ben küçükken annem ve babam ayrılmış ben dedem ve babaannemle kalıyodum 7 sene önce dedem vefat etti ve başım dönüyodu çok düşüyüdum bayılıyodum doktora gittim panik olduğunu söyledi ilaç kullandım ve ben herşeyi takmaya devam ednce daha çok ilerledi şimdide babam akciğer kanseri ve ben çok kötü oluyprum ölcekmişim gibi geliyo nefes alamıyorum tıkanıyorum başımda hep bi ağrı var ne yapmalıyım ?
ben küçükken annem ve babam ayrılmış ben dedem ve babaannemle kalıyodum 7 sene önce dedem vefat etti ve başım dönüyodu çok düşüyüdum bayılıyodum doktora gittim panik olduğunu söyledi ilaç kullandım ve ben herşeyi takmaya devam ednce daha çok ilerledi şimdide babam akciğer kanseri ve ben çok kötü oluyprum ölcekmişim gibi geliyo nefes alamıyorum tıkanıyorum başımda hep bi ağrı var ne yapmalıyım ?
Çok geçmiş olsun bende panikatak hastasıyım kısacık yazından sana şunu diyerbilirimki seni böyle hissetmeye iten sorun babanın hastalığı ve Allah korusun ona birşey olursa yalnızlık korkusu ve bundan dolayıda kendini boğulacak , ölecek gibi hissediyorsun. Aslında biliyorsinki gerçekte boğulmuyorsun ve ölmeyeceksin , sadece beyninin sana oynadığı bir oyun bunu bilmen kriz anında seni rahatlatır
panikatak krizine sebep verene durumu ne bileyim kişileri , filmleri, müzikleri bile hayatından çıkarmalısın pozitif şeylerle ilgilenmelisin.
panikatak krizi geldiği zaman biryere otur ellerini karnının üstüne koy ağzından nefes alıp yavaşça burnundan ver ve kendine aslında ben çok iyiyim birazdan geçecek de 5/10 dk sonra rahatlamaya başlayacaksın
aslında yapabileceğin en önemli şey imkanın varsa bir psikiyatra gitmen psikiyatr senin panikatağının derecesini anlar ona göre rahatalatıcı ilaçlar verir
çok geçmiş olsun babana ve sana Allahtan sağlık diliyorum
çok teşeekkür ler psikiyatriye 7 senedir gidip geliyorum kendimi iyi hissttiğim zaman hata edip bırakıyorum şuan çok ilerlemiş babmın gözümün önünde eriyip gitmesine dayanamıyorum dedem benm babam gibiydi ondan sonra babam üvey annem ve kızından bana daha azla vakit ayırmaya başladı bıraz düzelmiştim herşeyin yoluna girceğini düşünüyodum 2 aydır babamın hasta olduğunu ve çok ilerdiğini öğrenince şimdi daha kötuyum
teşekkür ederim .benim çok ilerlemiş olduğu için doktor başta kendi psikolojini morelini düzgün tutman gerekir dedi bende çocukluğumdan beri çok fazla şey yaşadım artık kaldıramıyorum bu hafta ttekrar başlıcam .işte dışardsa çok fazla başım dönuyo yine günlük hayatımı çok fazla etkilemeye başladı sürekli hap kullanmam gerekiyomuş ben hap kullanmak istemiyorummm