Pantolonda koku

Muhtemelen kumaşı boyadıkları malzemenin kalitesizliğinden kaynaklı bir kokudur. Yıkar yıkamaz hemen havadar bir yere serin mümkünse en fazla yarım saatte kuruyacağı bir yer olsun ama yine de kokmayacağı garanti değil, hemen kurursa koku olayı bir parça azalır sadece.

Merhabalar, görsel okuduğum için bu kumaş renklendirme pigmentleri hakkında araştırmalar yapmıştım. Kumaşın pigment yani kumaş rengi olarak adlandırdığımız kavram çok kalitesiz olabiliyor bazen. Hatta zehirli, iğrenç kokulu maddelerden de çıkabiliyor. Çok suda bekletip yıkamaya çalışırsanız kumaşın renklendirmesi hasar görebilir.
İlk başlarda farketmeseniz bile sonradan o koku kendini gösterebiliyor.
Tüm çabalarınıza rağmen koku geçmezse fişi atmadıysanız eğer, mağazaya tekrar gidin ve sorununuzu dile getirin. Umarım değişim yaparlar. Çünkü renklendirmelerdeki zehirli etkenler ölümcül sonuçlara yol açabiliyor. Sevgiler.

oyun salonundan sigara kokusu vs sinnis olmasin ya da havasiz kaldigi icin nem kokmus olabilir mi? keske kisa peogramda sadece pantolonu yiksayadiniz ondan ona ondan sinmis koku.tabi anlattiginiza gore de sinmeye devam ediyor bu kez aklima pantolonun boyasindan olabileceği geldi. legenin icinde sudabekletip sonra disari asip kurutsaniz belki bu sekilde kurtulursunuz.

Bazı sanayi tipi kumaş boyaları bu şekilde oluyor. Kaç kıyafetimi atmak zorunda kaldım.
İyi markalardan alınmıştı üstelik. Yıkandığı için iade almadılar.

İyi bir markays mağazaya gidip iade edin.

O kimyasal kokusudur canım sirkeli su ile yıka mesela bazı kotlardada oluyor o koku sirkeli su alıyor kokuyu ve boyasınıda fikse ediyor akmıyor yikandikca

O kadar yogun bir koku en basinda olsa idi fark ederdiniz mutlaka.10 gun misafir kaldigi yerde basina bir seyler gelmis anlasilan :)
Iade hakkinizi kullanmak istediginiz de "kullanici hatasi" dönüşü alma ihtimaliniz olasi..
Aldiginiz magazaya gore de degisir tabi.

Kusura bakmayın hanımlar cezalıydım. Yazamadım. Teşekkür ederim hepinize bir gece beklettim leğende yumuşatıcılı suda bir iki defa yine uygularım geçmezse değiştiririm artık.

Back
X