• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Pantene mükemmel dolgunluk şampuanını kullananlar

askilata

Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2012
27
0
16
Bolu
pantene mükemmel dolgunluk şampuanını kullananlar varmı? Varsa nasıl etkiler göstersi. Tavsiye eder misiniz?

ilk olarak içinde saçı agırlastırmaması ıcın dımethıcone koymamıslar. fakat ben 1 kutu bitirdigim halde saçlarımda bi değişiklik görmedim. sadece yıkadıgın ılk gun sacların bı havalı oluyor. sonra saclarım yaglıysa sönüyo zaten..

ilk olarak içinde saçı agırlastırmaması ıcın dımethıcone koymamıslar. fakat ben 1 kutu bitirdigim halde saçlarımda bi değişiklik görmedim. sadece yıkadıgın ılk gun sacların bı havalı oluyor. sonra saclarım yaglıysa sönüyo zaten..

teeşkkür ederim. peki senin var mı saçı parlatan bir şampuan önerin

kbakma canım gec cevap verıyorum biraz işim çıktı da. bence doğal yani bitkisel şampuan kullan. onun dısında loreal elseve nin nutri gloss sampuanı var. ışıl ışıl yapıyor sacı. kuruysa saçları ıyı gelır. benım asırı yaglı oldugu ıcın kullanamadım.

kbakma canım gec cevap verıyorum biraz işim çıktı da. bence doğal yani bitkisel şampuan kullan. onun dısında loreal elseve nin nutri gloss sampuanı var. ışıl ışıl yapıyor sacı. kuruysa saçları ıyı gelır. benım asırı yaglı oldugu ıcın kullanamadım.

önemli değil canım. teşekkür ederim. deneyeceğim

merhaba kızlar ben bu şampuanı kullanıyordum ve çok memnundum saçlarım canlı duruyordu ama şimdi pantene yeni kutu çıkarmış yüne mükemmel dolgunluk alıyorum saçımı sert yapıyor eski kutudanda bulamıyorum siz ne düşünüyorsunuz

Back