Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

aynen efrah yaa bizim burda bir arkadaş çenesinden estetik ameliyat oldu 7.5 saat sürdü ve kızın çenesi 1 ay kilitli kaldı hiç korkmadı millet 12 saatlik kalp ameliyatına güle oynaya giriyor bizde yarım saatlik basit operasyondan tırsıyoruz walla :KK20: ben arkadaşımı bekledim sezeryanda ameliyathaneye girdiler o girince bizde çay içmeye kantine girdik 1 çayı bitiremeden bebeğin doğduğunu duyduk biz bebeğe bakana kadar arkadaşımı odaya getirdiler walla... olumlu olalım ya yüzümüzün akıyla alıcaz bebişlerimizi kucağımıza... bu arada efrah en yakın sensin bekliyoruz tecrübelerini kuzucum....

demek önce benim :) çoook güzel hayırlı haberler veririm inş size..
haklısın ya millet ne rahat ben size şu an bunları yazarken bile kalbim çarpıntıya başlıycam der gibi havalanıyor vallahi:26::26:

ayyy kızlar benim çevremde o kadar çok sezeryanla doğum yapan insan var ki hiç biride yarım insan falan olmadı... hepside iyikide sezeryan yapmışım diyor, o sancıları çektiğine değmez diyorlar... tıp çok ilerledi hiçde eskisi gibi değil ben sezeryancıyım walla... ama herkesede saygım var tabii...

canımcım tıp ilerledi de avrupa da,amerikada niye ozaman sezeryan yapmıyolar kolay kolay.insan hayatı burdakinden daha önemli orda.böyle dediğime bakma en az senin kadar korkuyrm normal doğumdan belki de mümkün olmasına rağmen korkudan sezeryan olucam ama adı üzerinde normal warken sezeryan savunulmamalı bence.tabi diğer mecburi durumlAR hariç..

demek önce benim :) çoook güzel hayırlı haberler veririm inş size..
haklısın ya millet ne rahat ben size şu an bunları yazarken bile kalbim çarpıntıya başlıycam der gibi havalanıyor vallahi:26::26:

inşallah canım vericeksin tabii hayırlı haberler içini ferah tut... seninde nedir bu çarpıntılardan çektiğin yahuuuuu :KK47:

canımcım tıp ilerledi de avrupa da,amerikada niye ozaman sezeryan yapmıyolar kolay kolay.insan hayatı burdakinden daha önemli orda.böyle dediğime bakma en az senin kadar korkuyrm normal doğumdan belki de mümkün olmasına rağmen korkudan sezeryan olucam ama adı üzerinde normal warken sezeryan savunulmamalı bence.tabi diğer mecburi durumlAR hariç..

rukiyecim mesajımın tamamını okursan sevinirim benim herkesin düşüncesine saygım var ama bunu savunurum öyle diyorsun ama tıpta DEĞERLİ BEBEK diye birşey var tedaviyle hamile kalanların doğumunu sezeryan yapıyorlar risk almamak için sence neden acaba normal doğum bu kadar tehlikesizse bu kadar iyiyse onlara sezeryan doğum yapılıyor??? tabii ki gücü yeten normal yapsın banane ben sezeryancıyım.........

selam kızlar çok yoruldum evimi temizliyorum.bende nefessiz kalıyorum bazen esniyorum nefes alabilmek için anca öyle rahat oluyor.temmuz ağustos ayları beni çok korkutuyo çok sıcak olcak sanırım.

duygu az önce atak yaşadım çarpıntım başladı önce gözlerm karardı başım döndü...çok kötüydü ağlıcam ya

yavrum sakin ol oyun falan aç oyna, eğlenceli komik bir film aç izlemeye çalış... düşünmemeye çalış gir soğuk bir duş al ferahlatır seniii.... bak daha önce birşey olmadı gene olmicak sakin ol efrah sen güçlüsün ve yeniceksin bulmaca falan çöz kafan dağılır... dışarı çıkma ama çok sıcak daha çok çarpıntın olur.. meleğini düşün onunla konuş gerekirse bağıra bağıra ağla sıkma kendini ben burdayım iyi haberlerini bekliyorum...

duygu az önce atak yaşadım çarpıntım başladı önce gözlerm karardı başım döndü...çok kötüydü ağlıcam ya

cnm sıcaktandır hamileliktendir herşeyi panik atağa yorma bak benim gibi bütün hamileler yaşıyor bunu de kendi kendine ben formlara bakıyorum bizim haftalarda panik ataklı olmayanlarda bile çarpıntı uykusuzluk yaşayanlar var hemen panik yapmayalım hamileliktendir cnm.bende nefesim saralıo diorum heralde bebiş büyüdüğü içindir.

selam kızlar çok yoruldum evimi temizliyorum.bende nefessiz kalıyorum bazen esniyorum nefes alabilmek için anca öyle rahat oluyor.temmuz ağustos ayları beni çok korkutuyo çok sıcak olcak sanırım.

aday sorma ya daha şimdiden yanıyoruz walla sende çok yorma kendini dinlene dinlene yap bebişinide yorma annesi...

ADAY, panikduygu+, tarcinakide, efrah_83, rukiyeylmz

bu arada maşallah burayı ilk defa bu kadar kalabalık buldum:)

ayy iyiki varsınız hepiniz 1 cümleniz bile rahatlatıyor beni Allah razı olsun ya..

Aday dimi belki de panik ataktan değildir allam ya ne bilim işte bu çarpıntı her an yanıbaşımda...5 dakika yaşadım ama çok fenaydı bunu kimse anlayamaz yaşamayan gerçekten de..

cnm evet normal doğum çok güzel bir olay ama bizim gibileri düşündüren o acıdan ziyade şahsen benim öyle acıdan ziyade bebeği düşünüyorum içimde bi can olmasa belkide dayanabilirim ama o anda atak gelir bebek havasız kalır doğum yavaşlar korkuları yüzünden normal doğumdan korkuorum yoksa yansın cnm tek ben deilim doğum yapan bu dünyada dediğim gibi heyecanlanıp atak yaşamıcamı bilsem hiçdüşünmez normal isterdim.insanın bu yünde psikolojisinin hazır olması çok önemli çünki doğumda ebe ve doktor kadar anneyede iş düşünüyo ama senin psikolojin buna hazırsa seni desteklerim Allah yardımcın olsun ve banada inşallah o cesaret geliir doğuma kadar.sende normal doğuma karar verdiysen fazla araştırma sezeryanı normali psikolojini normale hazırla Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ayy iyiki varsınız hepiniz 1 cümleniz bile rahatlatıyor beni Allah razı olsun ya..

Aday dimi belki de panik ataktan değildir allam ya ne bilim işte bu çarpıntı her an yanıbaşımda...5 dakika yaşadım ama çok fenaydı bunu kimse anlayamaz yaşamayan gerçekten de..

aynen öle cnm hamileliktendir.bebiş büyüdükçe dahada artıcaak bunlar yalnız sende degil hepimizde korkma herkes benim gibi die düşün.benim teyzemin gelini bile panik atak degil hamileyken geçen sene kalp çarpıntısından doktora gitti kaç kere bişey çıkmadı.

canım benim sende iyi ki varsın elimizden gelsede daha fazlasını yapabilsek... adaya bende katılıyorum hamile topiklerine gir herkesde var bu durumlar doğru söylüyor walla...geçmiş olsun canım Allah ım bir daha kimseye yaşatmasın..............

canım benim sende iyi ki varsın elimizden gelsede daha fazlasını yapabilsek... adaya bende katılıyorum hamile topiklerine gir herkesde var bu durumlar doğru söylüyor walla...geçmiş olsun canım Allah ım bir daha kimseye yaşatmasın..............

amin kuzum benim

sezeryan olayına katılıorum herkes herşeyin fıtrata uygun normal yollarla olmasını ister ama doktorum bana sen o anda benim dediklerime odaklanamazsın bebeği sıkıştrrsın dedi e atak geldiğinde halimiz belli sadece yaşadığmız duyguya odaklanabiliyoruz e hekim doğru söylüor yani ...

ben işlerime devam ediyim kızlar bende çok çabuk yoruluorum kalbim küt küt ama napim mecbur kendi işimi kendim yapcam tekim burda.evide eşim süpürür artık:)hoşçakalın

ben işlerime devam ediyim kızlar bende çok çabuk yoruluorum kalbim küt küt ama napim mecbur kendi işimi kendim yapcam tekim burda.evide eşim süpürür artık:)hoşçakalın

yapsın tanii :KK1: kolay gelsin canım kendini çok yorma görüşürüz tekrar :KK16:

amin kuzum benim

sezeryan olayına katılıorum herkes herşeyin fıtrata uygun normal yollarla olmasını ister ama doktorum bana sen o anda benim dediklerime odaklanamazsın bebeği sıkıştrrsın dedi e atak geldiğinde halimiz belli sadece yaşadığmız duyguya odaklanabiliyoruz e hekim doğru söylüor yani ...

aynen canım benim doktorumda aynısını söylüyor... katılıyorum o an insanın gözü bebek falan görmüyor walla... yaşamayan anlayamaz kuşum bizde herşeyin en iyisi olmasını istiyoruz bizim için hayırlısı bu demek ki...

rukiyecim mesajımın tamamını okursan sevinirim benim herkesin düşüncesine saygım var ama bunu savunurum öyle diyorsun ama tıpta DEĞERLİ BEBEK diye birşey var tedaviyle hamile kalanların doğumunu sezeryan yapıyorlar risk almamak için sence neden acaba normal doğum bu kadar tehlikesizse bu kadar iyiyse onlara sezeryan doğum yapılıyor??? tabii ki gücü yeten normal yapsın banane ben sezeryancıyım.........

Allah herkes için hayırlısını wersin..normal ya da sezeryan da olsa herşey olacağına warır..Allah nasıl takdir ederse öyle olur.. boşwer şimdiden düşünme bunları.zamana bırak.kendiliğinden olur geçer..

cnm evet normal doğum çok güzel bir olay ama bizim gibileri düşündüren o acıdan ziyade şahsen benim öyle acıdan ziyade bebeği düşünüyorum içimde bi can olmasa belkide dayanabilirim ama o anda atak gelir bebek havasız kalır doğum yavaşlar korkuları yüzünden normal doğumdan korkuorum yoksa yansın cnm tek ben deilim doğum yapan bu dünyada dediğim gibi heyecanlanıp atak yaşamıcamı bilsem hiçdüşünmez normal isterdim.insanın bu yünde psikolojisinin hazır olması çok önemli çünki doğumda ebe ve doktor kadar anneyede iş düşünüyo ama senin psikolojin buna hazırsa seni desteklerim Allah yardımcın olsun ve banada inşallah o cesaret geliir doğuma kadar.sende normal doğuma karar verdiysen fazla araştırma sezeryanı normali psikolojini normale hazırla Allah hepimizin yardımcısı olsun.

işin kötü yanı da bu ya ben ikisine de hazırlamadım daha psikolojimi.ikisinden de korkuyrm.zamana bıraktım.o an neyi gerektirirse onu yaşayacağım.nasıl olacak ben de merak ediyorum.düşünmek istemiyrm :KK43:

X