Tek cümleyle özetleyeyim halimi...
KAFAYI YEMEK ÜZEREYİM...
Asla asla ama asla isyan değil ettiğim.. Ama dayanma sınırımın çooook üstüne çıktım.. Siddetli kolik olan bir bebeğim var.. uyumuyor, uyumak istemiyor.. Saaatler sürüyor uyutma çalışmalarım..
Ama hepte şikayet etmeyeyim, son 1 haftadır birazcık daha iyi diyeyim.. Artık bizim iyimiz nasıl, siz tahmin edin..
Kolik CD si indirdim, daha beter bağırdı.. Saç kurutma makinası sesine daha da çıldırdı.. Kulağına uzun uzun şşşşşşş ledim, olmadı.. Salladım, gezdirdim, dolaştırdım, hoplattım yok anam yok.. O kaideler bize uymadı.. Ne ister daha bir bebek anlamadım gittii. Aynı ilk oğlum, 2 kardeş bu kadar mı benzer birbirine.. Neyse ki, 1 haftadır 1 saattlik uyuduğunu gördüm.. Şimdi şükür namazları kılıyorum, devamı gel,ir inşaAllah..
Panik bazen yokluyor, özelliklerde bebeği susutramadığımda, bir bunalım geliyor içime, kaçasım geliyor even.. Ama tabi yapayalnız biri olarak bunu yapamıyorum.. Annem falan olsaydı yanımda, innanın bir dolaşıp gelirdim.. Birazda hamileliğimin 6. ayından beri ayağa kalkamamanın verdiği bir bunalma durumu da vra.. Böylece toplamde 4-5 aydır ben YÜRÜMEMİŞİM.. Düşünsenize yaa.. Geçen evin yanındaki markete gittim, biberon alacaktım.. Öyle yoruldum ki anlatamam.. Vücudum kireç bağladı resmen.. Bu vücudu açmam lazım.. Dört gözle baharı bekliyorum...Bütün planlarım bahara sarktı, Allah'ımın izniyle...
Uyku demeyin bana.. O neydi yaa... Geçen öyle fena oldum ki, eim işten geldi, ben resmen bayıldım herhalde, kendimi ne zaman yatağa atmışım, ne zaman uyumuşum hiç hatırlamıyorum.. Gözlerimi açtığımda saat gecenin 3 üydü.. Tam 7 saat deliksiz uyumuşum.. Aşim son sabrına kadar idare etmiş, beni kalduırmamış.. Aylar süren uykusuzluğun sonucu vücudum isyan etti o gün herhalde.. Gece 3 te bir geldim bebeğin yanına.. Çiş çıkmış taaa beline kadar.. Eşimin gözleri kıpkırmızı olmuş.. Neyse eşim hemen yattı tabi.. Ertesi gün adamın tansiyonu düşe düşe hal oldu.. Acile falan gitmeye kalktı, o kadar yani.. Düşün 1 gün baktı bebeğe sadece bu hale geldi.. Ben gene iyi dayanıyroum, Hamdolsun Rabb'ime..
Biz bugün 43 günlük olduk.. Sen büyüttün Elhamdülillah.. İnşaAllah buradaki herkes bebeklerinin 40 laırnı görür, paylaşırlar..
Efraaah, kuzum nasıl oldu prensesin canım yaa.. Üzüldüm, neden hasta oldu.. İnşaAllah inemsiz, çabuk geçecek birşeydir..
Helen hayırlı uğurlu olsun canım, Allah'ım analı babalı imanlı büyütsün.. Bak atlattın sende.. Şimdi bebeişin durumlarını paylaşırsın sende..
Kızlar, iannaın huysuz oğlum yüzünden neti hiiiç açamıyorum, kusura bakmayın.. Yinede ara sıra uğramaya çalışıyorum.. Kolay değil, 1.90 lık adamı 1 gecede acillik edsen bir bebeğe bakmak...
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
Rabb'im iyi huylar versin yavrularımıza.. Hastalanmadan, koly büyüyen bebeklerden olsunlar.. Hayırlı evlat, hayırlı kul olsunlar.. Öptüm hepinizi...