Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Bence senin doktor ha bugün ha yarın derken sana ilaçsız bi hamilelik yaşatıcak

Evet 20 mg olanından. Tabi kan değerlerin iyiyse demir ilacı kullanmak iyi değil. Karaciğerde birikir fazlası. Maşallah sana :)[/QUOTE]

Maaşallah maaşallah:) bi bu iyi Allahtan

Kizlar gunaydin bende bir kac gundr ataklarla mucadele ediyorum bugun biraz daha iyiyim. Bu sureci hep beraber atlaticaz insallah rabbimin izniyle arkadaslar

Ben dışarı çıktıça daha kötü oluyorum yani gezince,dolaşınca,insanlarla olunca kötü hissediyorum.Benimki de sizinkinin tam tersi(

Bence senin doktor ha bugün ha yarın derken sana ilaçsız bi hamilelik yaşatıcak

:)))
4lü test sonucu için aradı az önce doktorum nasılsın diyor dedim size kötüyüm diyemiyorum.O kadar heyecanlı bir tip ki hemen deyiveriyor bak her şey güzel bebekte sorun yok sen çok güzel bir hamilelik geçireceksin diyor.Benim hamiileliğimle ilgili evham yaptığımı düşünüyor.Bu hastalığı yaşamayan anlamadığı gibi o da anamış değil henüz(

Ben dışarı çıktıça daha kötü oluyorum yani gezince,dolaşınca,insanlarla olunca kötü hissediyorum.Benimki de sizinkinin tam tersi(

Seninki benimkinin aynısı...

Ya güzelliği mi kaldı? Bitiyor hamilelik deseydin :) O seni sakinleştiricene sen onu sakinleştiriyosun. Şansa bak :) Hı hı evham evham... Hey Allah'ım!!

Kızlar şöyle bir göz attım bir kaç sayfaya fırsat bulamıyorum kızımdan, okudukça eski günleri yaşadım resmen bende pa lı ve ilaç kullanarak hamileliğimi sürdürdüm Allah yardımcınız olsun hepinizin çok çok çok zor yaşamayan bilemez.....
Ama içinizi ferah tutun Rabbim ne yazdıysa o oluyor bebeğim şimdi 8 aylık zaman geçiyor Buda bizim imtihanımız Allah beterinden korusun hepiniz alıcaksınız kuzularınızı kucağınıza burda bir sürü örnek var benim gibi....
Dualarım sizlerle kader arkadaşlarım.

Canım ya doktorda olsalar anlamıyorlar dediğin gibi evham sanıyorlar aynı benim kadındoğumcumda öyle ama ya bu bebeği aldıracaktım ya kendimi öldürecektim (Allah korusun) o durumdayım ilaç kullanıcam mecburum dedim.. Gerçekten doğruyu söylemiştim yalan değildi.. Oyüzden bugünüme şükür ediyorum hep... oda en sonunda napalım öcü bir ilaç değil kullan demek zorunda kaldı :) Ama psikiyatrim bana için rahat kullan doğurduğun gün bile iç hhiiiçç bir şey olmayacak güven bana dedi zor dönemlerdi gerçekten.. İnşallah sende hayırlısıyla geçireceksinn canım benimmmm

Gunaydin kizlar. Ne zor her gun bir mucadeleyle uyaniyoruz. Ne yesemde migdem bulanmasa ne yapsamda kafam dagilsa. Ates bassa panikmi geliyo hapsirsak hastami olacam derken ataklar, insanlari fazla bunaltmiyim diye caba sarfetmek rabbim soylediklerimden sinamasin tabiyki hayatta daha zor seyler var ama bizlerde bunalip dile getiriyorz. Rabbim affetsin. Saglikli gunler kizlar

Dün akşamdan beri yine kötüyüm.içimde inanılmaz bir sıkıntı,korku,endişe var rahatlatmıyorum kendimi

Meraba cupcake. Papayya cayi falan icsen belki iyi gelir. Dua et bol bol yada ayni durumu yasayan tanidigin varsa tlf la konussan. Cok zor biliyorum gelince hic gitmicek gibi. Bende benzer seyleri yasiyorum. Bazen acillerdym ama benim merak ettigim biraz seni gevsetecek biseyler veremezmi. Belki icmemen daha dogru ama boylede cok zor.

Dün akşamdan beri yine kötüyüm.içimde inanılmaz bir sıkıntı,korku,endişe var rahatlatmıyorum kendimi

gecıcek canm hıc üzülme bende surda 4 gundr falan ıyım nazar degmasn 17 haftaya cok zor geldm hergun aglamalar ölsün dıye bAKtm allah günah yazmasın ama dun gunum vardı kardesm kalmaya geldı temızlıktı hazırlıktı kafam dagıldı unuttm arada aklıma geıyo baska bıseyle ugrasıym banada yalnız kalmk yaramıyo allahım hepımıze yardım etsn bıde bısey dıcem bana dun gune kadın geldı 1tane kızı varms 2sene sonra tekrar hamıle kalmıs öncekı dogumuda zor gectıgı ıcın ıstememıs aldırcakmıs dok almamıs sonra dussun dıye ıgneler vurdurmus haplar içmis dogmus bebek sapasaglam yanı sunu ducem alllah ne yazarsa o olur hap kullananlar ıcın dıcem hıc üzülmeyn allahm bebıslerımızı korusn yasamayan bılemez bu has cok zor zor

kendı bılmedıgı için öyle dıyor biz senle hemen hemen aynyz ben 17 haftadaym aynı seylerı yasıyz benm dok vermıyo ılac psıkolog bul kendıne konus ıyı gelır dıyo bıde pasıflora verdı cok zorda kaalınca icersn dıyo oda bana fayda etmıyo ben papatya cayı ıcym ıyı gelıyo sen tetenos vurdurdunmu ası bana haftaya vurcaklr ondan bıle korkuym herseydn korkym zaten yalnız kalmamaya özen göster bı ugras bul kendıne kıtap oku bebek sayfalarına bak isim arastr nebılıym ben öyle yapıym evde oluncada temızlık yapıym kendımı oyalıym

h.b. canım sen nasıl atlattın bu sıkıntıları ben çok zorlanıyorum her an bişey olcakmış gibi allah yar ve yardımcımız olsun

içiyorum canım,dua ediyorum,yalvarıyorum yakarıyorum geçecek inşallah.Sizlerle konuşmak iyi geliyor çünkü en yakınım annem mesela ilacın lafını bile açtırmıyor.Bebeğim için katlanmalıymışım,sayılı gün geçermiş

senin iyi olmana çok sevindim inşallah hep böyle gider.Benim de tam tersi dıarı çıkamıyorum,kalabalık yerlere giremiyorum.Bazen birden bire kendimi kötü hissediyorum.Nasıl anlatsam sanki içim eziliyor.Allaha sığınıyoruz,bebeklerimiz ona emanet inşallah sağ salim doğacaklar.

ben pasiflora içiyorum pek işe yaradığını söyleyemem ama hiç yoktan iyidir.tetonoz aşısı olmadım daha doktor da bir şey demedi.2 hafta sonra kontrolum var belki o zaman yapar.Ben gayrettepe florance nightingale'e gidiyorum.Zaten su sıra tek yaptığım şey internette bebekle ilgili bir şeylere bakmak.

bısey sorcm sana profılınde hamıle var ya onu nasıl yaptn ya cok tatlı

internetten buldum o avatarı:))sonra burada profil resmim yaptım.

Kızlar Allah yardımcınız olsun.. Ben fırsat buldukça ''Kenzül Arş'' süresini okuyorum tavsiye ederim. Şifa ve dilek için..
Sıkıntılarınız içinde ''İnşirah'' süresini ezberleyin mutlaka sol elinizi göğsünüz üzerine koyup okuyun..
Bunlar geçiyor geçecek ama geçene kadarda insanı mahvediyor.. Bugün anneme onu dedim ilaçla hamilelik olabileceğini bilseydim daha önce denerdim dedim.. Ama kısmet bu zamanaymış demekki.. Bu yaz evleneli 7 sene bitecek düşünün 7 senedir bir sorunumuz olmamasına rağmen çocuk yapamamıştım.. Buda korunurken oldu Allah nasip ettide oldu çok şükür..
Ama tabi yaşadıklarımı aylarca çektiklerimi bir ben bilirim bir Allah..
Ama geçince de hiç yaşamamışsın gibi geçiyor kızlar.. Bu bizim sınavımız sabredin.. Gerekirse ilaç kullanın.. bol bol dua edin bende kendime ederken hepinize ediyorum..

cupcake kadın doğum uzmanın belliki psikiyatri konusunda oldukça bilgisiz yada bazı diğer insanlar gibi psikiyatriyi ciddiye almıyor ki ben bir çok doktorda bu durumu gördüm ... Benim tavsiyem eğer her türlü yöntemi denediyesen panik atakla başa çıkmak için özelliklede psikoterapiyi ....ha bu arada psikoterapi oldukça pahalı bir yöntem bazen her hafta psikolağa gidip terapi yapman gerekiyor ki bu psikologların saati 200 tl den başlıyor sana önerebileceğim bu konu ile ilgili kendi kendine yapabileceğin terapi kitapları var .. onları okuman ... bende evinizdeki terapist var dr dennis greenberger ve dr christine a. padesky yazarları onu kullanabilirisn yada dr david burns iyi hissetmek adlı kitabını deneyebilrisin .. bi bu ilaçsız yöntemleri dene bakalım .. çünkü aynı durumdayız hamieyim pa hastasıyım ilaç başlamak istemiyorum daha bu sabah metroda irenç bir pa geçiridim öğlene kadar yüzümden düşen bin parçaydı ... ama şu anda gayet iyi hissediyorum ve bak sana bile yardımcı olmaya çalışıyorum :) cümlemi tamamlayarak bitiriyorum bunları deneyipte baktın olmuyor ilaç başlamak faydalı olur gibi geliyor .. aynı şeyleri kendim içnde düşünüyorum ... yalnız ilacın söyle bir kötü yanı var bebeğe zarar olayını geç ondan asla emin olamazsın doğumdan önce mutlaka en az 2 hafta önce bırakman gerekli ... buda apayrı bir stress çünkü bırakırken çok zor oluyor

Allah düşmanıma vermesin böyle bir hastalığı çook şükür atlattım ben ama neler yaşadığımı bir ben bilirim devam etseydi delirirdim herhalde rabbim herkese şifa versin benim bir gece yarısı ani atakla geldi ve arkasından aylarca anksiyeteyle uğraştımm insanı intihara kadart götürebilecek berbatt bir şeyy çook şükjür atlattım 1 senedir iyiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…