- 7 Eylül 2009
- 2.612
- 23
saçma ama biliyosun değil mi takıntılarımız. kimler neler doğuruyor. ne şartlarda düzelecek elbet ama biraz o zayıf ve ruhumuzun hasas olduğu dönemi atlatmalıyız. ne komik ya daha düne kadar bu sayfalarda güzellik bakım önerilerine bakardım şimdi hastalık takıntı depresyon falan. çook şükür ben bu aralar iyiyim. allah sana da şifa versin hepimize de.
arkadaşlarıma biraz sordum da sanırım o endişe gelecekle ilgili değişen şartlar insanı gerip bu hale getiriyor. sağlıklı olanlarda yani ruh sağlıkları iyi olanlarda bi şekilde hamileliklerin bi döneminde bunu yaşıyor. çalışıyor musun. yada ne bilim sosyal bi ortam falan kurstur başka bir şeydir. ben işte olunca rahatım. biraz hafızamda problem varki benim işimde hafızam çook önemli takıldığım için biraz<dağınığım. ama rahatlıyorum yavaş yavaş acil şifalar dilerim terapi bence iyi gelecektir.otobüste yolda bi an bayılan düşen insanlar oluyor takılma hamileliğini kullanırsın hiç olmadı.bayılmayacağınıda biliyosun. zorlasan kendini bayılamazsın öle kolay değil bayılmak. uğraş bak beceremeyeceksin.
Ah be canım, bilmiyor mu bunu sanki aptal beynim..
Yinede vazgeçmiyor işte beni mahvetmekten..
Hayırlısıyla bebişlerimizi bir doğuralımda..
Gerisi kolay olur Allah'ın izniyle..
Gerçi daha çok başındayız..
Rabb'im yardım etsin..
Hayır ben çalışmıyorum.. Çeşitli hayır kurumlarında kurucu, yönetici,
kadın kolları başkanlığı gibi faaliyetlerde bulunuyordum işte, ama
şu ara onlardandsa uzağım..
İçimden gelmiyor hiçbirşey.. Yapamıyorum..
Zaten şimd, hamilelik halsizliğide başladı ki, sorma..
Bugün bir ev süpürdüm, kollarım bacaklarım titredi saatlerce..