- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #3.041
Amin Rabbim biz aciniz sen Rahmansın merhametlerin en merhametlisisin senin bize sevgin bir annenin çocuğuna olan merhametinden kat kat üstündedir azabından gazabından merhametine rahmetine sığındık bu yük ağır geliyo Allahım bu mübarek cuma hürmetine sevdiğin kullar hürmetine bizi affet bildiğimiz ve bilmediğimiz bütün sıkıntılarımızı gider korktuklarımızdan emin eyle acizlikten muhafaza eyle şifamızı ver Rabbim Hayırlı CumalarBen ölüm korkusunu tevekkülle yendim ataklarım çok sayılı o yüzden binde bir gibi o an diyorum ölüceksemde ölücem korkmuyorum zaten vakit geldiyse napsak faydasız değilmi , hatta evin içinde bağırdığım oluyo senden korkmuyorummmm ölüceksemde evimde ölücem defol git beynimden uğraşma benimlee sakin ol serap geçicek diye daha dün oldu tam giyindim kapıdan çıkmadım sakin ol çıkmıcaksın uzandım biraz telkin telkin derken geçti gitti heee mahvediyo sanki üzerinden bşr tır geçmiş yorgunluğu oluyo ama acillere ölüyorum diye gitmek en zoru çok iyi bilirim gece yarıları tek başıma hastanelere koştuğumu Allah ım yaşatmasın kimselere mübarek cuma dua edelim arkadaşlar çokca birbirimizede Rabbim geri çevirmez inşAllah