Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şampuan ve Saç KremleriPantene mükemmel dolgunluk şampuanını kullananlar
ilk olarak içinde saçı agırlastırmaması ıcın dımethıcone koymamıslar. fakat ben 1 kutu bitirdigim halde saçlarımda bi değişiklik görmedim. sadece yıkadıgın ılk gun sacların bı havalı oluyor. sonra saclarım yaglıysa sönüyo zaten..
ilk olarak içinde saçı agırlastırmaması ıcın dımethıcone koymamıslar. fakat ben 1 kutu bitirdigim halde saçlarımda bi değişiklik görmedim. sadece yıkadıgın ılk gun sacların bı havalı oluyor. sonra saclarım yaglıysa sönüyo zaten..
kbakma canım gec cevap verıyorum biraz işim çıktı da. bence doğal yani bitkisel şampuan kullan. onun dısında loreal elseve nin nutri gloss sampuanı var. ışıl ışıl yapıyor sacı. kuruysa saçları ıyı gelır. benım asırı yaglı oldugu ıcın kullanamadım.
kbakma canım gec cevap verıyorum biraz işim çıktı da. bence doğal yani bitkisel şampuan kullan. onun dısında loreal elseve nin nutri gloss sampuanı var. ışıl ışıl yapıyor sacı. kuruysa saçları ıyı gelır. benım asırı yaglı oldugu ıcın kullanamadım.
merhaba kızlar ben bu şampuanı kullanıyordum ve çok memnundum saçlarım canlı duruyordu ama şimdi pantene yeni kutu çıkarmış yüne mükemmel dolgunluk alıyorum saçımı sert yapıyor eski kutudanda bulamıyorum siz ne düşünüyorsunuz