merhaba arkadaşlar ben evliliğimle alakalı zor şeyler yaşadım ve kazanırım umuduyla girdiğim bir sınavı kazanamamla birlikte aşırı stres yüzünden toplamda 3 büyük atak geçirdim herhangi bir doktora gitmedim. Panik atak diye birşey olduğunu bile bilmiyordum ta ki 2. atağımı şehirlerarası bir otobüs yolculuğu esnasında geçirdiğim sırada bayanın birisinin beni konuşturarak panik atak geçirdiğimi söylemesine kadar. yolculuktan sonraki gün de yine atak geçirdim hastaneye falan gittik kas gevşetici verip gönderdiler. Biraz araştırdığımda bu şeyin tamamen stres kontrolü sağlandığında sona erdiği. Hayatımda bir takım olumsuzluklar sürekli ard arda gelince kendimi çok işe yaramaz kendi hayatına sahip çıkamayan bir zavallı olarak gördüm. Güçlü bir karakterim varken tam tersi korkak bir karaktere dönüşmeye başladım. Bir yıldır başka atak geçirmedim. kendimi iyi tutmaya çalışıyorum. kitap okuyup film izleyerek boş vakit bırakmamaya çalışıyorum. Mevlananın mesnevi kitabını okumaya başladım. Ve bu beni çok rahatlatıyor. Umarım o anları tekrar yaşamam. İlaç kullanmak istemiyorum çünkü zaten başka bir hastalığım var.