Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Allah razı olsun teşekkür ederim bendeki sırt ağrısı solda oluyor arada sağda oluyor onun için hemen aklıma kalp geliyor ben hergun koranayim diye milleti ayağa kaldırıyorum😀 ama korkma değilsin ilaçla zamanla gecicek emin ol
Bugün de boynum sırtım öyle bir ağrıdı ki hala deli gibi ağrıyor felç mi olacağım acaba diye korkuyorum neden acaba bu ilaçlar yapıyor mu ki ya

Daha iyiyim ama hala düşünceler basıyor özellikle çocukla yanlız kalınca eskisi kadar çok panik yapmiyorum zaten psikiatristim bir aya anca ilaç etki eder dedi bakalım
İyi gelecek canım ilac bunun yanı sıra sende durumunu araştır neler yapman gerektiğini öğren. Bu zaman da sana en iyi destek okb tedavisi yapan psikologları dinlemek YouTube den aç dinle çok faydalı oluyor dinledikçe

Hayırlı akşamlar cnm ben bu aralar hiç iyi değilim kendimi kötü hissediyorum ağrılarım beni bırakmıyor sizler nasılsınız
Canım bence ağrıyan yerlerini düşünmemeye denemelisin cunku zaten beynin oyunu tam olarak bu , sürekli kurduruyor beyin kesin bu agrı kötü birşeyin işareti diyor sana ama değil sadece korkularına yenik düşmemeyi öğrenmen lazım. Bende iyiym çok şükür aklıma olumsuz birşey gelse bile onunla savaşmamam gerektiğini öğrendim zaten en büyük tedavi bu canım

Daha iyiyim ama hala düşünceler basıyor özellikle çocukla yanlız kalınca eskisi kadar çok panik yapmiyorum zaten psikiatristim bir aya anca ilaç etki eder dedi bakalım
Canım hamileliğin nasıl geçti? Bende çocuk düşünüyorum tedavim bittikten sonra, Eylül’e psikoterapi randevusu aldım, ilaç tedavisi oluyorum, iyi olmak adına tüm gücümü sarf ediyorum :)) iyiyim de çok şükür 🙏 Ama hamilelik konusu kafamı kurcalıyor, tekrar nükseder mi diye

Canım bence ağrıyan yerlerini düşünmemeye denemelisin cunku zaten beynin oyunu tam olarak bu , sürekli kurduruyor beyin kesin bu agrı kötü birşeyin işareti diyor sana ama değil sadece korkularına yenik düşmemeyi öğrenmen lazım. Bende iyiym çok şükür aklıma olumsuz birşey gelse bile onunla savaşmamam gerektiğini öğrendim zaten en büyük tedavi bu canım
Yani bende bir nebze olsa basetmeyi basariyorum ama ufak bı ağrı bile olsa heme aklıma kötü şeyler geliyor zaten bu ağrılar beni atağa sürüklüyor bide regl dönemim ondanda oluyor galiba ben kalp odakliyim herşeyi kalbe yoruyorum direk karnım Ağrısa bacağım bile Ağrısa kalp diyorum 😊 artık kafayı yicem

Canım hamileliğin nasıl geçti? Bende çocuk düşünüyorum tedavim bittikten sonra, Eylül’e psikoterapi randevusu aldım, ilaç tedavisi oluyorum, iyi olmak adına tüm gücümü sarf ediyorum :)) iyiyim de çok şükür 🙏 Ama hamilelik konusu kafamı kurcalıyor, tekrar nükseder mi diye
Hamileliğim zordu canım maalesef gebelik şekerim ve erken doğum riskim vardı ama doğumdan önce böyle psikolojik bir sorunum yoktu doğumdan sonra başladı önceleri panik atak yada okb yoktu bende

Rica ederim canım içini ferah tut inşAllah Rabbim hayırlısını nasip eder🤲
Amin inşallah canım, psikiyatriste kalırsa neredeyse hiç çocuk yapma diyecek. Gerçekten etimle kemiğimle soğudum şu devlet hastanesi psikiyatristlerinden. :KK43: Hayır bir de “iyi görünüyorsun dozu yükseltmiyorum.” dedi. Anlama yok, dinlemek yok...

Kizlar ben hiç iyi değilim çok kötü oldum atak gecirdim suandada iyi değilim sol kolum agriyor carpintim var nefes alamıyorum ya napicam lütfen bana cevap verin ya😭☺️

Kizlar ben hiç iyi değilim çok kötü oldum atak gecirdim suandada iyi değilim sol kolum agriyor carpintim var nefes alamıyorum ya napicam lütfen bana cevap verin ya😭☺️
Allah yardımcın olsun canım.. İlaç kullanmaya başlayalı ne kadar oldu? Sana atak anında içmem için bir ilaç vermedi mi?

Allah yardımcın olsun canım.. İlaç kullanmaya başlayalı ne kadar oldu? Sana atak anında içmem için bir ilaç vermedi mi?
Hepimizin insallh tranko verdi inan fayda etmiyor ya dün akşam kalbim ağrıdı sol kolum ağridi vücudum uyuştu sırtımdan bıçak saplanır gibi bı ağrı nefesim daraldı carpintim oldu vücudumun her yerinde hissediyordum çarpıntı dedim bu sefer kesin bişey oluyor eşime dedim ambulansi çağır iyi değilim trankoyu içtim ardından uyku ilacımı yuttum yarım saat sonra atak geçirerek uyumuşum

X