• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pantolonumdaki böcük

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok değişik güzel böcükmüşnaniknanikbütün böcükler böle olsa korkmam bendelikafadulden

güzel cekmişsin ama makro çekimiÇok üzgünüm çoook

Hakikaten burası fotokritik değil ki aynı tür fotoğrafları aynı başlıkta yayınlarız atıyorum sadece makroları bir başlıkta yayınlarız. Zaten profesyönel fotoğraf ekleyen sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor ekle canım sen ya severek izliyorum karelerinia.s.

Bu sitede paun vermiyoruz ki hem.

Çok güzel bir makro, aylar oldu makro lensimi alalı hala çalışma fırsatım olmadı ya çok kızıyorum kendime.

Hakikaten burası fotokritik değil ki aynı tür fotoğrafları aynı başlıkta yayınlarız atıyorum sadece makroları bir başlıkta yayınlarız. Zaten profesyönel fotoğraf ekleyen sayısı bir elin parmaklarını geçmiyor ekle canım sen ya severek izliyorum karelerinia.s.

Bu sitede paun vermiyoruz ki hem.

Çok güzel bir makro, aylar oldu makro lensimi alalı hala çalışma fırsatım olmadı ya çok kızıyorum kendime.

canımsın nevbaharım bu foto tesadüfen yakaladım balkonda oturup sigara içerken pantollonumda bu böcüğü gördüm:roflol:

vee
nevbaharcım fırsat buldukça bol bol yüklüycem merak etme desteğin içinde ayrıca çok tşk. ederim :1hug:

allahım bu ne yaa hayatımda ilk görüyom böle bir böcek,çok değişik dimi

ben böcüklerden korkarım ama değişik bi böcük yaa renkli renkli :asigim: walla bravo profosyonel olmuş !

elinize sağlık güzel bi böcekmiş
valla benim böcek alerjim var görsem foto moto aklıma gelmez :))
canım sende dikkat et mazallah kene falan denk gelir, sakın o zamanda foto düşünme :)))
ayrıca ekleyin fotoları, ben bakmayı seviyorum.

aa süper çekim böcükte çok fotojenikmiş haaa :)))

ben bir turlu bakamadim acilmiyor sayfa senağlama

Back