Panjur temizliği

Gokben1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2008
668
0
96
35
Antalya
Kızlar birşey soracağım.Bugün annem için ilk kez temizlikçi aldım.170 metrekare 3+1 ev cam panjur her yeri temizledi.Benim merak ettiğim şey panjurların dışı silinir mi? Silmesi gerekiyor muydu?

panjur başa bela yaa benim evde de var gelen yardımcı üst tarafını bile alamıyor el sığmıyor ulaştığı yere kadar alıyor dışına hele hiç çıkamıyor çıkamazda zaten panjur açıkken arkasına uzanamıyor ki

Panjur işi gerçekten çok zor iş.Gelen bayan güzel temizledi üst tarafları bile aldı ev büyük herşeyiyle erken bile bitirdi.Asla onu yargılamak amaçlı söylemiyorum ama dış kısmı silinebiliyorsa bir dahaki gelişinde orayı yapar diye düşündüm ama düşününce nasıl silinecek dışı? Silinmese yağmur yağdığı zaman camları kirletir mi acaba?

panjurlar tamamen kapalı olursa yağmur yağarken batırmaz camları diye düşünüyorum ama hakkaten dışını silmek imkansız gibi bi şey

eski oturdugumuz yerde panjurlarımız vardı kapılarımızdaydı bizimkisi biz dış kısmınıda siliyorduk tabi biraz zor oluyordu ama yinede elimize ıslak bezimi alıp panjuların dış kısmını tek tek siliyorduk bence silmesi gerekeviniz kaçınçı kat panjular balkonların içindemi kalıyor dışındamı yüksek katsa silemeyebilir bizimki birinci kattı ve balkonların içinde kalıyordu

Son düzenleme:
Kıbrıs'ta nerdeyse Panjursuz ev yok. Burada biz Panjuru söküp yıkıyoruz hortum ve fırçayla ve daha sonra tekrar takıyoruz..

eski oturdugumuz yerde panjurlarımız vardı kapılarımızdaydı bizimkisi biz dış kısmınıda siliyorduk tabi biraz zor oluyordu ama yinede elimize ıslak bezimi alıp panjuların dış kısmını tek tek siliyorduk bence silmesi gerekeviniz kaçınçı kat panjular balkonların içindemi kalıyor dışındamı yüksek katsa silemeyebilir bizimki birinci kattı ve balkonların içinde kalıyordu

Balkona bakan panjurların dışını da sildi bayan normal pencere olanların dış panjurlarını silmedi.Onların silinme yöntemi var mı onu bilmiyorum:26::26::26::26:

Kıbrıs'ta nerdeyse Panjursuz ev yok. Burada biz Panjuru söküp yıkıyoruz hortum ve fırçayla ve daha sonra tekrar takıyoruz..

Panjur komple çıkmıyor ama yağmurlu günlerde bizde yıkardık ama annemin şimdi oturduğu evin altında avizeci dükkanı var o yüzden yıkayamıyorlar.

1. kat olsa sil ya da tut hortumu yıka ama benim 3. kar balkona bakan kısmı kapatılıp siliyor ama diğer taraflara el uzanmıyor

bende dertliyim bu panjurlardan
kiracıyım daha önce ev sahibim oturmuş ama mübarek sanki hiç dokanmamış
leş gibi artık silsemde temiz gözükmüyor :(

fakat şu sökülebilir kısmını merak ettim
jaluziler sökülüyorda panjurları nasıl söküyorsunuz:44:

Back
X