Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

Güzel kardesim Rabbim rabbim yardimcin olsun aynilarini bende yasadim annemi kaybetti ikitane cocuk kaybettim artik hem ölmekten korkup hemde ölmek isteyecek kadar artik son bulsun istiyordum cünku ilacda kulkandim surekli tekrarladi hic son bulmadi ama ben bunu yeniyorum artik cok az kaldi bu hastaliklar manevi hastsliklar bole seylere inaniyormusunuz bilmiyorum ama benim hikatem cok uzun aslinda kisa sole soliyim ben suan vucudun bazi noktslarinda hacamat ve sülük oluyorum ozellikle bu hastalik icin tabiki uzun bi tedavi buda ama nefes aldigimi hissediyorum artik sanki dunyayi yeni görmus gibiyim ssnki hep griymisti gibi bunu arastirin ben cok arastirdim ve bu yolu buldum cokda iyiyim elhsmdulillah her yolu deneyin arastirin rabbimin sifayi nerden verecegi belli degil
Geçmek bilmiyor bir türlü artık normal bir şekilde hayat sürenlere hayran kalarak bakıyorum. Yaşamayan anlamaz o kadar zor bir durum ki bazen ne ilaç fayda ediyor ne terapi

Kızlar banada dualarınızı eksik etmeyin nolur bir buçuk senedir uğraşıyorum bu hastalıkla ilaç tedavisi de yetmiyor geceleri berbat oluyorum intiharı bile çok düşünüyorum nolur birbirimize dua edelim Allah rızası için😭

Kızlar banada dualarınızı eksik etmeyin nolur bir buçuk senedir uğraşıyorum bu hastalıkla ilaç tedavisi de yetmiyor geceleri berbat oluyorum intiharı bile çok düşünüyorum nolur birbirimize dua edelim Allah rızası için😭
Özgecim gece ilacın değişti yeni de uyku yapmıyor sana yeniden doktora git

Allah şifa versin canım bende çok kötü durumdayım kalbim sürekli ağrıyor ağrımadığı zaman yok çok büyük sınavdayız Allah yardımcımız olsun 🤲

Arkadaşlar ben de bu ara garip bir süreçten geçtim ne olduğunu anlamlandıramadım anlatayım siz söyleyin,
bundan 8 sene önce babamı kaybettim, daha sonra evdeki boşluğu unutmak için gittim bir tavşan aldım, 2 sene benmle yaşadı evde gayet güzeldi, sonra birden hasta oldu, ben evde tektim ve veterinere götüremedim, ailemin gelmesşni beklerken baya kötü panik atak gibi anksiyete gibi biley yaşadım, tavşanım ölecek korkusu, hayvandır tabiki bir gün ölecek insanlar evlatlarını kaybediyor ne zorluklar yaşıyorlar hepsini biliyorum mantıken hepsi tamam, ama içimden gelen öyle büyük bir üzülme ki öldüm ölecem yanş sakin kalamıyordum günlerce yemek yiyemedim, sonra ailem geldi veterinere gittik tedavi oldu falan ama iyileşmedi sonrasında kaybettim tavşanımı, bu arada küçük de değilim 24 yaşlarında falandım o zmn, tavşandan sonra da günlerce devam etti sevdiklerimi kaybetme korkusu mudur nedir bilmiyorum akşam saatlerinde içime bir sıkıntı geliyordu ve saatlerce ağlıyordum sebepsiz, dedim heralde delirdim, sonra kendiliğinden geçti bu

bu olaydan 5 sene sonra tam da bu zaman 1 hafta önce yine tavşan aldım, eve geldiğinin ertesi günü bende yine başladı ya ölürse ya hasta olursa diye düşüne düşüne akşam saatlerinde gün içibde falan yine içime o his geldi, bu korkudan ve ağlamaktan tavşanı sevemedim bile, yani mantıken düşündüğümde herşey tamam ama hissettiğim üzüntüyü kontrol edemiyordum, sonuç olarak bir hafta yemeden içmeden kesilip hasta olunca tavşanı aldığım yere geri vermeye karar verdim, bir gün elbet ölecek ve ben onun ölmesine dayanamıcam diye bakamadım hayvancığa, velhasıl tavşan gitti kaygı bitti
bunun gibi bir durum yaşayan var mı ben bunun ne olduğunu anlamlandıramadım bir türlü, hissettiklerimi kontrol edemedşm resmen kocaman insanım şuan 30 yaşındayım kendime inanamadım çocuk gibi ağlamaktan helak oldum 🥺

Sende ilaç tedavisi görüyor musun panik atak geçiriyor musun 😔
İlaç kullanıyordum hamilelikten dolayı bırakmak zorunda kaldım atak geçiriyorum ama ilk başlarda geçirdiğim ataklar gibi ağır değil anksiyete daha fazla bende ve depreston ikisi bir var bende kalbim ağrıyor kalp krizi korkusu var ölüm korkusu her saniye ölcem diye bekliyorum

İlaç kullanıyordum hamilelikten dolayı bırakmak zorunda kaldım atak geçiriyorum ama ilk başlarda geçirdiğim ataklar gibi ağır değil anksiyete daha fazla bende ve depreston ikisi bir var bende kalbim ağrıyor kalp krizi korkusu var ölüm korkusu her saniye ölcem diye bekliyorum
Ben kafayı hepten sıyırdı covid testi yaptırmaya gidiyorum hastaneye herşey birbirine girdi ne zormuş ölüm korkusu yarabbim :KK43:

kızlar birşey soracağıım, panik atakta çarpıntı illaki pırpır şeklinde mi oluyor yoksa güm güm diye normal hızında ama sert ve boğazda da hissedilir oluyor mu

kızlar birşey soracağıım, panik atakta çarpıntı illaki pırpır şeklinde mi oluyor yoksa güm güm diye normal hızında ama sert ve boğazda da hissedilir oluyor mu
Pır pır şeklinde oluyo öyle hızlı atıyo ki ölüyorum kalp krizi geçiriyorum sanıyorsun ben panik atak hastayım çok yaşıyorum o çarpıntıyı

X