Merhaba kızlar
Her zaman yazmasamda hep takip ediyorum bu sayfayı.Aynı şeyleri yaşayan,hisseden insanların olması bir nebze de olsa rahatlatıyor beni.13.haftamda psikiyatra gittim cipram başlayabileceğimi söylemişti ama kadın doğum doktorum izin vermedi 16.haftadan sonra hiç olmazsa başla dedi.Ben de dayanmaya çalıştım şimdi 16.haftama girdim dün kontrolum vardı kadın doğum doktoruma ilaç işini sordum tekrar.Yok diyor 16.haftadan sonra da zihinsel gelişim devam ediyor dedi tekrar attı 20. Haftaya 35. Haftada da bıraktıracağım zaten dedi.
Dışarı çıkamıyorum,fenalık hissi yaşıyorum sürekli dedim yok bir şey olmayacak çık,gez,dolaş bana güven diyor.Çok sıkıldım artık daha 5 ayım var bu şekilde zaman nasıl geçecek bilemiyorum
cipram 20mg lık olanı mı.ya o şunu savunuyor demir hapları sadece değerlerinde 1 oynatır.11 değilde 12 çıkar testlerde diyor.benim kan değerlerim ölçüldüğünde normalden fazla çıkmıştı belki oyüzden önemsemiyor yoksa aşırı pimpirikli bir dr. var sağolsun yatıra yatıra evde beni kafayı yedirtti:)
Bence senin doktor ha bugün ha yarın derken sana ilaçsız bi hamilelik yaşatıcak
Ben dışarı çıktıça daha kötü oluyorum yani gezince,dolaşınca,insanlarla olunca kötü hissediyorum.Benimki de sizinkinin tam tersi(
:)))
4lü test sonucu için aradı az önce doktorum nasılsın diyor dedim size kötüyüm diyemiyorum.O kadar heyecanlı bir tip ki hemen deyiveriyor bak her şey güzel bebekte sorun yok sen çok güzel bir hamilelik geçireceksin diyor.Benim hamiileliğimle ilgili evham yaptığımı düşünüyor.Bu hastalığı yaşamayan anlamadığı gibi o da anamış değil henüz(
4lü test sonucu için aradı az önce doktorum nasılsın diyor dedim size kötüyüm diyemiyorum.O kadar heyecanlı bir tip ki hemen deyiveriyor bak her şey güzel bebekte sorun yok sen çok güzel bir hamilelik geçireceksin diyor.Benim hamiileliğimle ilgili evham yaptığımı düşünüyor.Bu hastalığı yaşamayan anlamadığı gibi o da anamış değil henüz(
Canım ya doktorda olsalar anlamıyorlar dediğin gibi evham sanıyorlar aynı benim kadındoğumcumda öyle ama ya bu bebeği aldıracaktım ya kendimi öldürecektim (Allah korusun) o durumdayım ilaç kullanıcam mecburum dedim.. Gerçekten doğruyu söylemiştim yalan değildi.. Oyüzden bugünüme şükür ediyorum hep... oda en sonunda napalım öcü bir ilaç değil kullan demek zorunda kaldı :) Ama psikiyatrim bana için rahat kullan doğurduğun gün bile iç hhiiiçç bir şey olmayacak güven bana dedi zor dönemlerdi gerçekten.. İnşallah sende hayırlısıyla geçireceksinn canım benimmmm
Dün akşamdan beri yine kötüyüm.içimde inanılmaz bir sıkıntı,korku,endişe var rahatlatmıyorum kendimi
Dün akşamdan beri yine kötüyüm.içimde inanılmaz bir sıkıntı,korku,endişe var rahatlatmıyorum kendimi
aramıza hosgeldn öncelıkle bende 4 aylık hamıleym ve 5 senedr pa hastasym hamılelık le bırlıkte pa basladı ılk gunden berı ataklar yasıyorm her gun obsesıf anksıyete ne ararsn var ben atletırsn ins aynı seylerı bızde yasıyoz korkma bız burda konusarak bırbırımıze destek oluyrz bende bu hafta 17 haftaya gırcm
Meraba cupcake. Papayya cayi falan icsen belki iyi gelir. Dua et bol bol yada ayni durumu yasayan tanidigin varsa tlf la konussan. Cok zor biliyorum gelince hic gitmicek gibi. Bende benzer seyleri yasiyorum. Bazen acillerdym ama benim merak ettigim biraz seni gevsetecek biseyler veremezmi. Belki icmemen daha dogru ama boylede cok zor.
gecıcek canm hıc üzülme bende surda 4 gundr falan ıyım nazar degmasn 17 haftaya cok zor geldm hergun aglamalar ölsün dıye bAKtm allah günah yazmasın ama dun gunum vardı kardesm kalmaya geldı temızlıktı hazırlıktı kafam dagıldı unuttm arada aklıma geıyo baska bıseyle ugrasıym banada yalnız kalmk yaramıyo allahım hepımıze yardım etsn bıde bısey dıcem bana dun gune kadın geldı 1tane kızı varms 2sene sonra tekrar hamıle kalmıs öncekı dogumuda zor gectıgı ıcın ıstememıs aldırcakmıs dok almamıs sonra dussun dıye ıgneler vurdurmus haplar içmis dogmus bebek sapasaglam yanı sunu ducem alllah ne yazarsa o olur hap kullananlar ıcın dıcem hıc üzülmeyn allahm bebıslerımızı korusn yasamayan bılemez bu has cok zor zor
kendı bılmedıgı için öyle dıyor biz senle hemen hemen aynyz ben 17 haftadaym aynı seylerı yasıyz benm dok vermıyo ılac psıkolog bul kendıne konus ıyı gelır dıyo bıde pasıflora verdı cok zorda kaalınca icersn dıyo oda bana fayda etmıyo ben papatya cayı ıcym ıyı gelıyo sen tetenos vurdurdunmu ası bana haftaya vurcaklr ondan bıle korkuym herseydn korkym zaten yalnız kalmamaya özen göster bı ugras bul kendıne kıtap oku bebek sayfalarına bak isim arastr nebılıym ben öyle yapıym evde oluncada temızlık yapıym kendımı oyalıym
bısey sorcm sana profılınde hamıle var ya onu nasıl yaptn ya cok tatlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?