panik oldum acil galiba...

nunununkuzusu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2015
70
42
3
Arkadaslar gunaydin

Ben iki uc gundur daha once hic yasamadigim birsey yasiyorum aranizda bilgi sahibi varsa yardimci olabilmeniz mumkunmu?

Bende biraz kaşıntı vardı eyvah mantar oldum 2 cocukla nasil doktora gidecegim derken 2 gündürde lavoboda biraz fazla bekledigimde kaverengi kivamli olmayan bir qkintim oldugunu farkettim. Once cok umursamadim ama sonra biraz korktum. Regl donemim cok duzenlidir benim. Mesela ayin 17 olurum. Ay 31 cekerse 16 olurum. Boyle bir durum daha once yasamadim yasayanlar varmi acaba?

Spiral takılı ama bilmiyorum zaten reglma 10 gün falan var. Bugün eşim gelsin bi doktora gideceğim İnternet'e kanser çeşitleriyle ilgili birşeyler yazıyordu korktum :KK43: açıkçası bebek falansa düne kadar istemiyorum diyordum ama bugün öyle birşeye sevinirim :110:
Lütfen internette yazan herseyi kendinize yakistirmayin genellikle çok büyük sorunlar olmaz diye biliyorum bende çok olurdu önce hamileyim sanardim snr enfeksiyon çıkardı dr gözüklütfen geçmiş olsun .

Lütfen internette yazan herseyi kendinize yakistirmayin genellikle çok büyük sorunlar olmaz diye biliyorum bende çok olurdu önce hamileyim sanardim snr enfeksiyon çıkardı dr gözüklütfen geçmiş olsun .

Eşim işten gelince gidebilirim ancak çocukları bırakacak kimsem yok. :( ilk defa yaşadığım için korktum :KK35: anneme anlattım kızdı oda hatta 30 yaşında kadınsın ne korkuyon dedi ah işte evlatlar varken hayat kıymetli geliyo

Eşim işten gelince gidebilirim ancak çocukları bırakacak kimsem yok. :KK43: ilk defa yaşadığım için korktum :KK35: anneme anlattım kızdı oda hatta 30 yaşında kadınsın ne korkuyon dedi ah işte evlatlar varken hayat kıymetli geliyo
Seni çok iyi anlıyorum korkma lütfen çocukların Küçükmü yanında gotursen mutlaka muayne ol enfeksiyon yüksek ihtimal ama biseyde olmayabilir

Seni çok iyi anlıyorum korkma lütfen çocukların Küçükmü yanında gotursen mutlaka muayne ol enfeksiyon yüksek ihtimal ama biseyde olmayabilir
Çocukların biri 3 diğeri 1 yasında ve hiperaktif kelimesi az kalıyor ikisinin yanında. Gidemedi bugün maalesef doktora eşim geç gelebildi p.tersine kaldı :mad:

Sende benim gibi kimsesizsin sanırım Zor bee allah yardimcin olsun canım
Amin canım ya. Bi annem var 65 yasında :) bide kp var o zaten çocukları on dk tutamaz. Görelim bakalım Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :) vardır bi bildiği yaradanin .gebelikte regl döneminden bu kadar önce belirti olabilirmi yanı gebelik olabilirmi ki? Diğer 2 çocuğumda hiç olmadı o yerleşme kanaması falan

Amin canım ya. Bi annem var 65 yasında :) bide kp var o zaten çocukları on dk tutamaz. Görelim bakalım Rabbim ne eyler ne eylerse güzel eyler :) vardır bi bildiği yaradanin .gebelikte regl döneminden bu kadar önce belirti olabilirmi yanı gebelik olabilirmi ki? Diğer 2 çocuğumda hiç olmadı o yerleşme kanaması falan
Canım ben hamile olduğumu kahve rengi lekelenmeden anladım uzun süre bekledim bebegimi şimdi biri bana lekelenme diyince aklıma bebiş geliyo bide kucağıma alsaydim :anneadayı::KK73:

Back