herkeslere öncelikle merhabalar,eski üyelerdenim ama son zamanlarda pek giriş çıkış yapmıyordum..hikayeme gelicek olursak,bundan 4 buçuk sene önce kızım dünyaya gelince logusalık depresyonuna yakalanmış ardından da panik atakla tanışmıştım.çok zor günler aylar yıllar geçirdim 2 yıl ilaç tedavisi sonucu doktor kontrolunda ilacı bıraktım şuan 6 aylık hamileyim ,hamileliğimde panik atak yeniden hortladı,zor geçen hamileliğimin üstüne panik atak eklenince halimi siz düşünün,hamileliğin en normal sıkıntılarını bile panik yüzünden kat kat fazla yaşıyorum,kendi kendime tansiyonumu yükseltiyorum ,,başım dönüyor,iç sıkıntısı bunaltı mahfetti,son 15 gündür tavan yaptı bu duygular ..hamilelikte ilaç kullanıldığını ilk burda okudum doktoruma bir danışacağım ama eminim izin vermeyecek benden pimpirikli bir doktorum var :) sonra kendi kendime soruyorum doktor verse içermiyim diye bu kezde bebeğime zarar veririm korkusu çıldırtır beni ..nasıl başadeceğim kendimle ,bunaldım iyice..en mutlu olmam gereken zamanda halime bakıyorum da kenidimden utanıyorum..siz neler yapıyorusunuz nasıl atlatıyorsunuz.günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz..
çok geçmiş olsun.Hepimiz çok zor günler geçirdik geçiriyoruz.Benim nacizane tavsiyem bunu daha önce de yaşadığını sonra tedavi olduğunu kendine anlatmaya çalış bu konuda kitaplar oku motive olmaya çalış mücadele et ama baktın olmuyor o zaman ilaç kullanırsın çünkü sen iyi olacaksın ki bebeğin de iyi olsun..