- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.801
Aynılarının kat kat fazlasını yaşıyorum sakin ol düşünmemeye çalış .İki kere kolonoskopi oldum bana da hassa bagirsaj sendromu dedi doktor .Trans... İyi gelir doktorunu dinleArkadaşlar merhaba bende çok tuhaf şeyler yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var. Özellikle son 1 aydır bağırsak problemi yaşıyorum yemekten sonra mide bulantısı halsizlik titreme hele tuvalete çıktıktan sonra çarpıntı bayılacak hissi yaşıyorum. Acildeki doktorlar panik atak olduğunu söylediler. Ben gastroentoloji doktoruna gittim hassas bağırsak sendromu olabilir dedi tranko buskas ve rennie şurup verdi. Çarpıntım olduğu için tranko buskas kullanmadım daha çok çarpıntı yapar diye. En sonunda düzelme olmadığı için ataklara dayanamayıp psikiyatr gittim o da tranko ve selectra verdi kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Korkudan ilacı kullanmadım en son kardiyolojiye gittim çarpıntı sorunum olmadığını psikiyatrın yazdıklarını kullanmamı istedi ama korkudan ilaçları almıyorum çarpıntı falan yapar mı diye.Yani sorun bağırsakta mı panik mi anlayamıyorum bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kendimi mi doktorlara ifade edemiyorum benimle aynı şeyleri yaşayanlardan yardım istiyorum lütfen hayat kalitem düştü resmen..