• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama papatya suyu ile saç rengini açan varmııı :?

bişeye yaramadı bır tarafı sapsarı yaptı dıger tarafa hıcbısey olmadı sankı yıkayınca ıkısıde çıktı bosuna para vermısm o suya ya

canım yan durduysan güneşe o da yapmış olabilir..

Bu kadar da korkulacak bişey değil saç açmak yaa..
Ben de yapıyorum ama sadece bir keere ve gayette memnunum. KOrkmaya tırsmaya gerek yok

Ve hiç de yıpratmadı saçlarımı

Saçın yapısıyla alakalı olmalı CADIARZU

Oksijenli suyla deneyin o zaman sonuç alamadıysanız.
O da iyi geliyor.

benim saçım küllü sarı bir ara heveslendim papatya suyuna filan ama nasıl olur ne kadar açar saç rengimi bilmiyorum

benim saçım açık kestane boya falan yok saçımda hiçte öyle keçe gibi falanda olmadı gayet memnunum bugün 3.günüm baya açıldı rengi çok memnunum :) öyle korkulcak bişey deil kesinlikle

bnm bi arkadaşım 5 ve ya 6 su bardağı suyun içine papatyaları koyup kaynattı sonra süzüp içine yarım çay bardaığı daha fazla sakın olmasın oksijenli su koydu bu arada saçları aaçık kumral gibi önleri açık önlerine sürdü saç kurutma makinesiyle bu işlemi 7 8 defa yaptı bakın gerçekten söylüyorum hiç turuncuda olmadı bildiğimiz doğaal sarı oldu bana göstermişti çok şaşırdım bu işlemi deneyenler gözlerine inanamıyacak benden söylemesi

Benim saçlarım kumraldı üç sene felan önce papatya suyula açmıştım sararmıştı muhteşem olmuştu.

bnm bi arkadaşım 5 ve ya 6 su bardağı suyun içine papatyaları koyup kaynattı sonra süzüp içine yarım çay bardaığı daha fazla sakın olmasın oksijenli su koydu bu arada saçları aaçık kumral gibi önleri açık önlerine sürdü saç kurutma makinesiyle bu işlemi 7 8 defa yaptı bakın gerçekten söylüyorum hiç turuncuda olmadı bildiğimiz doğaal sarı oldu bana göstermişti çok şaşırdım bu işlemi deneyenler gözlerine inanamıyacak benden söylemesi

Ben denicem bir ara saçlarım koyu kumral bu arada :)

Ben denicem bir ara saçlarım koyu kumral bu arada :)

tatlım sen bu işlemi saçına 10 defa dene saç kurutma makinesi ile 30 dk alır bir arada deneme bence hemen dene bu arada 5-6 su bardağı suya 2 avuç dolusu papatya koymayı unutma sakın saçına boya deydirme bende bu yöntemle açtım saçımı

fotosunu ekledim bakın nasıl olmuş benim değil arkadaşımın yalnız:d
img0235bgy.jpg

tatlım sen bu işlemi saçına 10 defa dene saç kurutma makinesi ile 30 dk alır bir arada deneme bence hemen dene bu arada 5-6 su bardağı suya 2 avuç dolusu papatya koymayı unutma sakın saçına boya deydirme bende bu yöntemle açtım saçımı

Saçlarıma daha hiç boya sürmedim zaten bide anlamadığım on defa derken on gün boyunca mı yıkayayım birde her defasında oksijenli su koycam mı :)

Saçlarıma daha hiç boya sürmedim zaten bide anlamadığım on defa derken on gün boyunca mı yıkayayım birde her defasında oksijenli su koycam mı :)

tatlım iyi dinle şimdi 5 su bardağı suya 2 avuç kadar papatya koy kaynat sonra 10 dk le süz sonra içine yarım çay bardağı oksijenli su koy tekrar tekrar oksijenli su koymacaksın bir defalığına yarım çay bardağı oksijen suyu koy yetiyor zaten fazlasını kaçırma aman canım nasıl ama çok güzel olmuş deil mi saç

bende saçımda boya yokken paptya kaynatırdım süzüp bişişeye doldururdum saçıma bol bol döküp günşet beklerdim gerçketende sapsarı olurdu oksijenlisini de ilk defa duydummkaydirigubbakcemile2

bende saçımda boya yokken paptya kaynatırdım süzüp bişişeye doldururdum saçıma bol bol döküp günşet beklerdim gerçketende sapsarı olurdu oksijenlisini de ilk defa duydummkaydirigubbakcemile2

canım daha çabuk açmak isteyenler için söylüyorum normaldede papatya açıyr ama böyle daha çabuk açmak isteyenler için zaten zararı olmuyor

ocsc canım denedinmi keinefrau nun dediği yöntemi bende saclarıma hiç boya sürmedim sürmekte istemiyorum acıkcası :D bende deniyecegim kısmetse :)

Back