İnşallah ya. Bulan kişi çok şanslı. Verirler mi ki geriKıyamam... Hemen ilan ver. Fotoğrafını bastırıp çevre yerlere as. İnşallah bulursun
Teşekkür ederim ben de hala çok üzgünüm..Çok geçmiş olsun ya dışarısı da çok soğuk. Çok üzüldüm.
Öyle yapayım inşallah çok uzağa gitmemiştir. Bide çok profesyonel uçuyor sen daha kaç aylıksınİlan verin.
Papağanlar genel olarak bulunuyorlar.
Elbette verirler neden vermesinler.
Bulunana kadar aç kalmaz inşallahEvin etrafındaki ağaçlara ve apartman kapısına kayıp ilanı asın, bir de internette kayıp ilanı verin patibuldular gibi siteler var, facebook var vs. Bakkal sahiplerine de söyleyebilirsiniz.
Genelde evcil kuşlar yine insanlara yanaşmaya çalışıyor, o şekilde bulunuyorlar.
Apartmanin watsap grubuna attım. Bide arkadaşın dediği patibuldular a ilan verdim. Aa evet bizim kuşta da bilezik vardı doğru ya. İyi yapmışsınız ne güzel:)Konuya komşuya yayın,bakkala çakkala soyleyin mutlaka..en azından duyarlarsa... İnşallah birinin evine gitmiştir de bu soğukta dışarıda kalmamistir.
Yıllar önce de bizim eve bileğinde kelepçesi olan,sesi çok güzel ama daha minik,sapsari bir kanarya gelmisti. Şükürler olsun o zaman kedim yoktu:) biz de sormustuk bakkala şuna buna falan,kanaryasini kaybeden var mı diye, kimseyi bulamayınca ben bakmıştım
Adını bildiğini sanmıyorum ama konuşunca tüylerini kabartırdı. Islık çalmayı bilmiyorumSesinize geliyormuydu benim yavrum beni sesimden tanır acaba sokaklara çıkıp adını mı söyleseniz ya da ıslik mi çalsaniz ıslıga çok duyarlilar çok üzüldüm insallah yavrunuzu bir an önce bulursunuz
Hayvan bakıyorsak hiçbir ihtimali elemememiz gerekiyor, sonuçta karşımızdaki hayvan. O yapmaz dememeliyiz her zaman yapar gözüyle bakmalıyız. İnşallah bulursunu
Ah canım çok üzüldüm... Çok travmatik oluyor gerçektenÇok üzüldüm, benim de vardı ama maalesef kaybettik. Biz de beraber çekirdek yer, tv izlerdik. Bir sabah salona girdim ve o vaziyette buldum. Uzun süre salona giremedim sonra. Bak aklıma geldi şimdi, Hiç omzumdan inmezdi. Sultan papağanları harikadır yaa inşallah bulursunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?