Benim ilacın etken maddesi venlafaksin en düşük dozda içiyorum..
Domestekus senin reçete de cipram için ne yazıyordu emzirme döneminde kullanılıyor diye biliyordum ben..
Bana cipralexte iyi geliyor etken maddesi Essitalopram belki ona geçerim.. Sevimcim bu bilgileri nereden buldun?
Bide kizlar bu ilac beni sersemletiyor bütün gün bi oraya bi buraya uzanip duruyorum hep böylemi giderki??
40 imiz cikinca eve gidicem nasil bakacam kizima bu kafayla normal yasam cok zor gibi
Sevimcim ilaçlar ilk zamanlar çarpar sersemletir. Ama zamanla bünye alışınca geçiyor bu arada 40 derken sonrasında annen ben gelemem mi Dio bakamazsan yardımcı olurum demiyomu. Ama inşallah Allah'ın izniyle o zamana kadar baya bir rahatlamış olursun Allah'ın izniyle. Bu arada iştahın nasıl.
Bu ilac tedavi edici degilki bakalim kontrolde doktor ne dicek
Annemle evlerimiz birbirine biraz uzak cnm ya onun ya benim birimizin birimizde kalmasi gerek simdi ben ondayim evimi sevmiyorum niyeyse dahada bunaltiyor beni cikacam zaten kiradayim
Artik 40 imizdan sonra evime gecip düzenimi oturtmam gerek offf oyle büyüyorki gözümde
Bazen diyorum ya ben hic yokmusum ne kadar gücsüzmüsüm bir cocukla ne hale geldim 3 ay olacak annemdeyim nerdeyse
Esimle evimle düzenime geri dönmem gerek
İlac gece iyi ama gündüz sersemletiyor
Sadece daha sakinim istahimda fena sayilmaz ilaci alinca ama yine mutsuzum bazen cok umutsuz bazen sucluluk bazen pismanlik duyuyorum bazen asiri öfke kendime özellikle esime
Cunku ben cok hassas maalesefte biraz takintili bi insanim esimi cok seviyorum ( bidaha dünyaya gelirsem kimseyi bu kadar sevmicem)
Evlenmeden önce 9 yila yakin görüstuk o arada beni cok cok üzdügu zmanlar oldu evlendikten sonra cok cok iyi oldu ama ben yaptiklarini gecmisi hic unutamadim aslinda bilerek evlendim yani tek suclu o degil
Hamileyken bazen onun beni ve bebegi haketmedigini falan düsünüyordum ve bu illet beni en hassas oldugum zamanda yakaladi hamileyken;(
Simdide onu cok seviyorum ama öfkeleniyorum niye boyle oldu diye
Kendimi bidaha hic eskisi gibi hissedemicem sanki ilaclara bagimli yasayan sürekli ölümü ve hayatin anlamsizligini düsünen
Hayatim mutsuz karamsar gececek diye korkuyrum
Esimde bi okadar hareketli neseli biridir
Ben böyle olursam beni aldatirmi bikarmi benden diye düsünuyorum
Niye bencil olamiyorumki niye önce kendimi düsünemiyorum hep bu yuzden kaybedislerim
Gecer dimi böyle bos gözlerle bakmaya devam etmem aynalara insanlara dimi??
Eskisi gibi gülebilirim hayatin denizin gunesin baharin yazin tadi esime sarilmamin sıcakligi ayni olur dimi((
Bu ilac tedavi edici degilki bakalim kontrolde doktor ne dicek
Annemle evlerimiz birbirine biraz uzak cnm ya onun ya benim birimizin birimizde kalmasi gerek simdi ben ondayim evimi sevmiyorum niyeyse dahada bunaltiyor beni cikacam zaten kiradayim
Artik 40 imizdan sonra evime gecip düzenimi oturtmam gerek offf oyle büyüyorki gözümde
Bazen diyorum ya ben hic yokmusum ne kadar gücsüzmüsüm bir cocukla ne hale geldim 3 ay olacak annemdeyim nerdeyse
Esimle evimle düzenime geri dönmem gerek
İlac gece iyi ama gündüz sersemletiyor
Sadece daha sakinim istahimda fena sayilmaz ilaci alinca ama yine mutsuzum bazen cok umutsuz bazen sucluluk bazen pismanlik duyuyorum bazen asiri öfke kendime özellikle esime
Cunku ben cok hassas maalesefte biraz takintili bi insanim esimi cok seviyorum ( bidaha dünyaya gelirsem kimseyi bu kadar sevmicem)
Evlenmeden önce 9 yila yakin görüstuk o arada beni cok cok üzdügu zmanlar oldu evlendikten sonra cok cok iyi oldu ama ben yaptiklarini gecmisi hic unutamadim aslinda bilerek evlendim yani tek suclu o degil
Hamileyken bazen onun beni ve bebegi haketmedigini falan düsünüyordum ve bu illet beni en hassas oldugum zamanda yakaladi hamileyken;(
Simdide onu cok seviyorum ama öfkeleniyorum niye boyle oldu diye
Kendimi bidaha hic eskisi gibi hissedemicem sanki ilaclara bagimli yasayan sürekli ölümü ve hayatin anlamsizligini düsünen
Hayatim mutsuz karamsar gececek diye korkuyrum
Esimde bi okadar hareketli neseli biridir
Ben böyle olursam beni aldatirmi bikarmi benden diye düsünuyorum
Niye bencil olamiyorumki niye önce kendimi düsünemiyorum hep bu yuzden kaybedislerim
Gecer dimi böyle bos gözlerle bakmaya devam etmem aynalara insanlara dimi??
Eskisi gibi gülebilirim hayatin denizin gunesin baharin yazin tadi esime sarilmamin sıcakligi ayni olur dimi((
Aynen canim bende bunlari biliyorum hicbirsey sihirli degnek gibi dokunup herseyi düzeltemez benim cabam gerekli
Ama bazen öyle bi karamsarliga düsüyorki insan hersey bitti saniyor
Evet kesinlikle esimle ilgili sorunlar bu anksiyetenin baslamasinda etkili
Artik unutmam gereken daha dogrusu sindirmem gereken seyler oldugu kesin aptallik benimki evlen bebek yap ve ayni yere takil kal
Böyle hayat gecermi??
Baska seylerde var tabiki hersey üstüste
Esimin yaptiklari, bebegin dogusu ve yeni sorumluluklar, fiziksel degisimler hepsi
Ama inatla savasmaliyim cunku bana artik herkesten cok ihtiyaci olan bi bebek var
Hersey düzelecek insallah hayat daha güzel olacak insallah
Hava güzel, yaşamak güzel...Sağlıklıyız çok şükür. Bi ailemiz var... Kızım kendi kendine bişeyler söylemeye çalışıyor. Dişlerini çıkartmaya çalışıyor, emeklemeye çalışıyor...Şimdilik olduğu yerde patinaj yapıyor. Tabi sinir had safhada emekleyemedikçe. O bile birşeylerin çabasında. Kızın büyüdükçe sen de büyüyeceksin. Çocuklarımız bizi büyütecek. İnşallah daha iyi hissetmemize ve olgunlaşmamıza yardım edecekler........
Seni çok iyi anlıyorum sevim. Ama şu an okadar hassas o kadar duygusal olarak zayıf günlerini yaşıyosunki bunları düşünmen çok doğal düşünsene kendine bakamıyosun hiçbir bakımını yapmak istemiyorsun duşa bile girmek bir meseledir böyle zamanlarda. Doğal olarak eşim beni böyle ne kadar idare ederki diye karamsarlaşıyosun. Bende özellikle ilk hamileliğimde bunu atlatamicam böyle şizofren gibi kalıcam çocuğumuzda bana güvenip vermicekler eşimde deli bu kız heralde diye beni bırakıcam diye komplo teoriler kurardım kafamda. Ama İnan geçiyor düşünsene bu sayfaların en başına git bir o zamanki yazdıklarımızı birde şimdiki yazdıklarımızı oku farkı anlicaksın hele ben her gün pskiyatrislerde sokaklarda deli gibi dolanıyodum günlerce banyo yapamadım panikten uykular zehir kabuslar birde 2 buçuk yaşında bir oğlum var önümde. Ama İnan geçiyor sen ilk defa yaşadığın için şoktasın ama zamanla ilaçlar sana yardımcı olucak bununla nasıl başediliyomuş öğreneceksin Allah'ın izniyle inşallah. Seni çok ii anlıyorum insan yaşayınca geçeceğine inanamıyor ama İnan geçiyo Allah'ın izniyle. O yüzden eşinle ilgili bu kaygıları yaşaman o kadar normalki ama bir süre sonra eskisi gibi olucaksın İnan buna Allah'ın izniyle. O zaman bu düşüncelerinde değişecek çünkü böyle zamanlarda insan kendine güveni bırak hayatı artık bitmiş gibi hissediyo. Bence normal sağlıklı düşünebildiğin zamanlarda eşin hakkında bu derece düşünecek olsan evlenmezdin. Geçmişindeki yaşadığın hoş olmayan şeyler olmuş olabilir ama o seninle evlenmiş sende onu kabul etmişsin bu aranızdaki ne kadar güçlü bir bağ old. Gösterir. Bence bir erkek için evlilik kararını vermek hiç kolay bişey değil o kararı veren erkek heleki tatlı bir kız babası olduysa seninki gibi daha insanın gözü neyi görür. Bu zor dönem bitecek eskisi gibi olacaksınız Rabb'imin izniyle sevimcim böyle şeyleri takma kafana. Siz artık bir ailesinlz
Aynen öyle sevimcim zaten bu düşüncelere bu kadar yoğunlaşmAnın sebebi Ruhen ve bedenen kendini iyi hissetmemen gör bak iyileşince bunları bu şekilde düşünmiceksin yeniden doğmuş gibi hissedeceksin kendini Allah'ın izniyle. Derken kızınla beraber süslenip püsleniceksiniz inşallah Allah'ın izniyle
Sabah kalk (geceden asya durmussa tabi)
Kahvalti et esini ise gönder asyayi emzir altini temizle uyut
Uyaninca yine emzir altini temizle
Oglen yemegi ye asyayi uyut altini temizle emzir
Saatler günler birbirinin ayni ikindin baslayan bas dönmesi ve uyusmasi aksam yemegi esin gelsin zorla onla biraz sohbet
Yine asyayi emzir falan filan
İlac saati ilacini al süt sag asyayi uyut uyu ve asya uyanmasin diye dua et
İste hayat bundan ibaret
Ot gibi hayat
İcime kapandim gülmek konusmak istemiyorum hic
Fuja dedigin gibi dus almak bile dert
Neyse Allah daha büyük dert vermesin
Bide sürekli uyuyor dedigim kizim iki gündürde huysuzluktan uyumuyor artik ilaca yormuyorum
Bebeklerin günü gününü tutmuyor demekki
Sevim'cim panik atak-anksiyeten olmasa bile böyle yaşayacaktın bebek olunca. Ot gibi demene üzüldüm açıkçası. Ne olacaktı ki başka? Ben çoğu zaman buraya yazarken kızımı emziriyo oluyorum. Kaç kere uykusuzluktan "demek ki insanlar böyle çıldırıyor" diye düşündüğümü bilirim. Bu gün mesela kzımı görümceme bırakıp banyo yapabildim. Uyutsam da güvenemiyorum. Uyanıp ağlayabilir ve su sesinden duymayabilirim.
Her ne yaparsa yapsın, aç da kalsam, susuz da kalsam ona kızmaya ve hayatımın düzeni bozuldu demeye hakkım yok. Çünkü isteyerek hamile kaldım. İsteyerek doğurdum.
Anlıyorum henüz kırkın çıkmadı. Kızın az büyüyünce dışarı çıkabilirsin, gezebilirsin, daha düzenli bi hayatın olabilir. İnşallah hayattan zevk almaya başlarsın...
Kızının gazı olabilir. Rezene iç. Üşütme ve yediklerine dikkat et.
Yooo asla Bebegimle ilgili kismini degil hastaligimla ilgili kısmını anlatmaya calistim ot gibi derken
Bebegimin mutlululugu bile tam yasanamadi onu demek istedim
Bende onu isteyerek yaptim dogurdum Rabbim verdi bizde basimizin üstünde yerin var dedik
Fakat hamileligin ortasinda yakalaninca böyle tadi kacti ya ona alisamadim henüz
İnsallah gececek hastaligim hafifleyecek asyam büyüyecek bende ise baslarsam belki daha cabuk toparlanabilirim heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?