletin inş. yardımcı olmuşumdur..