Evet ilk bebegim
Bende anlatirken anlatmasam daha iyi anlatip insanlari etkilemek istemiyorum diye düsünüyorum ama;
İlk bebek ilk psikolojik rahatsizlik
Anlam veremiyorum yasadiklarima
Benimle ayni seyleri yasayan birilerinin oldugunu bilmek ve onlarla konusmak bana umut ısıgı oluyor
Uykusuzluk beni vuran birinci sey
Uyuyabilsem duzelecem gibi geliyor
canım korkma bizlerde aynı seylerı yasıyrz bende ılk 3ay cok cetm hamıle oldgmu ögrendm hemen amelıyathane dogumhane geldı gözümn önüne nefes alamydm yemek yıyemydm hıc bıseydn zevk almyodm yatıyrm kalkyrm kafam kutuk gıbıydı atlattm cok sukur bıde ılacsz dusun hergun aglayarak kalp carpıntısı gögsüme agrılar yanmalar gırıyodu kollarm uyusuyodu düşünmkten ölsnde ilac kullanaym bıle dedm düşün artk ama gectı sennde gecıcek ne guzel bebısıne kavusmusn saglıklı daha benm 3 ayım var ıyılesnce ne dedım bılıynmu nıye kendımı bukadar yıprattm dedım hamıle kaldıgma oglum olacgına sevınemdm bıle bı tanede kızm var ama ozamn rahatsz degıldm kızmdan sonra hastalandm ben ailemede her zaman gıdemym eşimide bunaltmym deyıp hep kendı kendıme savastm anlıyodu ama bişeym yok dıyodm hıc kendını yıpratma ben artk gezıyrm bıgun bıle evde durup dınlemym kendımı bazen nefesm daralıyo hemen dısarı atıym kendımı yok bişeym ölürsem ölürm diym 3 gunlk dunya kendımızı mahvedyz düşüne düşüne takma duyma kafan rahat olsa uyursn rahatlatıcı bıtkısel seyler iç ben papatya içym üzme kendını gecıcek ve sonra kendıne kızıcksn yalnız degılsn bız varz aynı seylerı yasıyrz