Arkadaşlar ben de bu ara garip bir süreçten geçtim ne olduğunu anlamlandıramadım anlatayım siz söyleyin,
bundan 8 sene önce babamı kaybettim, daha sonra evdeki boşluğu unutmak için gittim bir tavşan aldım, 2 sene benmle yaşadı evde gayet güzeldi, sonra birden hasta oldu, ben evde tektim ve veterinere götüremedim, ailemin gelmesşni beklerken baya kötü panik atak gibi anksiyete gibi biley yaşadım, tavşanım ölecek korkusu, hayvandır tabiki bir gün ölecek insanlar evlatlarını kaybediyor ne zorluklar yaşıyorlar hepsini biliyorum mantıken hepsi tamam, ama içimden gelen öyle büyük bir üzülme ki öldüm ölecem yanş sakin kalamıyordum günlerce yemek yiyemedim, sonra ailem geldi veterinere gittik tedavi oldu falan ama iyileşmedi sonrasında kaybettim tavşanımı, bu arada küçük de değilim 24 yaşlarında falandım o zmn, tavşandan sonra da günlerce devam etti sevdiklerimi kaybetme korkusu mudur nedir bilmiyorum akşam saatlerinde içime bir sıkıntı geliyordu ve saatlerce ağlıyordum sebepsiz, dedim heralde delirdim, sonra kendiliğinden geçti bu
bu olaydan 5 sene sonra tam da bu zaman 1 hafta önce yine tavşan aldım, eve geldiğinin ertesi günü bende yine başladı ya ölürse ya hasta olursa diye düşüne düşüne akşam saatlerinde gün içibde falan yine içime o his geldi, bu korkudan ve ağlamaktan tavşanı sevemedim bile, yani mantıken düşündüğümde herşey tamam ama hissettiğim üzüntüyü kontrol edemiyordum, sonuç olarak bir hafta yemeden içmeden kesilip hasta olunca tavşanı aldığım yere geri vermeye karar verdim, bir gün elbet ölecek ve ben onun ölmesine dayanamıcam diye bakamadım hayvancığa, velhasıl tavşan gitti kaygı bitti
bunun gibi bir durum yaşayan var mı ben bunun ne olduğunu anlamlandıramadım bir türlü, hissettiklerimi kontrol edemedşm resmen kocaman insanım şuan 30 yaşındayım kendime inanamadım çocuk gibi ağlamaktan helak oldum