- 20 Mart 2008
- 141.899
- 213.785
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi terelelli34
Harika gözüküyor ellerine sağlık,yarışmada başarılar dilerim sanada 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tesekkurler canim.Ellerine sağlık canım, yarışmada başarılar dilerim.![]()
Tesekkur ederim canim:)eline sağlık başarılar![]()
Ellerinize sağlık ,açık havada ,çayla beraber ne güzel yenmiştir o çiçek poğaçalar ,başarılar diliyorum canım.Merhaba,
Bende yeni katilimcilardan olayim sansimi deneyeyim dedim. Herkese basarilar
Eki Görüntüle 2132764
Malzemeler
İçi için
- 125 g margarin (oda sıcaklığında yumuşamış)
- 1/2 (yarım) su bardağı ılık süt
- 1 tane yumurta
- 10 gram instant maya ( yada yarım paket yaş maya)
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı şeker
- 1/2 (yarım) tatlı kaşığı tuz
- Un (yaklaşık 2-2,5 bardak kadar)
üzerine sürmek için:
- beyaz peynir
- 1 yumurta
Hazırlanışı
- İnstant maya yada yaş maya ılık süt ile eritilir.
- Yoğurma kabına un hariç diğer malzemeler alınarak yoğurulur.
- Azar azar un eklenerek ele yapışmayacak bir kıvam alana kadar yoğurmaya devam edilir.
- 20 dk kadar mayalanması için bekletilir.
- Daha sonra hamurdan bir parça alınarak içine iç harcından koyarak yuvarlak şekil verin.
- Üzerine elinizle bastırarak hafif inceltin ve bıçak ile yaprakları kesin. Orta kısmı tamamen kesmemeye dikkat edin.
- Tüm hamuru şekillendirip tepsiye dizdikten sonra 10 dk kadar tepside mayalandırın.
- Üzerine yumurta sarısı sürerek 190 C derece fırında altı üstü kızarana kadar pişirin.Eki Görüntüle 2132765 Eki Görüntüle 2132766 Eki Görüntüle 2132767 Eki Görüntüle 2132768 Eki Görüntüle 2132769 Eki Görüntüle 2132770 Eki Görüntüle 2132771
- ●puf noktasi elimizde acip yeniden hamuru kapatalim tel tel oluyor ●pogacaya sekil verdikten sonra 10 dk mayalanirsa daha guzel kabarir.
Ellerine sağlık yarışmada bol şans.
Ellerinize sağlık ,açık havada ,çayla beraber ne güzel yenmiştir o çiçek poğaçalar ,başarılar diliyorum canım.
Teşekkür ederim hepinize arkadaslar. Sizlerede basarilarEllerine sağlık , başarılar![]()
Tesekkur ederim canim:)Ellerine sağlık başarılar canım :)
Teşekkür ederim canımEllerine sağlık canım çok güzel görünüyor basarilar![]()
Teşekkür ederimSekline bayildim,ellerinize saglik
Bol sans dilerim![]()