Canım ya hatırlamam mı... Sen bize destek oluyorsun Rabbimde senin her daim yanında olsun...
Bu gece çoook çook dua okudum yarın randuavumuz var saat 3de.
Profosormüş gideceğim doktor çok anlattılar cihazları falan çok farklıymış..
Korkuyorum kötü birşey söyler diye ama içimde tuhaf bir huzur var
Belki de Allah'a tevekkülümün huzurudur bu..
İnşallah sizlere güzel haberlerle dönerim yarın...
cnm ne kadar güzel anlatmıssınız hepinize tesekkür ederım dogru diyosun biz daha güçlüyüz panık atak + hamılelık hiç kolay degil Rabbim bize sabır versın inş.. eger normal dogum sancıları cekerken kendımı kötü hissedersem ki şimdi bile gün sancısı oldugu zaman hemn ayaga kalkıyorum derın nefes alıyorum ateş basıyo vs.. en kötü ihtimal sezeryan isterım die düşünüyorum ama inş.. kızım hemn dogar sezeryana ihtiyac kalmaz Rabbimin de izniyle hepimiz kavusuruz inş.. bebıslerımıze simdi 2 cm acıklıgım var arada sancılarım oluyo yarın kontrole gidicem gelince yazarım size
slmmm irin...Allah yardimcin olsun insallahh hayirli dogum haberlerini aliriz....bende panik atagi en siddetli haliyle yasayan biriyimm,ve ona ragmen iki tane sagllikli kizim var.hamileliklerimde hic ilac kullanmadim,ama cokk zorr günlerdii,hele ikinci hamileligim,büyük kizim 3 yasinda,digeri sadece 24 günlük...ve ikisinide normal dogum yaptim,diger arkadaslarinda dedigi gibi,inan o an aklina panik gelmiyor...bence dogum sonrasi daha sikintili oluyorAllah kolaylik versin...
boll boll dua edelim birbirimize...
Kızlar merhaba.. Bugün prof. gittik.. O da evet kordonda tek damar var ama bebekte hiç bir sorun yok dedi.. Bu da tek başına birşey ifade etmiyor yokmuş gibi davran dedi çok rahatladım açıkçası.. Ama rahimde çentik var dedi.. Bu da ilerleyen haftalarda yüksek tansiyona neden olabilirmiş.. Sık sık tansiyonunu kontrol et dedi.. Çok şükür iyi haberler aldım.. Ama hala da rahatlayamadı bedenim beynim.. Öyle pinpirik evhamlı heyecanlı oldum ki her dakika aklıma saçma şeyler geliyor korku yaşıyorum.. Neyse bunlarda geçecek çok şükür güzel haberler aldım... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Kızlar merhaba.. Bugün prof. gittik.. O da evet kordonda tek damar var ama bebekte hiç bir sorun yok dedi.. Bu da tek başına birşey ifade etmiyor yokmuş gibi davran dedi çok rahatladım açıkçası.. Ama rahimde çentik var dedi.. Bu da ilerleyen haftalarda yüksek tansiyona neden olabilirmiş.. Sık sık tansiyonunu kontrol et dedi.. Çok şükür iyi haberler aldım.. Ama hala da rahatlayamadı bedenim beynim.. Öyle pinpirik evhamlı heyecanlı oldum ki her dakika aklıma saçma şeyler geliyor korku yaşıyorum.. Neyse bunlarda geçecek çok şükür güzel haberler aldım... Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Sağol canım korka korka okudum valla kötü birşey okurmuyum diye ama Allahtan güzel şeyler yazıyormuş..
Hamilelikle panik ataklı olmak gerçekten çok zormuş ama şöyle birşey varki bugün çok kötüydüm çok anksiyeteli endişeli heyecanlıydım
Annem eşim bilgisayarı bile açtırmadılar araştırma yapıyorum diye..
Ve doktorda girmeden önce tansiyonum ölçüldü hatta dedim o an eyvah kimbilir kaç olmuştur dedim.. 11-6 idi tansiyonum... Çok mutlu oldum :)
Evdede ölçüyorum hep bu civarlarda çıkıyor inşallah yaşamam ilerleyen zamanlarda da... Ya da çentik geçiverir kendiliğinden...
Söylediklerine dikkat edicem Tuzlu zararlı şeyler zaten yemiyorum..
Bu arada doktorumu değiştirdim dış gebelik geçirmiştim 3 sene önce o doktoruma geri döndüm
Değiştirmemin en büyük sebebi ise benim psikolojimi bilmesi beni tanıması oldu.. Bana söylememesi gereken şeyleri çok iyi biliyor.. Beni telaşlandırmıyor..
Bakalım bu vakitten sonra başka doktorla devam edeceğim hayırlısı hakkımızda...
Arkadaşlar okudunuz yazdıklarımı, dualar ettiniz bana.. Çoook çook teşekkür ederim desteğiniz için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?