Bişey sorucam, uçuklarını doktora gösterdin mi? Bilirsin, uçuk bağışıklık sistemi zayıflayınca ortaya çıkar.Bunun için vitamin vs verir belki doktor.Bir de doğumdan sonra uçuk çıkarsa çocuğa dikkatli yaklaş.Öpme ve temizliğine dikkat et.Uçuk pek de masum bişey değil.
Evet canım cumartesi doktora gideceğim söyleyeceğim daha öncede özellikle kış aylarında dudaklarımın kenarları kıpkırmızı olurdu doktora gitmiştim krem kullanmıştım iyi gelmişti
Ama bu sefer uçukta eşlik ediyor ama yara bere içinde değil isilikler var küçük küçük dokununca acıyor..
Bu aralar birde kalp çarpıntılarımla başım dertte öyle dermansız bırakıyor ki beni..
Yaşaması zor anlatması zor.. Rabbim bizide kurtarsın senin gibi o günleri göstersin güzel Allah'ımmmmm...
Zaten burdaki doktorlarin isinemi gelmiyor yoksa gercekten cesaretmi edemiyorlar bilmiyorumki benim dedigimde almanyada 35 belki 40 yil once biz bunca sene bile onlarin seviyelerine gelememisiz dusun artik. Kan hapi neden oyle yapiyorki canim ya cokta onemli aslinda kan kaybina karsi kullanmamiz iyi basindan beri kullanamadinmi hic doktora dokundugunuda soyle bakalim canim nedenmis bende persembe gidiyorum bakalim doktora daha gelmiyormu benim ufaklik :) . Cok gormek istiyorum artik seninde oyledir demi dogumu beklemekte cok zor ya. Insallah sag salim gecikmeden dogarlar artik. Ocaga girseletde iyi olur aslinda aralikta dogarlarsa bir yil buyuk gozukecekler ama nasip artik ocaga cokkkk :))) ayni gun dogum yapiyormusuz seninle hep bakalim once hangimiz diyordun ayyyy cok konustum demi hadi kactim ben :)))
helencim sakin olmak zorundayız inan bende çok çalkalanmalar yaşıyorum sürekli iyiyim iyiyim kendimi sakin tutmaya çalışıyorum beklemek daha heycanlı ve zor aslında olup bitse olurken bu kadar heyecan yaşamayız belki. ben bugun gittim canım doktora daha hiç agrım sancım hiçbir belirti yok doktorda gelmeye hiç niyeti yok dedi salı bidaha çagırdı bakalım.o zamana kadar dogarmı dedim hiç sanmıyorum dedi senin gene belirtiler başlamış. çok korkuyorum bende bazende deli cesaret geliyor aman bişekilde dogacak diyorum canım meryem suresini oku allah kabul etsin bana tanıdıklarda okuyuveriyor dagıttık.doktor sana neler dedi.nst de gram sancı çıkmadı benim :))
canım doktorların işine gelmiyor.beklemek lazım.suni sancı veremiyorlar.bebeğin kendiliğinden gelmesi bekleniyor.biraz meşakatli anlayacağın.ben kendi doktoruma aylar önce sormuştum.hemen kötü bir doğum hikayesi anlattı.
benim reflüm var canım ondan mı bilmiyorum,midemi çok kötü yapıyor.sonra halsizlik baş dönmesi vs.vs.agumentin de dokunuyor.geçen ay kullanmak zorunda kaldım.ölüyorum sandım.doğumda da en çok beni bunlar düşündürüyor.panik yapıyorum çünkü.
bazıları etkileniyor işte.kayınvalidem de kullanamıyor ki onun kansızlığı var.
gül çok gerginim.başka bir dünyadayım sanki.hem korku hem panik.bazen de gelsin artık da şu sıkıntılarım bitsin diyorum.
nilin son zamanları gibiyim.bebeğimi hiç sevip konuşmadım.doğunca da sevemeyecek miyim acaba diyorum.benim ikinci belki ondandır.ilgimin hepsini oğluma veriyorum.doğunca nasıl olurum bilemiyorum.
bu gidişle sen benden önce doğurursun.ama akşamdan beri ara ara sancı geliyor.öyle düzenli değil.bir de akıntım değişti.şöyle beya sümüksü gibi.işaret midir bunlar bilmiyorum.oğluma hamileyken 35.haftada böyle akıntım değişmişti.doktorum kasılma da var.dinlen demişti.ama bunu bilmiyorum.öğleden sonra hastaneye gideceğim.orda belli olur herhalde.
allah yardımcımız olsun canım.sağ sağlim kurtulalım bebişlerimizi kucağımıza alalım başka bir şey istemiyorum.....
şuan 33 haftalık hamileyim, bebeğimi öğrendikten kısa bir süre sonra boşanma kararı aldım, bu arada ilk panikatak deneyimimi yaşadım. evden ayrıldıktan sonra da yaklaşık dört aylıkken de bi tane daha yaşadım. görev yerimi değiştirdim. işe başladığım gün karşımda eşimi gördüm ellerinde çiçeklerle... dönüşümün olmadığını söyleyince de silah çekti. karakol'u öğrendim ilk defa... bu olayı yaşadığımda beş aylık hamileydim. doktor depresyon ve düşük tehdidi diye 7+10 gün rapor verdi. şimdiye kadar hep bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla yaşadım. çok şükür büyüdü; hala erken doğum tehtidim var. yatak istirahatindeyim. üç ay koruma vermşlerdi o da doldu. boşanma davası da henüz sonuçlanmadı. bunlarla uğraşacak halim de kalmadı. kendimi çok güçsüz hissediyorum. beni ayakta tutan tek varlık oğlum. onun hazırlıkları beni çok heyecanlandırıyo ama gelecek kaygısı da bi o kadar gözümü korkutuyor. rol-model olacak bir babası olmayacak yanında, hep bir yanı eksik olacak. benim bu yaşadıklarımın benzerini yaşayan duygularımı anlayan biri var mı aranızda?
şuan 33 haftalık hamileyim, bebeğimi öğrendikten kısa bir süre sonra boşanma kararı aldım, bu arada ilk panikatak deneyimimi yaşadım. evden ayrıldıktan sonra da yaklaşık dört aylıkken de bi tane daha yaşadım. görev yerimi değiştirdim. işe başladığım gün karşımda eşimi gördüm ellerinde çiçeklerle... dönüşümün olmadığını söyleyince de silah çekti. karakol'u öğrendim ilk defa... bu olayı yaşadığımda beş aylık hamileydim. doktor depresyon ve düşük tehdidi diye 7+10 gün rapor verdi. şimdiye kadar hep bebeğimi kaybedeceğim korkusuyla yaşadım. çok şükür büyüdü; hala erken doğum tehtidim var. yatak istirahatindeyim. üç ay koruma vermşlerdi o da doldu. boşanma davası da henüz sonuçlanmadı. bunlarla uğraşacak halim de kalmadı. kendimi çok güçsüz hissediyorum. beni ayakta tutan tek varlık oğlum. onun hazırlıkları beni çok heyecanlandırıyo ama gelecek kaygısı da bi o kadar gözümü korkutuyor. rol-model olacak bir babası olmayacak yanında, hep bir yanı eksik olacak. benim bu yaşadıklarımın benzerini yaşayan duygularımı anlayan biri var mı aranızda?
hepimiz aynıyız canım hepimizde kaygı hat safhada burada aşmaya çalışıyoruz kimimiz başarıyor kimimiz aynı yola devam ediyor. kaygı halini gel birde bana sor delirtmesse beni bir gün iyidir. kendimi temizliğe vurdun resmen sürekli evi pis görüyorum birde hamileyim daha da eziyet. ben normalde bir yere gidilceği zaman bile ya yolda birşey olursa diye ödüm patlar. otobüslerde damala uyuyamıyorum şoförü uyuyor mu diye gözetlemekten off of mahvediyor tedbir bizi
Senin nasıl gidiyor canım hamilelik.. Biraz da olsa alışabildin mi?
alışmak sevmekten daha zor geliyor şimdilik hamilleik korkusuyla başbaşayım canım sen nasılsın peki
kızlar ilaç kullananlara bir sorum olcak?doguma yakın ilçalarınızı kesecegini söyledimi doktorunuz?yada emzirme konusunda bişi dedimi?melekcim sen nasılsın buarada canm umarım daha iyisindir
Elacım bildiğim ve okuduğum kadarıyla hiç kimse kesmedi ilaçlarını hatta ilaç içerken bile emzirdiler.. Nilde öyle dedi...
Ben daha iyiyim saat 1.30 da kontrole gidicem ense kalınlığı ölçümü var..
Dua edin bana ne olur Allah bana sükunet sakinlik versin ve iyi haberlerle döneyim..
Şimdiden çok heyecanlıyım......
Hadi hayirli olsun canim rabbim birdaha ayrilik vermesin insallah.Çok şükür bugün bebeğim eve geldi...Tabi kontrolleri, aşıları vs için doktor ziyaretlerine devam.Allah sizlere ve doğumunu bekleyen herkese hayırlısıyla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Olmayanlara hayırlı zamanlarda hayırlı evlatlar nasip etsin. (Amin)
Elacım bildiğim ve okuduğum kadarıyla hiç kimse kesmedi ilaçlarını hatta ilaç içerken bile emzirdiler.. Nilde öyle dedi...
Ben daha iyiyim saat 1.30 da kontrole gidicem ense kalınlığı ölçümü var..
Dua edin bana ne olur Allah bana sükunet sakinlik versin ve iyi haberlerle döneyim..
Şimdiden çok heyecanlıyım......
Merhaba çok geçmiş olsun.. Yaşadığın çok zor bir süreç.. Burada genellikle bizler panik ataklı anksiyeteli insanlarız huzursuzluk, mutsuzluk içinde geçiyor malesef hamileliklerimiz... Baba olmadan çok çocuk büyüyor kolay büyümüyor elbet ama sonuçta babası hayatta.. Babasını tanıyacak.. Sana bu süreçte destek olan kimse varmı? Ailen yanındamı? bunlar çok önemli.. Bebeğin seni mutlu ediyorsa lütfen onun için dik durmaya çalış.. Beni mesela o bile mutlu etmedi malesefki beni hamilelik hormonlar korku bu durumuna getirdi.. Az kalmış bebeğine kavuşmana sabret ve bol bol dua oku...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?