- 16 Kasım 2023
- 848
- 134
- 33
Rexapini kaç mg kullanıyorsunuzBen de rexapine başladım. Ne zamandır kullanıyosunuz ilaçlarınızı? Hiçbir etkisi olmadı mı?
0.2,5 mg. İlacı kırıp 5-6 saat arayla alıyorum. Siz kaç mg kullanıyorsunuz?Rexapini kaç mg kullanıyorsunuz
Ben akşamları 2,5 mg alıyordum 5 e cıkardı0.2,5 mg. İlacı kırıp 5-6 saat arayla alıyorum. Siz kaç mg kullanıyorsunuz?
Haftaya kontrolüm var bakalım nasıl bir yol izlenecek. 5 mg nasıl hissettirdi iyi misiniz?Ben akşamları 2,5 mg alıyordum 5 e cıkardı
Bu akşam 5 alacagimHaftaya kontrolüm var bakalım nasıl bir yol izlenecek. 5 mg nasıl hissettirdi iyi misiniz?
İnşallah iyi gelir. Rexapin haricinde kullandığınız başka ilaç var mıydıBu akşam 5 alacagim
Paxera 30 mgİnşallah iyi gelir. Rexapin haricinde kullandığınız başka ilaç var mıydı
Anladım. Bugün nasılsınız? Soruyorum hep ama merak ediyorum. Aynı durumda olduğumuz için yardımcı olabilmek istiyorum çünküPaxera 30 mg
Maalesef iyi değilim siz nasılsınızAnladım. Bugün nasılsınız? Soruyorum hep ama merak ediyorum. Aynı durumda olduğumuz için yardımcı olabilmek istiyorum çünkü
Ben de çok iyi değilim. Titremelerim var içim çok huzursuz bir yere sığamıyorum. Sizin neyiniz var?Maalesef iyi değilim siz nasılsınız
Benim de aynı şekilde boynumdan kollarıma bi gerginlik akıyor sankı iştahım yok korkularım var acaba delirirmiyim acaba kendime zarar verırmıyım diyeBen de çok iyi değilim. Titremelerim var içim çok huzursuz bir yere sığamıyorum. Sizin neyiniz var?
Bunca zaman olsaydı olurdu delirmiyoruz sadece sürecin içindeyiz. İyileşeceğimiz zamanın gelmesini bekliyoruz. Ben de çok kötüydüm hala kötüyüm ama bir umut iyi olmayı bekliyorum. Bu yaşadıklarının delirmekle ilgisi yok korkma lütfen.Benim de aynı şekilde boynumdan kollarıma bi gerginlik akıyor sankı iştahım yok korkularım var acaba delirirmiyim acaba kendime zarar verırmıyım diye
Ben xanax istedim yazmadı sizin başka hangi ilacınız varBunca zaman olsaydı olurdu delirmiyoruz sadece sürecin içindeyiz. İyileşeceğimiz zamanın gelmesini bekliyoruz. Ben de çok kötüydüm hala kötüyüm ama bir umut iyi olmayı bekliyorum. Bu yaşadıklarının delirmekle ilgisi yok korkma lütfen.
Ben de sabah akşam yarım xanax ile iyi olmaya çalışıyorum. Bırakma sürecinde ne yapıcam başa mı saracak bilmiyorum.
Doktora gidicez ilaçlara ve zamana bırakıcaz başka çare yok
Efexor ve rexapin.Ben xanax istedim yazmadı sizin başka hangi ilacınız var
Rexapin güzel bir ilaç ben de akşamları 5 mg içiyorumEfexor ve rexapin.
Belki de iyi yapmış yazmayarak ama ben çok kötüydüm bilmiyorum o yüzden yazmış olabilir. İstemeyerek içiyorum ama rahatlattığı kesin. Diğer ilaçların işe yaramasını bekliyoruz sonra azaltarak bırakıcaz dedi ama zor olucak gibi duruyor açıkçası
Evet sakinleştiriyor ve güzel uyutuyor. Ben şimdilik 2,5 mg kullanıyorumRexapin güzel bir ilaç ben de akşamları 5 mg içiyorum
Ben ıkı gündür 5 mg a geçtim bilmyrm bu ilaçlar inşallah iyice beyin kimyamızı bozmuyordurEvet sakinleştiriyor ve güzel uyutuyor. Ben şimdilik 2,5 mg kullanıyorum
Şu an zaten bir şeyler yolunda gitmiyor bozulmuş yani anlayacağınız. O yüzden takmayın kafanıza yapacak bir şey yokBen ıkı gündür 5 mg a geçtim bilmyrm bu ilaçlar inşallah iyice beyin kimyamızı bozmuyordur
Allah yardımcımız olsunŞu an zaten bir şeyler yolunda gitmiyor bozulmuş yani anlayacağınız. O yüzden takmayın kafanıza yapacak bir şey yok