Papağanım kaçtı 😭

liliyaa

🌼
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2017
9.389
16.079
248
Kizlar 1 aylıkken aldığımız sultan papağanım kaçtı. Çok üzgünüm ağladım. Göğsümde uyurdu kafasını okşardım. Beraber çekirdek yerdik aynı tabaktan.
Hiç salondan çıkmayan kuş yatak odasına gelip doğrudan balkona çıktı uçtu gitti.. sanki yolu biliyormuş gibi, 40 yıldır uçuyormuş gibi de hiç afallamadi. Hayır şaşırsa perdeyi kapatırdım kaçamazdi yine. Çamaşır asarken de üstümden uçup gitti. Oturdum ağladım.
Son kez yumurta yemişti, su içtiği fincan duruyor, boku hala yerde... Çok üzgünüm..

Evin etrafındaki ağaçlara ve apartman kapısına kayıp ilanı asın, bir de internette kayıp ilanı verin patibuldular gibi siteler var, facebook var vs. Bakkal sahiplerine de söyleyebilirsiniz.

Genelde evcil kuşlar yine insanlara yanaşmaya çalışıyor, o şekilde bulunuyorlar.

Bulunana kadar aç kalmaz inşallah
O siteye ilan vereyim çok sağolun. İlan da bastırayim hemen

Konuya komşuya yayın,bakkala çakkala soyleyin mutlaka..en azından duyarlarsa... İnşallah birinin evine gitmiştir de bu soğukta dışarıda kalmamistir.
Yıllar önce de bizim eve bileğinde kelepçesi olan,sesi çok güzel ama daha minik,sapsari bir kanarya gelmisti. Şükürler olsun o zaman kedim yoktu:) biz de sormustuk bakkala şuna buna falan,kanaryasini kaybeden var mı diye, kimseyi bulamayınca ben bakmıştım

Apartmanin watsap grubuna attım. Bide arkadaşın dediği patibuldular a ilan verdim. Aa evet bizim kuşta da bilezik vardı doğru ya. İyi yapmışsınız ne güzel:)

Sesinize geliyormuydu benim yavrum beni sesimden tanır acaba sokaklara çıkıp adını mı söyleseniz ya da ıslik mi çalsaniz ıslıga çok duyarlilar çok üzüldüm insallah yavrunuzu bir an önce bulursunuz

Sesinize geliyormuydu benim yavrum beni sesimden tanır acaba sokaklara çıkıp adını mı söyleseniz ya da ıslik mi çalsaniz ıslıga çok duyarlilar çok üzüldüm insallah yavrunuzu bir an önce bulursunuz
Adını bildiğini sanmıyorum ama konuşunca tüylerini kabartırdı. Islık çalmayı bilmiyorum çok teşekkür ederim. Aşağı inemedim daha inecem birazdan. Kuş öyle bir uçuyordu ki kesin uzaklara gitti :/

Haklısınız.. perde 10 cm açıktı kapalı olsa kaçamazdi:///
Hayvan bakıyorsak hiçbir ihtimali elemememiz gerekiyor, sonuçta karşımızdaki hayvan. O yapmaz dememeliyiz her zaman yapar gözüyle bakmalıyız. İnşallah bulursunu

Çok üzüldüm, benim de vardı ama maalesef kaybettik. Biz de beraber çekirdek yer, tv izlerdik. Bir sabah salona girdim ve o vaziyette buldum. Uzun süre salona giremedim sonra. Bak aklıma geldi şimdi, Hiç omzumdan inmezdi. Sultan papağanları harikadır yaa inşallah bulursunuz.

Çok üzüldüm umarım biri bulup evine alır kuş beslerken ekstra dikkat etmeniz gerekiyor bundan sonrası için en azından cama kapıya daha cok dikkat edersiniz

Bizim orada da birinin papağanı kaçmıştı. Müge anlida buldular. Saka degil. Muge anli ya da gonderin. Gorenler olursa haber verirler.

Ah canım çok üzüldüm... Çok travmatik oluyor gerçekten size de çok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…