Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Herkeze saglikli gunler diliyorum melek canim sakin ol bak goruceksin hicbirsey olmayacak bebisin en onemli en tehlikeli zamanlari atlatmis bundan sonrasi hic birsey olmaz allahin izniyle irin hosgeldin aramiza bende panik atakliyim ve birbucuk ay once dogum yaptim normal dogum olsun istedim bekledim ama cocuk inmeyince sezeryan oldum ve o kadar cok korkuyordumki benim icin bi kabustu sezeryan ama korkulacak hicbirsey yok ben olduysam herkez olur. Cok samimi soyluyorum bunu. O an zaten dogumdan kurtulmaktan baska birsey aklina gelmiyor. Rabbim tum dogum yapacaklara kolayliklar versin. Hi birde normalide yasadim zaten bir gece bir gunduz dogumhanede kaldim bi cocuk cikmadi sadece sakin olun diger insanlardan hicbir eksigimiz yok buna inanin. Hatta daha gucluyuz nelere gogus geriyoruz dokuz ay boyunca.

cnm ne kadar güzel anlatmıssınız hepinize tesekkür ederım dogru diyosun biz daha güçlüyüz panık atak + hamılelık hiç kolay degil Rabbim bize sabır versın inş.. eger normal dogum sancıları cekerken kendımı kötü hissedersem ki şimdi bile gün sancısı oldugu zaman hemn ayaga kalkıyorum derın nefes alıyorum ateş basıyo vs.. en kötü ihtimal sezeryan isterım die düşünüyorum ama inş.. kızım hemn dogar sezeryana ihtiyac kalmaz Rabbimin de izniyle hepimiz kavusuruz inş.. bebıslerımıze simdi 2 cm acıklıgım var arada sancılarım oluyo yarın kontrole gidicem gelince yazarım size

Yok canim korkma bende ufak sancilarda telaslaniyordum ama korktugum hicbirsey olmadi zaten hastanede olacaksin panik yapsan bile ordasin hemen mudahale edilirki emin ol hicbirsey olmuyor

Bu gece çoook çook dua okudum yarın randuavumuz var saat 3de.
Profosormüş gideceğim doktor çok anlattılar cihazları falan çok farklıymış..
Korkuyorum kötü birşey söyler diye ama içimde tuhaf bir huzur var
Belki de Allah'a tevekkülümün huzurudur bu..
İnşallah sizlere güzel haberlerle dönerim yarın...

melekcimm,bende okudumm senin icinn...hemde bizim gibi herkes icinn...insallahh bugün cok iyi haberlerle geleceksin,Rabbim öyle büyükki!!!sen benimde nasil 9 ay yasadigimi biliyorsun,uyusmalarr beni mahvetmisti,hic korkma hic birsey olmuyor,ben bazen geceleri bi kalkiyordum dilime kadar uyusmuy hic bisey hissetmiyordum( halada tamamen gecmedi,gecmiycekde biliyoruzz hepimizz( Rabbim yar ve yardimciniz olsun ins senin ve bütün hamile arkadaslarin ve bizim gibi lohusalik sikintisi cekenlere...

Diğer arkadaşlarımın söylediklerine katılıyorum doğum anında panik atak aklına bile gelmiyor bende panik atak hastasıyım geçen sene doğum yaptım hatta bir ara yalandan beni sezaryene alsınlar diye benim panik atağım var diye bağırdığımı hatırlıyorum tabiki doktorum hemen anladı ve ben yine normal doğum yaptım :) şimdi o an aklıma geldi kendi kendime gülüyorum. Hamile kalmadan önce ve hamilelik sırasında ilaç kullanmadım bir şekilde kendimi başka şeylere yönlendirdim. Ama doğum yaptıktan sonra gece uyumamalar beni iyice perişan etmişti kızım sütü bırakır bırakmaz doktora gittim 25 mg bi ilaç yazdı eskisine göre rahatım ama ara sıra yoklamıyor değil o zamanda kendimi kızıma yoğunlaştırıyporum.sağlıkla kalın

Kızlar merhaba.. Bugün prof. gittik.. O da evet kordonda tek damar var ama bebekte hiç bir sorun yok dedi.. Bu da tek başına birşey ifade etmiyor yokmuş gibi davran dedi çok rahatladım açıkçası.. Ama rahimde çentik var dedi.. Bu da ilerleyen haftalarda yüksek tansiyona neden olabilirmiş.. Sık sık tansiyonunu kontrol et dedi.. Çok şükür iyi haberler aldım.. Ama hala da rahatlayamadı bedenim beynim.. Öyle pinpirik evhamlı heyecanlı oldum ki her dakika aklıma saçma şeyler geliyor korku yaşıyorum.. Neyse bunlarda geçecek çok şükür güzel haberler aldım... Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Ben de şimdi mailimi kontrol ediyordum haber var mı diye.Çok sevindim senin adına.Çok şükür.Bir de Maşallah diyeyim, nazar değmesin :)

Tansiyonunu ihmal etme. Bir de belirli aralıklarla idrar tahlili yaptırıp protein kaçağı var mı diye baktır. Ayaklarını uzatarak otur . Şimdi daha sakin olmalısın ki tansiyonun bir de psikolojik olarak etkilenmesin.Söylemesi kolay, yapması zor biliyorum. Ay ben de heyecanlandım şimdi :)

http://www.kadinlarkulubu.com/hamil...-tek-damarda-direnc-centik-tespit-edildi.html

Melek gozun aydin ya olmayck kotu bsy olmayck allahn iznyle bide beynimiz ikna olsa....

melekk gözün aydin canim,hamd olsunn cok sevvindim inan!!!insallahh dikkatli olursan tansiyonundada bir problem cikmaz insallah!!!insallah bir gün yawrunu kuagina aldiginida okuruzz burdaa!!!insallah sikintilarindanda birazda olsa kurtulursun bu güzel haberle ki..duamdasin her daim...

Ohhhh cok sukur rabbime melekcim cok sevindim canim benim hersey guzel olsun insallah hayatin boyunca. Kendini rahatlatmaya bak canim biliyorum cok zor cunku biz olay aninda kendimizi sikiyoruz daha sonrada sorun bitince sikintilar basliyor. Allahim yardimcimiz olsun

Sağol canım korka korka okudum valla kötü birşey okurmuyum diye ama Allahtan güzel şeyler yazıyormuş..
Hamilelikle panik ataklı olmak gerçekten çok zormuş ama şöyle birşey varki bugün çok kötüydüm çok anksiyeteli endişeli heyecanlıydım
Annem eşim bilgisayarı bile açtırmadılar araştırma yapıyorum diye..
Ve doktorda girmeden önce tansiyonum ölçüldü hatta dedim o an eyvah kimbilir kaç olmuştur dedim.. 11-6 idi tansiyonum... Çok mutlu oldum :)
Evdede ölçüyorum hep bu civarlarda çıkıyor inşallah yaşamam ilerleyen zamanlarda da... Ya da çentik geçiverir kendiliğinden...
Söylediklerine dikkat edicem Tuzlu zararlı şeyler zaten yemiyorum..
Bu arada doktorumu değiştirdim dış gebelik geçirmiştim 3 sene önce o doktoruma geri döndüm
Değiştirmemin en büyük sebebi ise benim psikolojimi bilmesi beni tanıması oldu.. Bana söylememesi gereken şeyleri çok iyi biliyor.. Beni telaşlandırmıyor..
Bakalım bu vakitten sonra başka doktorla devam edeceğim hayırlısı hakkımızda...
Arkadaşlar okudunuz yazdıklarımı, dualar ettiniz bana.. Çoook çook teşekkür ederim desteğiniz için...

Çiftetelli, Efrah, Gülcümm çook sağolun sizde benim dualarımdasınız...
Çiftetelli doğurunca nasıl oldun? Sıkıntıların da azalma var mı canım?
Birde Çiftetelli ve domestekus sizleri facebooktan da eklemek isterim eğer kullanıyorsanız..

Kötü bişey yazsaydı eklemezdim zaten :) Ben de tansiyonum çıktı, şekerim çıktı diye eşimin başının etini yemiştim.Çok şükür ikisi de normaldi.Hatta tansiyonum düşüktü bile :)

yaa melekçiğim neler yaşamışsın çok üzüldüm.şükür her şey yolundaymış.maalesef bu illet yüzünden her şeyi çok büyütüyoruz gözümüzde.ama geçecek öyle yada böyle.biz kendimizi yıpratıyoruz sadece.küçük meleğini kucağına alınca bak nasıl değişecek her şey.buna yürekten inanıyorum.sen de içini ferah tutmaya çalış.çok zor olsa da.
kendine ve bebişine dikkat et canım.ben çok giremiyorum ama inan hep aklımda ve dualarımdasın.

gülll umarım sen de toparlamışsındır.ilaca başlayınca biraz da olsa rahatlamışsındır.allah hepimize kolaylıklar ve iyi düşünceler versin...

Helen çok sağol... Kendimi toparlamış değilim takıntılarım çok fazla arttı.. Ama herşey düzelecek biliyorum...
Rabbim bu mübarek günde hepimizin yardımcısı olsun.. Hayırlı cumalar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…