- 12 Haziran 2019
- 627
- 306
- 30
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.781
Lustral 25 mg alıyorumHangi ilacı alıyorsun sen iyi gelmedi doktoruna söyle ya da ama bunların düşünce olduğunu bil kendine onu söyle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lustral 25 mg alıyorumHangi ilacı alıyorsun sen iyi gelmedi doktoruna söyle ya da ama bunların düşünce olduğunu bil kendine onu söyle
Hiç korkma büyük ihtimal panik atak ben daha baştan okurken panik atak belirtileri dedimArkadaşlar çok teşekkür ederim gerçekten bu durum beni çok yordu her sabah bir mide huzursuzluğu ile uyanmak olmadık bağırsak sesleri , hep karnımın içinde bir ateş topu , kaygı, çarpıntı vs aşırı yordu inşallah dediğiniz gibi olur . Çok ama çok teşekkür ederim
İyi gelmiyorsa doktoruna söyle yeniden ilacını değiştirir bir de o doz düşük bir doz en son ne zaman gittinLustral 25 mg alıyorum
Gitmeyeli bayaga oldu niloya düşük doz diyecek zaten eminim, gidicemİyi gelmiyorsa doktoruna söyle yeniden ilacını değiştirir bir de o doz düşük bir doz en son ne zaman gittin
Ya hepimiz aynı şeylerden muzdaribiz aslında herkes farklı farklı şeylerden korkuyor ama sonuç hep aynı, ölüm korkusu yatıyor altında herşeyinİyi gelmiyorsa doktoruna söyle yeniden ilacını değiştirir bir de o doz düşük bir doz en son ne zaman gittin
Mutlaka git bence de inşallah geçer ilaç dozu yükselince ya da yanına ek ilaç verirGitmeyeli bayaga oldu niloya düşük doz diyecek zaten eminim, gidicem
Aynen öyle ve temelinde de hep travmalar yaşanılan sıkıntılarYa hepimiz aynı şeylerden muzdaribiz aslında herkes farklı farklı şeylerden korkuyor ama sonuç hep aynı, ölüm korkusu yatıyor altında herşeyin
Bazı kullandığımız ilaçlar ilk etapta intihar durumunu düşündürebilir.ama eğer bu çok sık oluyorsa doktorla görüşüp değiştirmekte fayda var.kısa zamanda düzelmesi dileğimleİlac 2 yıldır alıyorum canım zaten bu düşünceler vardı bende ilk başta anneme zarar vermekten çok korkuyordum yapacak gibi oluyor insan sonra kendime zarar vermekten korkmaya başladım bi intihar haberi duysam elim ayağım titriyor ya bende yaparsam diye arada gelip yokluyor beni bu düşünceler insanlar geçicidir korkutuyor cunku
Bende sizin benzerinizi şeyler yaşıyordum bir şeye stres yapıp sıkıldığımda direk wc ye koşuyordum sonra panik halleri arttı ve iştahsızlık öğürme başladı.bugün gittim doktora üç ilaç verdi bana ama düşük dozşarla başlattı.panik bozukluğu anksiyete ve orta depresyon.sizleri öyle iyi anlıyorum ki iki haftadır cehennem hayatı yaşıyordum sanki insanlardan nefret eder işime gitmek istmeeyen yalnız kalamayan ve en kötüsü yemek yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo verdim.rabbim hepimizin yardıımcısı olsunArkadaşlar merhaba bende çok tuhaf şeyler yaşıyorum yardımınıza ihtiyacım var. Özellikle son 1 aydır bağırsak problemi yaşıyorum yemekten sonra mide bulantısı halsizlik titreme hele tuvalete çıktıktan sonra çarpıntı bayılacak hissi yaşıyorum. Acildeki doktorlar panik atak olduğunu söylediler. Ben gastroentoloji doktoruna gittim hassas bağırsak sendromu olabilir dedi tranko buskas ve rennie şurup verdi. Çarpıntım olduğu için tranko buskas kullanmadım daha çok çarpıntı yapar diye. En sonunda düzelme olmadığı için ataklara dayanamayıp psikiyatr gittim o da tranko ve selectra verdi kaygı bozukluğu olduğunu söyledi. Korkudan ilacı kullanmadım en son kardiyolojiye gittim çarpıntı sorunum olmadığını psikiyatrın yazdıklarını kullanmamı istedi ama korkudan ilaçları almıyorum çarpıntı falan yapar mı diye.Yani sorun bağırsakta mı panik mi anlayamıyorum bilemiyorum ilaç kullanmak istemiyorum kendimi mi doktorlara ifade edemiyorum benimle aynı şeyleri yaşayanlardan yardım istiyorum lütfen hayat kalitem düştü resmen..
Benim ilaçla alakalı değil bu durum anksiyeteden kaynaklı bir opsesyon oluyor malesef. Yani bundsn korkuyorum, kısacası intihar edip ölürsem ya kendime birşey yaparsam korkusu var. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederimBazı kullandığımız ilaçlar ilk etapta intihar durumunu düşündürebilir.ama eğer bu çok sık oluyorsa doktorla görüşüp değiştirmekte fayda var.kısa zamanda düzelmesi dileğimle
Evet niloya malesef öyleAynen öyle ve temelinde de hep travmalar yaşanılan sıkıntılar
Bende de var anksiyete yeni yaşamaya başladım allah düşmanıma vermesin gerçekten zor umarım hepimiz en kısa zamanda düzeliriz ne demek ben teşekkür ederimBenim ilaçla alakalı değil bu durum anksiyeteden kaynaklı bir opsesyon oluyor malesef. Yani bundsn korkuyorum, kısacası intihar edip ölürsem ya kendime birşey yaparsam korkusu var. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Hayatımın en zor 1 yılını geçirdim ben malesef bu anksiyete yüzünden birine zarar vermekten korkuyordum, kendime zarar vermekten korkuyordum hemde aşırı derece de artık esir almıştı korkularım beni evde tek kalmak istemiyordum birşey yaparım diye ve malesef zarar verme opsesyonunds bu tarz düşünceler oluyormuş doktorum bana demişti ki benim intihar etme olasılığım seninkinden çok daha fazla sen bunu asla yapmazsın ihtimal bile vermiyorum demişti. Malesef bu rahatsızlık insanı mahvediyor Allah senin de yardımcın olsun canımBende de var anksiyete yeni yaşamaya başladım allah düşmanıma vermesin gerçekten zor umarım hepimiz en kısa zamanda düzeliriz ne demek ben teşekkür ederim
Bunlar sadece düşünce de geç dikkate almazsan geçiyor ama korktukça daha çok geliyorlar bunu farkettim bak hala baş ağrım var önemsememeye çalışıyorumBenim ilaçla alakalı değil bu durum anksiyeteden kaynaklı bir opsesyon oluyor malesef. Yani bundsn korkuyorum, kısacası intihar edip ölürsem ya kendime birşey yaparsam korkusu var. Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim
Size de çok geçmiş olsun yaşamayan maalesef anlamıyorBende de var anksiyete yeni yaşamaya başladım allah düşmanıma vermesin gerçekten zor umarım hepimiz en kısa zamanda düzeliriz ne demek ben teşekkür ederim
Benim panim atağım da istifra ile başlamıştıBende sizin benzerinizi şeyler yaşıyordum bir şeye stres yapıp sıkıldığımda direk wc ye koşuyordum sonra panik halleri arttı ve iştahsızlık öğürme başladı.bugün gittim doktora üç ilaç verdi bana ama düşük dozşarla başlattı.panik bozukluğu anksiyete ve orta depresyon.sizleri öyle iyi anlıyorum ki iki haftadır cehennem hayatı yaşıyordum sanki insanlardan nefret eder işime gitmek istmeeyen yalnız kalamayan ve en kötüsü yemek yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo verdim.rabbim hepimizin yardıımcısı olsun
Ya Allah yardımcımız olsun çok zor gerçekten ama benim Doktorum seninki hastalığın nezlesi gibi dedi iyi bişey galiba bana selectra ve tranko verdi size hangi ilaçları verdi. Bu arada bende hassas bağırsak sendromu olabilirmiş inanır mısınız kefir içtiğimde bağırsaklarım düzeliyor ve stresim geçiyor acaba bağırsak problemimi beni bu hale getirdi çok ama çok iyi bir doktor bulmak istiyorum aklımdaki soru işaretlerini gidermek adına açıkcası direk psikiyatr ilaçlara başlamak istemiyorum sadece trankoyu hem gastroentoloji ve psikiyatr önerdi onu yemeyi düşünüyorum.Bende sizin benzerinizi şeyler yaşıyordum bir şeye stres yapıp sıkıldığımda direk wc ye koşuyordum sonra panik halleri arttı ve iştahsızlık öğürme başladı.bugün gittim doktora üç ilaç verdi bana ama düşük dozşarla başlattı.panik bozukluğu anksiyete ve orta depresyon.sizleri öyle iyi anlıyorum ki iki haftadır cehennem hayatı yaşıyordum sanki insanlardan nefret eder işime gitmek istmeeyen yalnız kalamayan ve en kötüsü yemek yiyemediğim için 1 haftada 3 kilo verdim.rabbim hepimizin yardıımcısı olsun
Önceden öyleydim canım ama şimdi aşırı kaygı yaşıyorum aklıma gelinceBunlar sadece düşünce de geç dikkate almazsan geçiyor ama korktukça daha çok geliyorlar bunu farkettim bak hala baş ağrım var önemsememeye çalışıyorum
Bazen arada yoğunlaşıyor bişeyler tetikliyor sanırım birşeye üzüldüysen yahut kötü bir haber duyduysan bunlar hep tetikliyor bir randevu al git yine doktora belki kullandığın doz şuan yetmiyor olabilir erteleme ve üzülme geçecek iyi olduğun günler olduğu gibi arada kaygımız arttığı günler de oluyor maalesef hergün güllük gülistanlık olmuyor canım ben de aynı şekilde öyleyim bazen aşırı kaygı yaşıyorum bazı günler ise kaygısız neşeli mutluyumÖnceden öyleydim canım ama şimdi aşırı kaygı yaşıyorum aklıma gelince