Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah ahhh cnm bizim burda sinema bilee yok yakın olsak giderdik beraber şöyle güzel bir korku filmine:)
Evet canım hemde aynısından.. En büyük kabusum çarpıntı..
Ama benimki 5 senedir var.. Hamilelikle alakası yok yani..
Damarımı yaktırdım ankarada, başarısız oldu.. Çok çekiyorum çok..
Bende çarpıntının yanısıra ekstra atışlarda var.. Birden gümlüyor kalbim..
Olduğum yere çekılıyorum.. Önemli değil diyor doktorlar ma doktorlarında pek
birşey bilmediklerine artık iyice kanaat getirdim..
Rabb'im kurtarsın hepimizi bu illetlerden ne diyeyim..
Hepimişze şu mübarek kandil hatrına şifalar devalar versin Rabb'im...
nil arkadasim, bu extra atimlar bendede var.carpintida var.ben almanyada yasiyorum.burdaki doktorlarda extra atimlara yapilabilecek birsey yok diyorlar.8 senedie benim hayatimi cehenneme ceviriyorlar.zaten panik atak, kalp fobisi,ilac fobisi hepsi bu extra atimlarla basladi bende. hergün cehennem azabi gib.kardiyologlara güvenmiyorum.hepsi ayri bisey diyor.simdi gebelikte 7,5 aylik oldum, dahada artti bu extra atislar, ve beni cok korkutuyor,huzursuz ediyor.en cok geceleri geliyor.panik atakta beraberinde.ne zamandir uyuyamiyorum.hep korku hep panik.kalbim duracak saniyorum.ilacta almiyorum ben alamiyorum daha dogrusu.sen nasil bas ediyorsun bu extra atislarla, günde kac defa hissediyorsun.ekg de ciktimi?
sevgiler
nisan
çok geçmiş olsun iyi dayanıyorsunuz ilaçsız
Bende bugün yere göğe sığamıyorum.. İçimde nasıl bir sıkıntı var anlatamam.. Saat 4.30 da randevum var, inşaAllah bebişimi göreceğim.. Ama bu bile hiiiiç heyecanlandırmıyor beni.. Battım bittim ben sanki yaa..
İlacımı 20 ye çıkarma düşüncesini atamıyorum aklımdan.. Çıkarsam mı acaab? Ya da dayansam mı? ben sizin gibi 4. aydan sonra başlamadım biliyorsunuz.. Hamilelikten öncesinden beri kullanıyorum ilacı, hiç bırakamadım.. Yavrum zaten ilk 3 ayda da ilaç aldı.. Off.. Ne yapsam ki...
rukiye bugün doğum yaptı sanırım:)görünmüyor hiç.duyguda yok bugün.
merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim içim cok yanıyo sürekli sıkıntı var içimde ne yapsam gitmiyo beynim uyuşuyo etrakileri algılayamıyorum işhahsızım arada bir kalp carpintım oluyo doktora gittim dr panik atak dedi ilaç kullanıyorum selectra 3 gün oldu ama geçmiyorrrr bu ilacın etkisi gec mi oluyor acaba antidepresanlar hemen etkisi ngöstermiyor mu lütfeım edinnnnnnn
merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim içim cok yanıyo sürekli sıkıntı var içimde ne yapsam gitmiyo beynim uyuşuyo etrakileri algılayamıyorum işhahsızım arada bir kalp carpintım oluyo doktora gittim dr panik atak dedi ilaç kullanıyorum selectra 3 gün oldu ama geçmiyorrrr bu ilacın etkisi gec mi oluyor acaba antidepresanlar hemen etkisi ngöstermiyor mu lütfeım edinnnnnnn
tatlım işteyim yaa aklımdasınız ama giremedim bir türlü çok yoğun bir gündü... iyisiniz inşallah ben sıcaklardan çok bunaldım bugün((
merhaba arkadaşlar ben 21 haftalık hamileyim içim cok yanıyo sürekli sıkıntı var içimde ne yapsam gitmiyo beynim uyuşuyo etrakileri algılayamıyorum işhahsızım arada bir kalp carpintım oluyo doktora gittim dr panik atak dedi ilaç kullanıyorum selectra 3 gün oldu ama geçmiyorrrr bu ilacın etkisi gec mi oluyor acaba antidepresanlar hemen etkisi ngöstermiyor mu lütfeım yardım edinnnnnnn
idare edioruz cnm.:)bizim buralar serin valla tv de duymuşunuzdur bu taraflara çok yağdı samsun sinop tarafına
ayy Allah muhafaza yok değilmi sizde kötü bir durum ya Allah herşeyin hayırlısını verisn..
nil arkadasim, bu extra atimlar bendede var.carpintida var.ben almanyada yasiyorum.burdaki doktorlarda extra atimlara yapilabilecek birsey yok diyorlar.8 senedie benim hayatimi cehenneme ceviriyorlar.zaten panik atak, kalp fobisi,ilac fobisi hepsi bu extra atimlarla basladi bende. hergün cehennem azabi gib.kardiyologlara güvenmiyorum.hepsi ayri bisey diyor.simdi gebelikte 7,5 aylik oldum, dahada artti bu extra atislar, ve beni cok korkutuyor,huzursuz ediyor.en cok geceleri geliyor.panik atakta beraberinde.ne zamandir uyuyamiyorum.hep korku hep panik.kalbim duracak saniyorum.ilacta almiyorum ben alamiyorum daha dogrusu.sen nasil bas ediyorsun bu extra atislarla, günde kac defa hissediyorsun.ekg de ciktimi?
sevgiler
nisan
tatlım kıyamam yaaa gene mi kötü oldun çok geçmiş olsun... ben nörologla konuşmuştum ya nil cim bizim kullandığımız ilacın etkin dozu 20 mg zaten kullanıyosun sıkma kendini al 20 mg bak çok iyi olursun tabii doktorunada danışş.. napalım bizde keyfimizden kullanmıyoruz meleklerimiz Allah a emanet içini ferah tut biz iyi olucaz ki bebişlerimizde iyi olsun....
tatlım işteyim yaa aklımdasınız ama giremedim bir türlü çok yoğun bir gündü... iyisiniz inşallah ben sıcaklardan çok bunaldım bugün((
Ayy burasıda öyle serinkii.. Çorapsız gezemiyorum evde ben.. Donuyorum.. Annemde yanıyoruz diyor.. Trabzon acayip serin..
rukiyeeeee.. nerdesin, ne yaptın gülüm..
Merak içindeyiz hepimiz.. Dualarım seninle olsun..