Ooo melek.. MaşaAllah sen ne zaman 35 haftalık oldun yaa..
Daha dün gibi bu topiğe ilk geldiğin sıralarda, daha dayanamıyorum, aldıracağım bu bebeği, kesin kararlıyım demiştin.. Hatırladın mı? O duygunun yerini ne aldı şimdi? İşte doğum yapınca da hamilelikte yaşadığın hiçbirşey, hatırlamıyor olacaksın.. Çünkü yeni bir hayat başlayacak.. O hayata adapte olmak için uğraşırken, beynin vakit bulamayacak eskilerle uğraşmaya..
Hadi bakalım hayırlısı hepiniz için..
Geçen sene bu zamanlar 3 aylık hamileydim bende.. Hastanelerde serumlarla yaşıyordum.. Ama şimdi öyle yoğun bir koşturmaca içindeyim ki, bu topiğe bile uğrayamaz oldum..
Umarım sizlerin bebekleri, benimki gibi aşırı huysuz olmaz.. Huysuz, uykusuz, ağlak..
Ama nasıl sevimli.....
Hepinizi öpüyorum, Rabb'im kolaylıklar versin hepinize, şu mübarek cuma vakitleri hürmetine inşaAllah...![]()
Hoşgeldin :)
Biz seninle aynı zamanlarda doğum yaptık galiba? Benim bebeğim de 6 aylık oldu. Ve evet... Huysuz, mızmız, uyumayan, memnun etmesi zor bir kız benimki de :) Bugün annemle telefonda konuşurken feryat figan içli içli bi ağlamaya başladı, annem işi bırakıp geliyordu neredeyse :)) Allah hepimize kolaylık versin...