Elacım, Helen, Gül çok teşekkürler destekleriniz için... Kendimle büyük mücadele içindeyim. Salmıyorum kendimi banyo yaptım çıktım spor yaptım annemle yemek yaptık kafamı oyalıyorum sürekli Rabbim bu gücü almasın benden evladım önce senin için diyorum göbeğime dokunup.. Senin için iyi olmam lazım seni istiyorum diyorum... Dualarınız arasında benide ihmal etmeyin... Hepiniz iyiki varsınız...
Bibliyofil bana bugüne kadar çok destek oldun sende iyiki varsın canım.. Onunla sürekli konuşuyoruz beni sürekli motive ediyor... iyiki varsınız hayatımda...
Rabbim sizlerinde yardımcısı olsun hayırlı doğumlar versin ve bana da o günleri göstersin inşallah...
Selam kizlar nasilsiniz ben gene calkantilar yasiyorum bir iyi bir kotuyum. Dogumu beklemekte cok stres yapiyor ne zaman nasil derken kalbimi carparken buluyorum.
bu mıde bulantısıı içmdekı baygınlk hıssı benı uykudan uyandırıyor aglamk ıstıyrm napıcam ben yaa
Böyle devam edersem sonumu hiç iyi görmüyorum...
Ya kendimi kaybedeceğim.. Ya hastanede falan yatacağım...
Uyanık olmak bana işkence artık.. Dayanamıyorum ben...
melekkk
ilk ve son üc ay cok zorluyor adamiiinsallah kötü düsünme,bak senin yasadiklarini hepimiz yasadik cok sükür hala ayaktayizz,Allahh yar ve yardimcimiz olsun insallah...ben her gün daha iyi olcam die kalkiyorummm yataktann...Allahh büyükk...
Dibe vurmuş hissediyorum kendimi... Çare, yol herşeyi arıyorum düşünüyorum...
Sen ilaç kullanıyor muydun? Panikten daha çok şuan depresyondayım.. Hemde baya kötü...
İlaç bana fayda sağlamadı sanırım bu sefer halbuki efexor beni ayağa kaldırmıştı daha önce..
Hala daha hamilelik düşüncesi kafamda kabullenilmiş değil... Ama kabul edecek beynim mecbur..
Böyle devam ederse iyi olmayacak çünkü....
İnsan çevresindekileri, kendisini, "mutluyum benim bir şeyim yok, herşeyim var, evim arabam, eşim ,çocuklarım, mutsuz olmak için bir nedenim yok diye kandırmaya çalışır. Daha çok dışarıdan rahatı yerindeymiş gibi görünen kişilerde görülür, sanatçılar, orta ve üstünde sosyo-ekonomik düzeyde olanlar, ve bir de en önemlisi genellikle 30 yaş üstünde başlar.(Çocuklarda görüleni ebeveyni model alma yoluyla geçer) Şiddeti de yaş ilerledikçe artar, 90 yaşındaki teyzenin panik atağı en üst seviyededir. Acaba neden ? Çok açık değil mi ? Ölüyorum ve fazla vaktim kalmadı...
Kimse kendini kandırmaya çalışmasın, insan kendini kandıramaz, Çünkü beyin içinde ne olup bittiğinin farkında.Beyin farkında olduğu için insanın kendisine içerden bir mesaj gönderir ;
" Ayağını denk al, Kendine gel, Herkese mutluyum numarası çekme, Kimseyle paylaşamadığın duygular var, güçlü görünmeye çalıştığın, bastırdığın bütün duygular... Herkesi kandırabilirsin ama beni asla... Sana içeriden bir vururum nefesin kesilir, başın döner, yerinden kalkamazsın!
--Alıntı--
Dibe vurmuş hissediyorum kendimi... Çare, yol herşeyi arıyorum düşünüyorum...
Sen ilaç kullanıyor muydun? Panikten daha çok şuan depresyondayım.. Hemde baya kötü...
İlaç bana fayda sağlamadı sanırım bu sefer halbuki efexor beni ayağa kaldırmıştı daha önce..
Hala daha hamilelik düşüncesi kafamda kabullenilmiş değil... Ama kabul edecek beynim mecbur..
Böyle devam ederse iyi olmayacak çünkü....
ahh melekk ahh...su son 2 aydir hemen hemen hic uyku kalmamisti bende,delirmis gibi hissediyordum kendimi,düsünsene 2,5 yasindaki kizima bile yabanci yabanci bakiyordumm,esim hicc gözümde bile degildii,inann vücuudum iflas etmisti galiba artik ellerim ayaklarim tutmuyorduu,icimdeki sikintinin,kasvetin derecesini anlatamam...benimkide senin gibi pa yi gecip depresyona dönüsmüstü artikhaladaa cokkkk iyiyim diyemem ama gecen hafta kadin doktoruma anlattim olanlari oda bana bitkisel bi sakinlestirici verdii,gecen persembeden beri iciyorumm,hamd olsun sanki uykum biraz düzeldi en azindan,geceleri bogularak kalkmiyorum...
kizim icin iyi olmam lazim,heleki dogum yaklasiyor,sonrasindada yine benim ayakta kalmam lazimmm...
artikk yüzümdeki tebessüme bile seviniyorum,sanki gülmek benim icin mükafat gibi,kendimde azda olsa iyilik hissetsemmm hamd ediyorum defalarce....Allah büyükkk o kadar büyükki insallahh sendendee bendendee,bizim gibilerdende merhametini esirgemez....
güclü görünmeye calisma,ben öyle yapiordum daha kötü oldumm,simdi neyim varsa söylüyorum...en azindan icim rahatliyor....
her seyyinn iyi olmasi icinn duaa edelimm .... Allah yardimcimizz olsunn...
Canım yanında sana yardımcı kimse varmıydı? İnan o kadar üzüldüm ki çok zor çok biliyorum.. Öyle iyi biliyorum ki
Her sabah yataktan içim cayır cayır yanarak uyanıyorum neden yanıyor bilmiyorum kalbim acıyor yangın yerinde gibiyim...
Dün inşirah süresini okudum çok iyi geliyor arada sende oku..
Allah'a emanet ol arkadaşım... Rabbim yardımcımız olsun...
Ah canim benim insallah zaten su kendimizle ugrasmaktan bi kurtulsak hayirlisiyla. Helen nerelerde yoksa bebek 18 ini beklemedimi.canım senin yaşadığın normal artık baksana sayılı günlerin kaldı.. ne güzel..
Kurtulacaksın artık bebeğinle uğraşacaksın artık kendinle değil..
bu mıde bulantısıı içmdekı baygınlk hıssı benı uykudan uyandırıyor aglamk ıstıyrm napıcam ben yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?