- 23 Ocak 2016
- 32.533
- 48.868
- Konu Sahibi Niloyatospikk
- #9.701
Bu baş ağrım bi geçmiyor korkutuyorNiloya bence gitme derim biraz daha bekle bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu baş ağrım bi geçmiyor korkutuyorNiloya bence gitme derim biraz daha bekle bakalım
İptal etmeyi düşünüyorum baya da uzakKesinlikle stresten oluyor canım psikolojik diyecek
Canım stres oldukça ve kafana taktıkça etkiliyor seni malesefBu baş ağrım bi geçmiyor korkutuyor
Bak canım ne güzel anlatmış bizim durumumuzuİptal etmeyi düşünüyorum baya da uzak
Okuyorum şimdi canımBak canım ne güzel anlatmış bizim durumumuzu
Oradaki duaların bazılarını biliyorum. Ben de okumaya gayret ediyorum ama bazen geçmiyorBak canım ne güzel anlatmış bizim durumumuzu
Sürekli değişiyor zaten bi gün felç geçirme korkusu bigün beyin kanaması geçirme korkusu bi gün korona olma korkusu stresi hiç sevmiyor zatenStresten oluyordur bencede.Bende bayilcam hissi olusuyodu.Herkesin farkli bi yere vuruyo sanirim midem sanki curuk gibiydi ustune basinca bile aciyodu.
Aslinda herkesin farkli sanirim herkesin korktugu seyler uzerine yogunlasiyo.Ben mesela hasta olcam olcem diye degilde daha duygusal anlamdaki endiselerimden yasamla olan ilgili endiselerden oluyo benimkide.Sürekli değişiyor zaten bi gün felç geçirme korkusu bigün beyin kanaması geçirme korkusu bi gün korona olma korkusu stresi hiç sevmiyor zaten
Benim temelde belli başı bazen taktığım oluyor ama genelde değişiyorAslinda herkesin farkli sanirim herkesin korktugu seyler uzerine yogunlasiyo.Ben mesela hasta olcam olcem diye degilde daha duygusal anlamdaki endiselerimden yasamla olan ilgili endiselerden oluyo benimkide.
Canım biraz da bizim elimizde kulak asmamak gerekiyor ama biz çok önem veriyoruz. Ehemmiyet verince şişer , ehemmiyet vermezsen söner. Kuran da geçiyor bu.Oradaki duaların bazılarını biliyorum. Ben de okumaya gayret ediyorum ama bazen geçmiyor
Aynen öyle bazen zor oluyor ama napalım artık kabullendim gibi birşeyCanım biraz da bizim elimizde kulak asmamak gerekiyor ama biz çok önem veriyoruz. Ehemmiyet verince şişer , ehemmiyet vermezsen söner. Kuran da geçiyor bu.
Bugünden beri korku kaygı içimde bi tuhaflık var. Sürekli ölümü düşünüp korku yaşıyorumAynen öyle bazen zor oluyor ama napalım artık kabullendim gibi birşey
O bende de var şu koronadan dolayı ani ölürsem falan diye korku geliyorBugünden beri korku kaygı içimde bi tuhaflık var. Sürekli ölümü düşünüp korku yaşıyorum
O bende de var şu koronadan dolayı ani ölürsem falan diye korku geliyor
Nöroloji randevumu da iptal ettim psikolojiktir diye gitmedim umarım Tamamen psikolojik canım
Tamamen psikolojik canımO bende de var şu koronadan dolayı ani ölürsem falan diye korku geliyor
Nöroloji randevumu da iptal ettim psikolojiktir diye gitmedim umarım öyledir
Evet senin de psikolojik. Bak gidip çektirirsen yine başka bir sebep bulup hastaneye yine gideceksin o yüzden gitme derim csnım
Haklısın canım sen nasılsın?e
Evet senin de psikolojik. Bak gidip çektirirsen yine başka bir sebep bulup hastaneye yine gideceksin o yüzden gitme derim csnım
Bende aynıyım canım ya hala aynı korku devam anlamış değilimHaklısın canım sen nasılsın?
Ani nefes kesilmesi oluyor mu sende çamaşırları dürüyordum aniden nefesim kesildi çok korktum ara ara oluyor bu bende biri bitiyor biri başlıyor YarabbimBende aynıyım canım ya hala aynı korku devam anlamış değilim