Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

rukiye bugün doğum yaptı sanırım:)görünmüyor hiç.duyguda yok bugün.

nil arkadasim, bu extra atimlar bendede var.carpintida var.ben almanyada yasiyorum.burdaki doktorlarda extra atimlara yapilabilecek birsey yok diyorlar.8 senedie benim hayatimi cehenneme ceviriyorlar.zaten panik atak, kalp fobisi,ilac fobisi hepsi bu extra atimlarla basladi bende. hergün cehennem azabi gib.kardiyologlara güvenmiyorum.hepsi ayri bisey diyor.simdi gebelikte 7,5 aylik oldum, dahada artti bu extra atislar, ve beni cok korkutuyor,huzursuz ediyor.en cok geceleri geliyor.panik atakta beraberinde.ne zamandir uyuyamiyorum.hep korku hep panik.kalbim duracak saniyorum.ilacta almiyorum ben alamiyorum daha dogrusu.sen nasil bas ediyorsun bu extra atislarla, günde kac defa hissediyorsun.ekg de ciktimi?

sevgiler

nisan

çok geçmiş olsun iyi dayanıyorsunuz ilaçsız

çok geçmiş olsun iyi dayanıyorsunuz ilaçsız

sagolun efrah.8 senedir sadece bitkisel hap kullaniyorum günlük.kimyasal ilaclardan ve yan etkilerinden cok korkuyorum.abarti bir korku.agri kesici bile alamiyorum.fobi haline geldi,sadece bitkisel ilaclar alabiliyorum.allah hepimize yardim etsin

tatlım kıyamam yaaa gene mi kötü oldun çok geçmiş olsun... ben nörologla konuşmuştum ya nil cim bizim kullandığımız ilacın etkin dozu 20 mg zaten kullanıyosun sıkma kendini al 20 mg bak çok iyi olursun tabii doktorunada danışş.. napalım bizde keyfimizden kullanmıyoruz meleklerimiz Allah a emanet içini ferah tut biz iyi olucaz ki bebişlerimizde iyi olsun....

merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim içim cok yanıyo sürekli sıkıntı var içimde ne yapsam gitmiyo beynim uyuşuyo etrakileri algılayamıyorum işhahsızım arada bir kalp carpintım oluyo doktora gittim dr panik atak dedi ilaç kullanıyorum selectra 3 gün oldu ama geçmiyorrrr bu ilacın etkisi gec mi oluyor acaba antidepresanlar hemen etkisi ngöstermiyor mu lütfeım edinnnnnnn

Canım çok geçmiş olsun.İlaç 15 gün içinde etkisini göstermeye başlar..Kendini oyalayacak bişeyler bul kendini dinlemeye fırsat bırakma ilaç etkisini göstermeye başladığı andan geçer sıkıntıların inş..

ilk panik atağın sanırım 3 gün erken cnm bir iki haftada anca etki eder gerçi kişinin bünyesine görede değişir.biraz sabret bekle panik atak insana bişey yapmıyor bak bizler kaç senedir panik ataklıyız hayattayız çok şükür heyecanlanma.bebişine odaklan

tatlım işteyim yaa aklımdasınız ama giremedim bir türlü çok yoğun bir gündü... iyisiniz inşallah ben sıcaklardan çok bunaldım bugün((

idare edioruz cnm.:)bizim buralar serin valla tv de duymuşunuzdur bu taraflara çok yağdı samsun sinop tarafına

merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim içim cok yanıyo sürekli sıkıntı var içimde ne yapsam gitmiyo beynim uyuşuyo etrakileri algılayamıyorum işhahsızım arada bir kalp carpintım oluyo doktora gittim dr panik atak dedi ilaç kullanıyorum selectra 3 gün oldu ama geçmiyorrrr bu ilacın etkisi gec mi oluyor acaba antidepresanlar hemen etkisi ngöstermiyor mu lütfeım yardım edinnnnnnn

bi önceki sayfada cvp yazdık cnm.

Canım nasıl baş edilirki işte, çeke çeke oturuyoruz aşağıya.. Baş etmek olur mu... Geliyor.. bir "GÜMMM" yapıyor.. Gözleirm kararıyor, nefesim kesiliyor.. Derin nefes alıyorum.. Pozisyonumu değiştiriyorum.. Sonrada birşey olmamış gibi hayata devam ediyorum.. (Tabi devam et edebilirsen..) Yaşadıklarını aynen yaşıyroum.. Ama çarsesi yok biliyorum.. Yapacak birşeyimde yok.. Normalmiş gibi davranıyorum.. Kendimi kandırıyorum yani.. Devamı gelmezse sorun yok.. Ama bazen o kadar sık geliyor ki, işte o zaman hayatım kararıyor.. Bende psikoloji falan kalmıyor..
Ekgde çıkmadı ama holterde çıktı benimki.. En son birkaç ay önce gittim dokotra, yine holter takmak istedi, ekstralarım çoğaldığında gelirim deedim, erteledim..
Rabb'im yardım etsin hepimize.. Keşke sana güzel şeyler söyleyebilseydim..

Evet canımın içi, biliyorum etkin dozun 2o mg. olduğunu.. Ama direniyorum işte.. Kn-endimi iyice çıkmazda bulursam kullanırım. O benim için bir kurtuluş umudu.. En azından kendimi kötü hissettiğimde "dozu artırırsam rahatlarım" fikrinin bir kebarda durması bile bana terapi gibi etki yapıyor.. Rahatlatıyor beni.. Şu an derdim evle.. Evde durmak istemiyorum.. Ev beni bunaltıyor.. Kendimi dışarı atasım geliyor sürekli ama bir arkadaşım bile yokki, kafa dağıtayım.. Diyorum ya, dayanıyorum şimdilik..
Başlarda ne güzel iyiydim yaa.. Ne olduysa 4. aydan sonra oldu.. Bebek fikri korkutuyor beni sanırım.. Bebek büyüdükçe fikride büyüyor bende..

tatlım işteyim yaa aklımdasınız ama giremedim bir türlü çok yoğun bir gündü... iyisiniz inşallah ben sıcaklardan çok bunaldım bugün((

Ayy burasıda öyle serinkii.. Çorapsız gezemiyorum evde ben.. Donuyorum.. Annemde yanıyoruz diyor.. Trabzon acayip serin..

rukiyeeeee.. nerdesin, ne yaptın gülüm..
Merak içindeyiz hepimiz.. Dualarım seninle olsun..

Ayy burasıda öyle serinkii.. Çorapsız gezemiyorum evde ben.. Donuyorum.. Annemde yanıyoruz diyor.. Trabzon acayip serin..

rukiyeeeee.. nerdesin, ne yaptın gülüm..
Merak içindeyiz hepimiz.. Dualarım seninle olsun..

rukiye bu sefer doğurdu sanırım:)bizim burasıda serin karadeniz bu hafta serindi.cnm sen normal doğummu düşünüyorsun.çarpıntın varmışya bu normal doğuma engelmi.ara ara çarpıntı bendede oluyor.birde yakma işleminden bahsetmişsiniz gerideki sayfalarda ne yakması kalple alakalımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…