• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

pantolon pacasi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Elis
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

Elis

Ziyaretçi
arkadaslar ben gecen kot pantolon aldim pacalari biraz uzun kisalticam ama yamuk yumuk olur diye korkuyorum cevremdede oyle biyer yok verip kisalttirayim ...sizin vardir bi bildiginiz bana yardim edermisiniz ...cumartesi giymem lazim lutfen....

arkadaslar ben gecen kot pantolon aldim pacalari biraz uzun kisalticam ama yamuk yumuk olur diye korkuyorum cevremdede oyle biyer yok verip kisalttirayim ...sizin vardir bi bildiginiz bana yardim edermisiniz ...cumartesi giymem lazim lutfen....

Bir kere bende terziye vermiştim hiç kesmeden kısalacak yer kadar paça dikim yerinin üzerinden tersten ikiye kaylatıp kıvırıp dikti, sonrada ütü bastı, artık bende öyle yapıyorum...

a.s.iyi fikir arkadasim bende oyle yapayim o zaman hemde kisa olacak diye riskide yok...tesekkur edrim

Pantolonunun paçalarını yaptın mı canım, merak ettim de bir sorayım dedim.

ooooooh coktaaaaan....iyi gibi bence ama esim biri kisa biri uzun diyo ben fark goremiyom ama neyse:oklava:oldu artikbiraz boysuz olunca boyle problemlerle karsilasiyorum cogunluklaşakkıdıtesekkur ederim ilgine bu aradayerimseniben

ya bende kendım yapmak ıstıyorum ama dıkış makınam yok nasıl olucak bu iş?

Kot pantolon paçası elde olmaz ama, kumaş pantolonsa eğer isteğin boyda katlayıp teğel geçebilirsin canım. Ya da hiç elleme terziye götür en iyisini o yapar çünkü...

Dikmek ve kisaltmak cok kolay...topuk kismina gelen kismi disina kivirarak ayarlayin(topuktan alin herzaman olcuyu ve ayakkabi giyin)igneleyin sonradiger fazlaliktan katlayip,ignelediginiz yer yere gelen kisim olsun !Bilmem anladinizmi:):1shok:

Dikmek ve kisaltmak cok kolay...topuk kismina gelen kismi disina kivirarak ayarlayin(topuktan alin herzaman olcuyu ve ayakkabi giyin)igneleyin sonradiger fazlaliktan katlayip,ignelediginiz yer yere gelen kisim olsun !Bilmem anladinizmi:):1shok:
eski bir konu ama neyse:))
Katlayip ice dikmek pek dayanıklı değil. Eskiden bende yapiyordum.
Benim terzicide gördüğüm kadarı ile topuk alınan ölçüde kesilir. O paçanın kesilen dikiş kısmını guzelce, düz kezip ters şeklinde kesilen pantolona iyinelenir ve dikilir. Eklenen o parçayı dönderip ütü baziyorlardi.

anlatmazsi zor ama araştırırsanız kesinlikle cok orijinal olacak, tıpkı eskisi gibi:))

Back