- 3 Mayıs 2021
- 1.330
- 1.382
- 39
- Konu Sahibi rosaline16
Bu yazıyı benim gibi bu hastalık hakkında bilgi arayan deli gibi çırpınan arkadaşlar için yazıyorum Babam Ağustos ayında sarılık geçirerek rahatsızlandı.acil hastaneye kaldırıldı safra yoluna stent takıldı bir hafta hastanede yattı bir sürü tetkik yaptılar veeee hiç birşey bulamadılar. Bizde bu işin peşini bırakmak istemedik ciddi bir hastalık olabileceğini düşüyordum babamı İstanbul’a gelmeye ikna etmek için çok uğraştık sonunda babam İstanbul’a geldi ve o gün yine hastalandı yine sarılık oldu özel hastaneye götürdük yine stent taktıklar ama babamı yakalamışken bütün tahlilleri yaptırdık ve bize onkoloji doktoruna gitmemizi herseyin çok geç olduğunu önce kemoterapi almaya başlaması gerektiğini söylediler. Dünyam başıma yıkıldı. Ama babama karşı güçlü olmalıydım ona gerçekleri söylemedik ve çok iyi bir onkoloji doktoru araştırmaya başladık. Araya torpil tanıdık sokarak Onu bulduğumuza inanıyorum. Ahmet hocam gerekli gördüğü bütün tetkikleri yaptı.sıra biyopsiye geldi. Bana Biyopsi sonucunu öğrenmeye gittiğimizde babama da hastalığını uygun bir dille açıklayacağını bildirdi. Ve biyopsi sonucunu temiz çıktı biz sonunda yüzümüz gülüyor dedik.Ama hocamız işini şansa bırakmadı ve bizden eus yaptırmamızı kesin sonucu o zaman alacağını bildirdi bizi yakın bir arkadaşına yönlendirdi. Eus yaptırdık ve sonucumuz az diferansiye adenokarsinom ve umutlarım yine söndü