Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

kizlarr slm yazamdim kac gündür,ama inaninn okadar kötüyümkii,kolumu kaldircak halim yok...ölü gii geziniyorum ortaliklarda,nefes darligim ve carpintilarim artti sanki bugünlerde,bide sirtimda igranc bir agri var omuzlarim,kollarim kasiliyor sürekli,uyusuyor....buda enim panik olmama yetiyor tabii persembe günü kadin doktorum bitkisel bir ilac verdi ama bence hic bir ise yaramiyor ( bas agrilarimm siddetle devam ediyor...nasil gececek günler diye kara kara düsünüyorm,Allahin gücüne gitmesin de bu sefer gercekten cokkk zorlaniyormm,heran bisey olcakmis gibi panikteyim,bu agrilarda beni korkutuyor,felc olcam galiba off offf gecer insallah......

kımsecıkler yok bugun fenayım bn yıne aklımda hep bebek karnımda gerıldı korkudan dogrulamıyorum bıle bıde su mutsuzluk ve yorgunluk alllahım yardııımmmmmm

yok tatlım ya benim 18 ine kadar hiç dogacak gibi gözükmüyor doktorun rahatlıgından belli. sag salim kurtulalım inşallahda farketmez canım önce veya sonra senin ne olacagın belli en azından öle düşün rahatla canım.benim ne zaman nasıl belli degil rabbim kolaylık versin yardımcımız olsun.ama ben en az bir ay giremem dogum yapınca çünkü kayınvalideme gidicem orda net yok sen yazabilirsen hemen yaz ama. nilllll bize dua edin arkadaşım belki sen bidaha giresiye dogururuz. zaten şu hamilelikleri hepimiz zehir ettik kendimize ama sonrasındanda hala çok korkuyorum baygınlık hissi baş dönmesi insanlarla oturamamma devam ederse ne yaparım ben.

İçimdeki sıkıntı nefesimi kesiyor çok Kötüyüm allahım yardım et çıldırmam demi kızlar şimdiden dogumu dogum sonrasını düşünüyorum 2 hafta sonra ense kalınlığına bakacak nasıl dayanacağım güç ver allahım Kötüyüm çok Kötüyüm

melekk yapma allahini seversenn,bende senin gibi taa en bastan dogumu sonrasini kafamda kura kura bu hale geldimm (herseyy güzel olacak diye telkin edelim kendimizi,dün ende senin gibiydim ayakli cenaze hic bisey umrumda degilldi,daha iyi olacaz insallahh,bak en hic ilac icmeden delirmiyorum,aklina getirmee öyle seylerii....dua edelimm baska yapicakk iseyy yokk

oy benm cannım buaralar bnce herkezde bı sıkıntı hıssı var tabıkı bıze daha cok yansıyor dayabılıyorz kı bızde bı sancılar n edıyım kı artık en mutlu olmamız gerekn zamn bıze yenı bır hayat taze nefes gelıyor

Bu duayı internette buldum.Siz de faydalanın istedim.İnşallah faydası olur.

Şahmeran duası(her derde deva,panik atak,manik,depresif durumlar ve her istek) by Mutluluğun Şifresi

Bu dua kelime-i tevhit ve Esma-i ilahilerden meydana gelmiştir.Ama havas ilminde,üst ve ileri seviyede kuvvetli ve özel amaçlar için kullanılan esmalardan tertip edilmiştir.Bu nedenle bu dua depresif hallere,manik ve panik atağa iyi gelmekte,tertibi yani aşağıdaki okuma şekline uygun olarak hasta tarafından bizzat okunduğunda tedaviye ulaşılmakta ve Allah’ın izniyle hasta iyileşmektedir.

Okuma Şekli;Günde 3 defa 21′er defa olmak üzere okunur ve arkasından dilek Allah’tan istenir.Hastalıktan kurtulmak için ise bizzat ifade edilir.Şahmeran duası her derde deva olabilecek güçte bir duadır ve sadece hastalıktan kurtulmakla sınırlı değildir.
Allah’u la ilahe illa Hüvel Hayyu’l-Kayyum
Allah’u la ilalhe illa Hüve’l-Aliyyu’l-hakim
Allah’u la ilahe illa Hüve’s-Semiu’l-Alim
Allah’u la ilahe illa Hüve’r-Rahmanü’r-Rahim
Allah’u la ilahe illa hüve’l-Vahidu’l-Ehad
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Ferdü’l-Varid
Allah’u la ilahe illa hüve Raufu’r-Rahim
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Aziz’u'r-Rahim
Allah’u la ilahe illa hüve’z-Zahiru’l-Batın
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Ahadu’s-Samed
Allah’u la ilahe illa hüve’l-Fettahu’l-Alim
Allah’u la ilahe illa Huve’l-Azizu’l-Alim
Allah’u la ilahe illa Huve’l-Hannanu’l-Mennanu’Deyyan
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Kadiru’l-Kadir
Allah’u la ilahe illa Hüve’Rafiu’l-Alim
Allah’u la ilahe illa Hüve’r-Rabbü’l-Arş’il -Azim
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Meliku’l-Kudüs
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Hakku’l-Mübin
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Baisü’l-Varis
Allah’u la ilahe illa Hüve’l-Esmau’l-Hüsna
Hüve’l-Hayy’u la ilahe illa Hu.Fed’uhü Muhlisine Lehü’d-diyn
Subhane Birahmetike ya Erhame’r-rahimin.
Ve’l-Hamdu-lillahi Rabbi’l-Alemin

Kaynakr.Arif Arslan(Dua İle Gelen Şifa)

Herkeze selamlar nasilsiniz umarim iyisinizdir melek canim nasil oldun bugun daha iyisindir insallah.

Sagol canım iyi olmak için mücadele ediyorum bazen gercekten dayanacak gücüm kalmıyor Rabbim yardım etsin hepimize cidden çok zor günler geçiriyorum... Bugünleri atlatirsam herseyin üstesinden gelirim herhalde.. Sizler iyisinizdir umarım

slm melekcim kfana takma ense kalınlıgı dedikleri sey cok basit ultrasonla bakıo zaten kontrole gittigin zamanki gibi.doktor karnımda ultrasonu gezdirirken hemen söyledi ense kalınlıgı burnu omuriliği falan yani sen farketmiosan bile neye baktıgını.yada cok zorlanırsan o an ekrana bakma en son bak oldumu ben içim daralınca ekrana bakmazdım tavana bakar baska seyler düsünmeye ugrasırdım

canm insan zor dayanıo haklısın bende zorlanıorum ama neyapalım mecburuz dayanmaya hersey birgün düzelecek diorum hep karnım büyüdükçe dahada zorlanıorum ama gecicek bunlar

melekçiğim inan geçecek.sen daha şanslısın, bak ilaca vücudun alışınca daha iyi olacaksın emin ol.bir süreç diye düşün.ben ilaçsız baş etmeye çalıştım.hala da kendimi zorluyorum.bir şekilde geçiyor.sıkılsan da bunalsan da.bak ben sona geldim.iyi miyim?bazen evet bazen hayır.sonrasını ve doğumu dert ediyorum kendime.ama bugünler de geçecek.buna inanalım canım.

bu arada kızlar 18 aralık sezaryan tarihim.yani tam bir hafta sonra.doğumu düşündükçe fenalıklar basıyor.nasıl olacak bilmiyorum.ama bir yandan da artık bitsin istiyorum.çok yoruldum hamilelikten.sonrasında daha çok yorulucağım onu da biliyorum.ne yapalım korkunun ecele faydası yok.mecbur doğacak bu bebişler.allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin............

Allahin izniyle atlaticaksin canim merak etme. Hayat daha bize neler yasaticak belli degil belki bunlar bizim en iyi gunlerimiz belkide en kotu gunlerimiz. Keske butun derdimiz bu olsa bu surecin toplam suresi dokuz ay ama onumuzde allah izin verirse daha ne dokuz aylar var. Insallah en zor anlarimiz sadece bunlardier. Simdi senin birazda ilk hamileligin verdigi rahatsizliklar da ust safada ondan oluyorama malesef biz herseyi panik atakttpan sanip daha cok pani k yapiyoruz o zaman atak geliyor cunku meydani elverisli buluyor . Az kaldi rahatliyacaksin biraz sabir. Bak ben bi bebegimi cok metrak ediyorum bi hemwen dogsun istiyorum bi korkuyorum kalsin istiyorum :))) .

gül sen nasılsın canım.ağrın sancın var mı?

Sagol canim daha simdilik hicbir belirti yok aslinda biran once olsun bitsin istiyorum ansizin oldu bittiye gelse ikimizinkide ne guzel olur cabuk kolayca soyle. Magnezyum iciyorum bazilari magnezyumun normal dogumu engelledigini soyluyorlar doktora sordum evet agriyi keser ama dogumu etkilemez fdedi ama ben genede ondanmiki diyorum o yuzden birakicam icmeyi. Beklemekde zor oluyor dogumu dusunmekte allahim hepimizin yardimcisi olsun o yolda kimseyi oyalamasin insallah hadi bakalim hayirlisi senin de sezeryan gunun netlesmis allahim sag salim kurtarsin dua edelim birbirimize.

Son düzenleme:

az kaldı canım.biraz sabretmemiz gerek sadece.evet şöyle anlamadan çabucak geçse bitse biz de'' ne varmış bu kadar dert edecek''desek ne güzel olur.inşallah allah yanımızda olacak.şu aralar sadece dua ediyorum inan.hepimiz için..

sezaryan tarihi netleşince biraz rahatladım sanki.ama şimdi de gün sayacağım şu kadar kaldı diye.heyecan başladı bende.allah yardımcımız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…