Kizlar, gecen hafta araliklarla nefessiz kaldim. Derin nefes alamadim hic, ellerim uyustu gozlerim karardi ölüyorum zannettim. 2 3 dk kadar surdu ama bana bir omur gibi geldi. Dunden onceki gun aksam ustu tekrar yasadim ayni olayi. Esimi aradim ben cok kotuyum diye. Eve geldi hemen aksam hic birsey yokken film izlerken tekrar oldu hemen 112yi arayip bilgi istedi. Onlarda acile gitsek herhangi bir mudahalede bulunmayacaklarini eger goguste ve sirtta agri yoksa en yakin tarihe bir dahiliye uzmanindan randevu almamizi soylediler. Gece yattigimda tekrar oldu nefesim kesiliyor ellerim ayaklarim uyusuyor ölecekmisim gibi hissediyorum esim sakinlestirdi hemen hastaneye gittik. Ekg cektiler kan testi yaptilar sonucuna gore bir kac degerim yuksek cikmis 5 tup kan daha istedi dr. Sabaha kadar hastanedeydik digerlerinin sonucunu da bekledik, dr sonuclarin temiz gozukuyor dedi. Esim, ne yapabiliriz oyle oldugunda cok korkuyor, bende telas yaparsam daha da artiyor nefes darligi dedi. Drda panik atak oldugunu, nefes darligi yasadigimda bir posetin icerisine nefes alip vermem gerektigini gececegini soyledi. Gercekten cok ise yariyor ama psikolojik mi bilmiyorum artik cantamda posetle geziyorum ve gun icinde cok sık yasiyorum bu korkuyu, hele esim evde yokken hep ya ölursem diye korku kapliyor icimi hemen nefesim kesiliyor. Simdi bir psikologa gidicez ama agustosta dershanem basliyor ilac tedavisi mi oluyor panik atakta hic bilgim yok, yasayan varsa yardimci olabilir mi bana? 😞😞
LG G2 D802
LG G2 D802