iyi olmaya çalışıyorum canım.ama tedirginlikler başladı ister istemez.arada sancım oluyor canım.
canım cuma çekilen nstde de sancım çıkmıştı.hatta hastaneye almamız gerek falan dediler.kendi doktorum gerek görmedi.imza atıp çıktık.salı tekrar nst çekilecek doktorum sancı çıkarsa hafta içi alırız dedi.sorun yoksa 18 diye karar verdik canım.en kötü ihtimal 9 günüm kaldı anlayacağın.ama beni heyecanı şimdiden sardı.sezaryan olacağı için çok bekleyemeyiz dedi doktorum.senden önce doğurucam galiba gül.hayırlısı tabi.belki senin bebiş bizimkinden erken de davranabilir.
çiftetelli ve bibliyo sakin ya inanın bende pek iyi degilim ama kötüyüm deyince daha çok panik yapıyorum.
İçimdeki sıkıntı nefesimi kesiyor çok Kötüyüm allahım yardım et çıldırmam demi kızlar şimdiden dogumu dogum sonrasını düşünüyorum 2 hafta sonra ense kalınlığına bakacak nasıl dayanacağım güç ver allahım Kötüyüm çok Kötüyüm
İçimdeki sıkıntı nefesimi kesiyor çok Kötüyüm allahım yardım et çıldırmam demi kızlar şimdiden dogumu dogum sonrasını düşünüyorum 2 hafta sonra ense kalınlığına bakacak nasıl dayanacağım güç ver allahım Kötüyüm çok Kötüyüm
Herkeze selamlar nasilsiniz umarim iyisinizdir melek canim nasil oldun bugun daha iyisindir insallah.
Sagol canım iyi olmak için mücadele ediyorum bazen gercekten dayanacak gücüm kalmıyor Rabbim yardım etsin hepimize cidden çok zor günler geçiriyorum... Bugünleri atlatirsam herseyin üstesinden gelirim herhalde.. Sizler iyisinizdir umarım
Sagol canım iyi olmak için mücadele ediyorum bazen gercekten dayanacak gücüm kalmıyor Rabbim yardım etsin hepimize cidden çok zor günler geçiriyorum... Bugünleri atlatirsam herseyin üstesinden gelirim herhalde.. Sizler iyisinizdir umarım
gül sen nasılsın canım.ağrın sancın var mı?
Sagol canim daha simdilik hicbir belirti yok aslinda biran once olsun bitsin istiyorum ansizin oldu bittiye gelse ikimizinkide ne guzel olur cabuk kolayca soyle. Magnezyum iciyorum bazilari magnezyumun normal dogumu engelledigini soyluyorlar doktora sordum evet agriyi keser ama dogumu etkilemez fdedi ama ben genede ondanmiki diyorum o yuzden birakicam icmeyi. Beklemekde zor oluyor dogumu dusunmekte allahim hepimizin yardimcisi olsun o yolda kimseyi oyalamasin insallah hadi bakalim hayirlisi senin de sezeryan gunun netlesmis allahim sag salim kurtarsin dua edelim birbirimize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?