Şampuan ve Saç Kremleri Pantene Doğal Sentez Serisi.

DicleNaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2011
142
2
96
Ankara

Evet kızlaaar. Duyan bilen eminim çok vardır. Yorumlar okudum ve cesaretlenip şampuanını aldım. Normalde pantene'yi pek sevmem ama bu şampuanı çok güzelmiiş denediim,test ettim.. Varmı kullanaan, benim gibi memnun kalan?

Bende senin benim konuya cevap verdigin gibi bi cevap vericem
Gerçekten bende aldım neredeyse tüm seriyi ama o kadar kötü geldi ki, yağlı olmayan sacımı yağlı yaptı
saçlarım inanılmazzzzzz döküldü normal bir dökülme degil...
sadece maskesini kullanınca toparlıyordu güzel görünüyordu
memnun kalmadım ((((( maalesef, ama her saç tipine göre degisiyor tabii ki

benim saçlarım çok yıpranık ya 10 kat onaran maskesi varmış almayı düşünüyorum ama sadece maskesini kullancam işe yararmı

Haklısın canım, kişiden kişiye değişiyor. :)

Canım ben maskesini kullanmadım. Benim maskeler zaten banyoya sığmaz oldu, artık kafamın üstünde maske kutularıyla banyo yapıcam
Sen yine de dene bence.

Bu seriye bayılıyorum ya. Kısa zaman önce saç rengimi açtırdım, bu yüzden saçlarım çok yıprandı. Zaten öncesinde de çok sağlıklı değildi. Düzleştirici yüzünden kuru, kırık ve solgundu. Bu seriyi kullanmaya başladığımdan beri saçlarım inanılmaz değişti. Yumuşacıklar ve parıl parıl parlıyolar. :) Çok memnunum. Kuru ve yıpranmış saçlara sahip olanlara kesinlikle tavsiye ederim.

O zaman sana Pantene'in Aqua Light serisini tavsiye ederim. Doğal Sentez serisini kullanmadan önce o seriyi kullandım, çok güzel koktuğu için denemek istedim. Zaten kuru olan saçlarımı iyice kuruttu. Anladım ki o seri yağlı saçlar içinmiş. :) Bence denemelisin. Kokusu harika, insan kendini tertemiz hissediyo. :)

benim saçlarım çok yıpranık ya 10 kat onaran maskesi varmış almayı düşünüyorum ama sadece maskesini kullancam işe yararmı

kerastase Nutri Thermique maske kullan eminim çok memnun kalırsın ilk aldığımda verdiğim paraya çok acımıştım ama hakkını veriyor inan ve çokta uzun gidiyor çok az kullanıyorsun ben şampuan ve kremiini almadım sadece maskesi bile bana yetti gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ediyorum saçlarım benim kuruluktan yağlanmazdı bile o kadar kuruydu şimdi ipek gibi ve parlak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…