Yaşamaz mıyım? Şiddetli bi şekilde yaşadım. Baş dönmesi, halsizlik, ne ararsan vardı :) Hem psikiyatra, hem doğum doktoruma sorup ilaca başladım. Doğum doktoru "bebeğin organ gelimi tamamlandı kullanabilirsin" demişti. Sitede daha erken ilaca başlayan arkadaşlar da var. Bebeğim 7 aylık (32+2) doğdu ve boynunda kordon vardı. Bu durumlarda ilaç etki etti mi bilmiyorum ama doktorlar bize ilaç yüzünden oldu demedi. Doğum yapınca da hamilelik öncesi ilacıma devam edebilicemi söylediler.
ilaç kullanırken hiçbir sorun yok,gayet yolunda herşey..ancak yüksek dozda iki farklı ilaç alyorum bu beni çok korkutuyor..ilaçları bir anda kesersem yine panik ataklar ve takıntılar başlarsa bebeğide kendimide kaybedecekmişim gibi geliyor.nereye kadar gider bilemiyorum, inanır mısınız bu rahatsızlığın tedavi süresinin belli bir belirliliği yok, doktor bana en az 1 yıl kullanıcaksın dedi en az...en uzununa gelince ucu açık 5 yıl mı 10 yıl mı belli değil.ömür boyu bu hastalıkla yaşayan insanlar duydum.nereye kadar erteleyebiceğim birşeyleri? düşündükçe saplanıp kalıyorum sanki, sanki hep birşeylere geç kalacağım gibi geliyor. bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyorumki...ama, içinde bulunduğum durumdan da inanılmaz korkuyorum! sen atlatmışsın ne mutlu sana...inşallah hiç bir daha başına gelmez de rahat ve sağlıklı bir ömür sürersin...