Saç Bakım Ürünleri Papatya Suyu Yardııım

msshoney

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2011
73
0
Merhaba. benim kolumdaki tüyler fazla ama kumralım yanı sarıda degıl sıyahta degıl bnde oksıjenlı su surmeyı duydum ama oda tuylerı cok uzatıyomus ve eskı rengıne gerı donuyomus zaten uzun tuyler papatya suyu kullanan varmı sarartıyo mu uzatma gıbı bı yan etkisi var mı?
birde sacına kullanan varmı sac rengimde koyu kumral gıbı hanı oksıjenlı su cok ıgrenc bı sarı yapıyo ve saca zarar verıyo, paptya suyu nasıl yapar ve beslermı bır dokme yapmaz dımı? yarıdmlarınız ıcın smdıden tesekkurler...

Yanlış yere açmışsın canım konuyu.
Tüy sarartıcı kullan. Ben kullanıyorum, uzatmıyor aksine inceltiyor. Bi kere yaptın mı bir iki ay gidiyor. Yaz geldi kolların esmerleşecek zaten, pek belli olmaz tüyler.
Saç için saç rengi topiğine bakabilirsin bir sürü konu var bununla ilgili.

arkadasim tuylerini sarartmak istiyorsan, git bi kuafore oryal toz al, sonra git bi kozmetikciye oksidayson kremi al,, 500 kurus .. kuafor oryal tozunada 1-3 lira ya alir ya almaz.. hic ugrasma papatya oksijen falan.. ben ole yaptim cok memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…