Panikatak anksiyete okb depresyon yaşayanlar....

3 aydır kaygılıyım huzursuzum. Hastalık hastalığı hep vardı zaten şimdi gözümün önünde beliren siyah noktalara taktım daha da kötü oldum. İlaç denedim 3 ayda hiç etki etmedi. Akupunktura başladım kaygı bozukluğu için daha 3. Seanstayım ama pek etkisini gördüğümü söyleyemem. Tasavvufa sarayım dedim 2 gün etkiledi olumlu olarak sonra başa döndüm. Travmalarımı temizleyeyim dedim. Travmalarımı aklıma getirdim fakat geri gönderemedim. Zor bir dönem yaşıyorum. Bir bakıyorum çok iyiyim bir bakıyorum neden iyileşemiyorum diye krizlere girmişim. Hep böyle sürmeyecek elbet. Bu bir süreç ve geçecek.
Tasavvufun olumlu yönde etkisi var etki etmiyor deyip bırakmayın devamını getirin aradaki farkı göreceksiniz

İlaç artırmayı kesdim.Huzursuzluğum artmaya başladı.Aslında alışabilirdim belki ama bilmiyorum

Canım bende aynı durumdayım. Bende en son atak geçirdiğimde korkularım resmen tavan yaptı kalbim hızlı çarptı hiçbirşeye odaklanamadım. Ama cidden bu sefer gerçekleşiyor dedim o korkuyu bir hafta üzerimden atamadım halâ olacak gibi bekliyordum. Göğsüm ağrıyor sol kolum uyuşuyor kesin kalp krizi diyorum. Kalbimde çarpıntı oluyor dahada korkularım başlıyor. Sürekli tetikteyim olacak diye. Çok zor anlayabiliyorum seni
Annem öldüğünde ben 6 aylıkmışım babam evlenmiş ben 2 yaşındayken çok kötü bi çocukluk geçirdim sürekli göğsüm ağrıyor kalbimde sorun var kesin kalp krizi geçirip ölücem sanıyorum oda ilk panik atak geçirdiğimde kalp krizi geçiyorum sanıp acilde buldum kendimi her an kalbim durcak gibi azraili bekliyorum

Canım bende aynı durumdayım. Bende en son atak geçirdiğimde korkularım resmen tavan yaptı kalbim hızlı çarptı hiçbirşeye odaklanamadım. Ama cidden bu sefer gerçekleşiyor dedim o korkuyu bir hafta üzerimden atamadım halâ olacak gibi bekliyordum. Göğsüm ağrıyor sol kolum uyuşuyor kesin kalp krizi diyorum. Kalbimde çarpıntı oluyor dahada korkularım başlıyor. Sürekli tetikteyim olacak diye. Çok zor anlayabiliyorum seni
Aynılarını yaşadım o kolumun uyuşması nasıl olabilir böyle birşey diyor insan ama psikolojik oluyor işte

Merhaba herkese. Bugün doktor randevum vardı. İlacımı 10mg den 15 mg ye çıkardı. Bu arada magnezyum için de danıştım kendisine. Panik atağa falan hiç etkisi olmadığını söyledi. Niye öyle dedi bilmem 🤷‍♀️

Brnim sürekli ağrıyor ama 2 gün önce gene gittim kalp doktoruna ekg ve ultrasonda korkulcak birşey yok dedi efor yapmadı diye ya damarlarda tıkanıklık varsa ihmal ediyor diye beynimi yiyorum

Brnim sürekli ağrıyor ama 2 gün önce gene gittim kalp doktoruna ekg ve ultrasonda korkulcak birşey yok dedi efor yapmadı diye ya damarlarda tıkanıklık varsa ihmal ediyor diye beynimi yiyorum
Bende 7 ay öncesi falan gitmiştim. Çarpıntı var dedi ama korkulacak bişey yok basit çarpıntı dedi. O zamandan bu yana bu ölüm korkuları beni fena yaptı. Heleki atak gelince daha çok kotu oluyorum inan. O cok kötü bi durum içinden çıkamıyorsun hcbiseye odakta olamıyorsun

Seninde sürekli oluyor muydu mesela oturuyorsun atak geçirmiyorsun ama saniyelik veya dklık göğsünde ağrı oluşuyor muydu benim sürekli göğsüm ağrıyor sol kolum ağrıyor
Hiç belli olmuyor mesela çok mutluyum dimi kahkaha atıyorum eğleniyorum o an içime birşey geliyor her an kötü birşey olacak diyorum atak başlıyor aniden de oluyor hiç belli olmuyor yani 10 yıldır var bu her seferinde de inandırıyor bu sefer gerçek ölücem diyorum 😔eğer gerekli branşlara gidip baktırdıysanız temiz ise sonuçlar psikolojik de oluyor bizzat kolumun uyuştuğunu kalp krizi geçiriyorum diyerek acile gittiğimi biliyorum

Beyin hep oyun oynuyor bakın kardiyoloje gidip baktırmışsınız korkulacak birşey yok demiş efor yapmadı efor yapsaydı da mesela bu sefer acaba eforu yapanın gözünden birşey kaçtı mı diyecektiniz ben ultrason çektirirdim bu bilemedi bence göremedi birşey var derdim

Bende 7 ay öncesi falan gitmiştim. Çarpıntı var dedi ama korkulacak bişey yok basit çarpıntı dedi. O zamandan bu yana bu ölüm korkuları beni fena yaptı. Heleki atak gelince daha çok kotu oluyorum inan. O cok kötü bi durum içinden çıkamıyorsun hcbiseye odakta olamıyorsun
Aynısı bende var sabah bir saat bir carointim oldu nefes darligim oldu yurusem dusucem gibi ama sonra açıldım bir sürü ev işi yaptım .Tekrar kalp doktoruna gidip holter takmasini isteyeceğim.O an o kadar kötü ki anlatamam

Doktor tıkanıklık olsa az çok anlar .birde şöyle düşünüyorum .Kötü bişey olsa sürekli olur diye düşünüyorum aklımdan çıkarıyorum.Tabiki tetkikleri yaptırmakta fayda var.icin rahat edecekse bir doktora yine görün.Ama panik atak sistemi alt üst ediyor .

Sürekli ölüm korkusu yaşıyorum ha şimdi ölücem ha 1 dk sonra ölücem ölüm beklentisi oluştu

Hiç belli olmuyor mesela çok mutluyum dimi kahkaha atıyorum eğleniyorum o an içime birşey geliyor her an kötü birşey olacak diyorum atak başlıyor aniden de oluyor hiç belli olmuyor yani 10 yıldır var bu her seferinde de inandırıyor bu sefer gerçek ölücem diyorum 😔eğer gerekli branşlara gidip baktırdıysanız temiz ise sonuçlar psikolojik de oluyor bizzat kolumun uyuştuğunu kalp krizi geçiriyorum diyerek acile gittiğimi biliyorum
7 8 ayda 4 kalp doktoru 1 dahiliye 1 nöroloji gittim temiz demişlerdi 2 gün önce gene gittim kalp doktoruna ekg ve ultrasonda korkulcak birşey yok dedi efor yapmadı diye ya damarlarda tıkanıklık varsa ihmal ediyor diye beynimi yiyorum

Doktor tıkanıklık olsa az çok anlar .birde şöyle düşünüyorum .Kötü bişey olsa sürekli olur diye düşünüyorum aklımdan çıkarıyorum.Tabiki tetkikleri yaptırmakta fayda var.icin rahat edecekse bir doktora yine görün.Ama panik atak sistemi alt üst ediyor .
7 8 ayda 4 kalp doktoru 1 dahiliye 1 nörolojiye gittim temiz diyorlar ama benim sürekli göğsüm ağrıyor her an kalp krizi geçiricem diye bekliyorum

7 8 ayda 4 kalp doktoru 1 dahiliye 1 nöroloji gittim temiz demişlerdi 2 gün önce gene gittim kalp doktoruna ekg ve ultrasonda korkulcak birşey yok dedi efor yapmadı diye ya damarlarda tıkanıklık varsa ihmal ediyor diye beynimi yiyorum
Bu beynimin oyunu diceksin yoksa başa çıkamazsın ben bedendeki hastalıkları baktırdıktan sonra ruh hastalıklarına takmıştım 1 sene şizofren miyim diye takmıştım kaç tane psikiyatri doktoruna gittim Allah düşmanıma vermesin terapiye başlayınca azaldı çok şükür terapiye ilk başladığımda Dr anlatıyordu ben kafamdan başka doktorlara da gitme planları yapıyordum içimden diyordum ah doktor boşa anlatıyorsun nerede profesör var iyi doktor var tek tek gitmem lazım planları kuruyordum sonra sonra terapi fayda etmeye başladı arada bir yine bazı kontrollere gidiyorum insan ister istemez korkuyor tabi

7 8 ayda 4 kalp doktoru 1 dahiliye 1 nörolojiye gittim temiz diyorlar ama benim sürekli göğsüm ağrıyor her an kalp krizi geçiricem diye bekliyorum
Sen oraya takıp yoğunlaştığın için öyle geliyor ben kolum mu uyuşuyor evet uyuşuyor dediğim anda yoğunlaşınca kolum uyuşuyordu defalarca kez nörolojiye dahiliyeye kardiyoloji fizik tedavi KBB psikiyatri kalp damar cerrahisi genel cerrahi hepsine gittim

X