Panik ataklının göğüs büyütme macerası :)

Merhaba benmde kızım 4.5 yasında en buyuk endisem yemek nezaman yaparım gündelik işlere nezaman başlayablrm siz nezaman normal surece geçiş yaptınız
en fazla bir hafta sonra yapabilirsiniz bence..ben üçüncü gün kendim yatıp kalkmaya başlamıştım.ama kişiden kişiye değişebilir..benim annem yanımda olduğu için mutfağa girme ihtiyacım olmadı

en fazla bir hafta sonra yapabilirsiniz bence..ben üçüncü gün kendim yatıp kalkmaya başlamıştım.ama kişiden kişiye değişebilir..benim annem yanımda olduğu için mutfağa girme ihtiyacım olmadı
Peki gunluk rutin yuruyusler arac kullanma falan nekadar sürer acaba

Peki gunluk rutin yuruyusler arac kullanma falan nekadar sürer acaba
Bende kansızlık bar ameliyat sonrası kanım 6.8 e düştü o yüzden bir hafta sonra hastaneye yatıp iki ünite kan takıldı..o dönem çok baş dönmem ayaklarımda karıncalanma var diye araç kullanmayı denemedim hiç..10.gün şehir içi çocukları okula getirip götürdüm,15. Günde şehir dışı bir saat gidiş bir saat geliş İki saat araba kullanıp formasyon eğitimine gidip geldim.hiç sorun olmadı..

Peki acı dayanılmicak kadar kötümü sizce buarada cok tsk ederim cvpladıgınız icin tüm sorularımı

Peki acı dayanılmicak kadar kötümü sizce buarada cok tsk ederim cvpladıgınız icin tüm sorularımı
Kesinlikle değil..oda kişiden kişiye değişiyor ama ben burda okuduklarımdan sonra kendimi çok korkutmuşum..hiç o anlatılanlar bende olmadı..ertesi gün hastaneden çıkmadan tuvalete kendim gidip geliyor çamaşırımı falan çekebiliyordum..yatıp kalkarken acı oluyor ilk iki üç gün..ama dayanılmaz ağrılar değil..yani benim açımdan öyleydi en azından

ya hakikaten burda okadar çok korkutuyorlarki insan istiyo ama cesaret edemiyo ben 15.20 sene sonra kimde ne olmus işte vucut kabul etmesse öncesi sonrası protez cıkarıldıgındaki halleri hep arastırdım enson vazgectm okadar kafayı yemiştim peki iş hayatına nezaman dönülür simdi nekadar oldu sizin ödem durumu nasıl

Bende de aynı durumlar oldu..çok git geller yaşadım en son doktorum çıkarmak takmaktan daha kolay narkozsuz çıkarıyoruz dedi..yaptığınız işe de bağlı ben şuan pedagojik formasyon alıyorum iki hafta sonra okula staja gitmeye başladım..benim yarın tam 1 ay doluyor..sağ göğsüm hiç ameliyat olmamış gibi..solda biraz ağrı oluyor..oda sol tarafla ameliyatta daha çok uğraşmalarındanmış daha geç iyileşiyor

Merhaba benmde kızım 4.5 yasında en buyuk endisem yemek nezaman yaparım gündelik işlere nezaman başlayablrm siz nezaman normal surece geçiş yaptınız
Öncelikle merhaba Ben 24 Aralıkta kas altı meme protez oldum 40 yaşındayım kendime yatırım yapmak istedim panik atak ve çok duygusal bir kadin öldüğümü belirtmek isterim bence ağrı durumu kişiden kişiye değişir bazen iyiki yaptırdım diyorum bazen 75 beden küçük göğüslerini de özlüyorum çok değişik bir geçiş süreci oldu bugün 27.günüm iş başı yaptım enfazla 5 kg kaldırabiliyorum hala baskı hiisi kollarda uyuşma ve dümdüz uyuma ve kesinlikle korse kullanımı sol meme 325 sağ meme 300 kas altı takıldı ama ben anlamadığım ameliyata girerken eşit ve güzel memelerim şimdi sol meme bi tik küçük gibi 55 bin ödedim ayrıca cinsellik tam 2 ay yasak ayrıca benim için önemli değil ama söyleyeyim yerine yerleşmesi için her şey önemli ağrılar devam soğuğa asla gelmiyor stres de bile içinde iğneler batıyor şuan masaj yaptım 2023 ve sonraki yıllar harika geçsin istiyorum çünkü büyük göğüslü kadın gördüğümde off benimki de büyük olsun derdim ama insan her anlamda kendini sevmeli sağlık herşey harika...Allaha emanet olun

2 si aynı denk demi yan yatabiliyormusun korse ne zamana kadar tak dedi yumuşa ma oldumu

2 si aynı denk demi yan yatabiliyormusun korse ne zamana kadar tak dedi yumuşa ma oldumu
İlk başlarda eşit değildi hem göğüsler hem meme ucu kahverengi yerler..şimdi eşitlendi..4. Haftada korseyi çıkarıp sporcu sütyenine geçebilirsin dedi..yumuşama oldu baya..ama sağ biraz daha hızlı iyileşiyor..ikisinde de yumuşama var ama sağ biraz fazla

3.haftada yan yatmaya başlayabilirsin dedi ama yatamadım ben..ne tarafa yatsam sanki diğer göğsüme biri asılıyor gibi bi his oluyordu..onu da söyledim doktora normal ağrın olmadığı sürece yatmaya çalış dedi..üstüne gidip yatmaya başlayınca o histe geçti..şuan 34 gün oldu çok şükür gayet iyiyim..ara ara yine sertlik gerginlik ufak ağrılar ve kaşıntı oluyor ama çoğunlukla ameliyat olduğumu bile unutuyorum..

Bende görüşmeye gittim muayne oldum kapora verdim amelıyat tarıhı bugündü hatta meme ultrasonu istedi doktor amelıyat oncesi. Amelıyattab iki gün evvel meme ultrasonu cektirmeye gittim 11.7 mm kitle cıktı gögüsümde neye uğradığımı şaşırdım agla agla mahvettim kendimi biyopsi yapıldı şuan sonucu bekliyorum önümüzdeki hafta ici cıkar muhakkak o anda napcamı sasırdm halbuki doç. Genel cerrah tanıdıgımda var arayıp sormak yerine gittigm tıp merkezindeki cerraha biyopsiyi yaptırdım dallama herif bişey olmaz bile demeden sakinleştirmeden beni pskolojik olarak apar topar yaptı biyopsiyi ogün zaten sarhos gibiydim ertesi günü tanıdıgımı arayıp ultrason görüntüsünü attm bişey cıkıcanı düşünmüyorum dedi seni rahatlamak amacıyla degıl gercek dusuncem bu ama her ihtimale karsı sonucu bekleyelm dedi yani bunu bana söylemesi gereken biyopsiyi yapan herif olması lazımdı.. kendimi kahır ettim kızım kucuk kızım kucuk annemde akciğer kanseri ben napcam diye yani demem o ki 30 yasından itibaren meme ultrasonunu ve smear testni ihmal etmeyin arkadaşlar erken teşhis hayat kurtarır diye boşa demiyorlar ve benim gibi o anki şuur kaybıyla sacma sapan yerler de böyle birseye girişmeyin aklınızda bulunsun yaptırmak isteyenler.

Çok geçmiş olsun umarım önemli bişey değildir Rabbim şifa versin..doğru söylüyorsunuz bu testleri yaptırmaktan hiç bir zarar gelmez ihmalkâr davranmamak lazım..umarım bu süreçleri çabucak atlatırsınız herşey gönlünüzce olur

Tşk ederim canım benim insallah

Kaç tane mühendisten okudum okullarda yıllardır tehlike var diye anlatılır ders diye okutulurmus Marastaki fay süreden dolayı çok sorunlu imiş ve en uzak mesafe Hatay ama en çok dümdüz olan Hatay neden çünkü sıvı zemin dümdüz zeminde 30 yillik 40 yillik 10 katlı binalar
Yine Marmarada uyuyan bir fay var kimseyi korkutmamak için yazmam ama aynı tehlike hep konuşuluyor.
Yanyana aynı sırada binalar bazıları un olmuş neden ya neden bu kadar kotu insanlarız biz neden o bina o halde idi ve hiç bir şey yapılmadı

Merhaba benim bugün tam 1 ay oldu kas altı 315 cc.. sol memem taş gibi dokununca acıyor ara ara ağrıyor. Sağ gayet normal. Sizde iyileşme sürecinizde de böyle şeyler yaşadınız mı? Doktorum normal olduğunu söyledi ama çok korkuyorum düşünmekten kafayı yemek üzereyim

Benimde bugün 1 ay doldu. Ben de ara ara aynı şeyi yaşıyorum. Dün ve bugün sol memem taş gibi. Hatta sabah uyandığımda acayip gergindi, patlayacak gibiMasajı ihmal ettim ve sürekli ayaktayım, hiç dinlenenedim. Bunlardan dolayı mı oldu diye düşünmüştüm siz de yaşadığınıza göre demek ki normal bir durum.

dr masaj yap dedi valla pişman olmuştur bana yaptığına zaten ama sol memem daha bombeli duruyor ve acıyor inş geçer sizinde öyleymiş ya bir rahatlama geldi çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…