Panik Atak Yaşayan Hamileler, Hamile adayları...

Kızlar nasılsınız??
Dün ve bugün çok kötüyüm ben anksiyetelerim tavan yaptı
Yemek bile yiyemiyorum
Bu akşam birde akşamüstü kadındoğumcuma gidicem kontrole
Kalbim sabahtan beri gümbür gümbür
Bugün ilaca başlayalı 5. günüm
2 hafta dolunca ancak etki göstermeye başlıyor...
Buraya yazmak istiyorum hep bakıyorum sık sık
Geçicek biliyorum geçecek sabır ediyorum...

http://www.kadinlarkulubu.com/norol...k-olalim.html?highlight=manik+depresif+hamile canm bide bu linke bak burda baharın 4 ceşit antidepresan kullanıp saglıklı bebek dünyaya getirmesi var umarım umut ışıgı olur

Gecmis olsun canim su son gunler bende oyleyim yemek yiyemiyorum gene surekli basim hem agriyor hem donuyor bayginlik hissi var ve migdem bulaniyor diken ustundeyim gene beynim karincalaniyor resmen kotu senaryolarda cabasi. Allah iyilik versin.

Gecmis olsun canim su son gunler bende oyleyim yemek yiyemiyorum gene surekli basim hem agriyor hem donuyor bayginlik hissi var ve migdem bulaniyor diken ustundeyim gene beynim karincalaniyor resmen kotu senaryolarda cabasi. Allah iyilik versin.

yemek yiyemeyince endise oluyo insanda bebek beslenemezse diye.sen ilaç kullanıyormusun peki

Gül yolun sonundasın bitmek üzere sayılı günlerin kaldı...
Sabretmek zor çok zor ama
Diyorum heralde Allah dayanamayacağın şeyleri vermez insana..
Demekki çok dayanıklıyız Allah katında...

Kızlar size birşey soracağım belki saçma biliyorum ama
hamileliğinizin başında göbeğinizin büyüyeceğini düşünüp endişe duydunuz mu hiç?
Göbeği büyümüş hamile görünce içim bir tuhaf oluyor nedenini bilmiyorum
Gerçi bu aralar endişe duymadığım birşey yok ama
Hamileliğe alışmak benim için çok sancılı olacak gibi görünüyor
İnşallah öyle olmaz
Çok yadırgıyorum şuan da hamile olmayı...

şu anki psikolojin yüzünden canım.normal hayata ve psikolojiye döndüğünde böyle düşünmeyeceksin.hele hareketlerini hissettiğinde çok farklı hissedeceksin kendini.küçük bir sorun yaşasan bebeğime bir şey mi oldu diye kaygılanacaksın.gelip geçici bu düşünceler canım.strese sokma kendini.her şey olacağına varıyor.biz kendimize sıkıntı yaptığımızla kalıyoruz.inan bana...

kızlar nil ne yaptı acaba.hastaneden çıkması lazım bugün.merakla bekliyorum onu.haber alan konuşan yok mu?

Kızlar kalbi atmaya başlamış bebişimin...
Allah bana sağlık versin ona da faydalı olabileyim...
Nil'i merak ediyorum eminim ilk fırsatın da haber verecek...

Son düzenleme:
hayırlı aksamlar bugun test te çift cızgı cıktı sanırım hamıleym yar kesn sonuç içn dokora gııdcem fakat bndede panık atak var korkuyrum ögrendımden berı nerdeyse dogrulamadım :18:

hayırlı aksamlar bugun test te çift cızgı cıktı sanırım hamıleym yar kesn sonuç içn dokora gııdcem fakat bndede panık atak var korkuyrum ögrendımden berı nerdeyse dogrulamadım :18:

Malesef aramıza hoşgeldin..
İlaç kullanıyormusun?
Beklemediğin bir gebelik mi?

yemek yiyemeyince endise oluyo insanda bebek beslenemezse diye.sen ilaç kullanıyormusun peki
Kullanmiyorum canim ama normal siradan sakin birgun gecirmeyi okadar ozledimki bebek sukur ben hic yiyemedim ama o beslendi merak ediyorum dogunca bu bas donmesi bayginlik hissi gidecekmi gitmezse nasil bakarim bebise birde iyice evden cikma ozelligimi kaybettim yuruyuse gidiyorum ama misafirlige gidemiyorum hic biyere veya biri gelecek olsun cok tedirgin oluyorum yanlarinda ne yaparim nasil oturirum diye.

Gül yolun sonundasın bitmek üzere sayılı günlerin kaldı...
Sabretmek zor çok zor ama
Diyorum heralde Allah dayanamayacağın şeyleri vermez insana..
Demekki çok dayanıklıyız Allah katında...
Evet canim cok sukur zorda olsa sona geldim ama Artik ilac kullanmayi cok istiyorum sonuna kadar haklisin yapamayacak olsak rabbim vermezdi ama biz bu kotu dusuncelerle kendimizi maffediyoruz. QUOTE=melek1701;27296907]Kızlar size birşey soracağım belki saçma biliyorum ama
hamileliğinizin başında göbeğinizin büyüyeceğini düşünüp endişe duydunuz mu hiç?
Göbeği büyümüş hamile görünce içim bir tuhaf oluyor nedenini bilmiyorum
Gerçi bu aralar endişe duymadığım birşey yok ama
Hamileliğe alışmak benim için çok sancılı olacak gibi görünüyor
İnşallah öyle olmaz
Çok yadırgıyorum şuan da hamile olmayı... [/QUOTE]
Ayni endise bendede vardi canim ilk zamanlarimda.ikinci hamileligim olmasina ragmen ama zamanla o dusunce kalmiyor merak etme daha hosuna gidiyor.

Acaba bu kalbim bu carpintiya ve strese ne kadar dayanacak bugün yine aldırsam mı diye düşünüyorum yapamacagimi bildigim halde 3 ay doluna düzelir diyorlar ya düzelmezse nasıl yasarım ben o zaman Rabbim yardimmmm ... Oyle ümitsiz oluyorum ki bazen. Benim gibi hayat dolu bir insan neden bu halde

tatlm sakın böyle seyler düsünme ilk hamileliğin mi?zamanla gecer bu düsüncelerin emin ol

melekcim surekli kendini iyiyim diye telkin etki iyi olasin biliyorum cok zor ama mecburuz bak bugun doktora gittim kadin dorgumcuya adam beni salliyo ya yani boyle gulerek nasilsin bakalim felan diye soruyor yani cok basite aliyor bu hastaligi bi yandan sinir oluyorum bi yandan iyi oluyor o cok ciddi davransa belki ben stres yapicam boyle onemsememesi guc veriyor sanki adam bisey olmaz diye diye her dedigime hamileligimi bitirdi ya cok relax bi adam benim tersime :))) bebisimde 2,5 kilo olmus fazla kilolu olmaz dedi bende kilolu olmasin dogumu kolay olsun istiyorum normal olur dedi insallah ole olur uyuyordu ultrasonda cok guzel sende bak zamanla onu gordukce mutlu olacaksin onlari dusun sana seni hic yalniz birakmiyacak bir arkadas gelecek ne guzel.

Gül canım ne güzel seyler soylemissin sanırım bende alışacağım zamanla çok zor oluyor gercekten beni psikiyatriler bile ciddiye almıyor bazen çünkü konuşurken tane tane konuşurum ve derdimi çok güzel anlatırım abarttigimi düşünüyorlar herhalde belki de abartiyorumdur gercekten bilmiyorum suan duygularım da o kadar karmaşık ki ne hissetmem gerektiğini bile kestiremiyorum bu da beni huzursuz ediyor tabi umarım geçecek bunlar sevdiğim insanların benim yüzümden üzüldüklerini görmek çok kötü onlarda ne yapacaklarını şaşırdılar. Zor gercekten ama bitecek Rabbim yardım edecek.

Mecburen tutacak iyi bir yonunu bulup kendimizi motive etmemiz gerekiyor kuzum yoksa yasamak heran cok zor evet doktorlar ya anlamiyor yada anlasalarda oldurmez bir hastalik yapacak birsey yok diye onemsemiyor dinleyip geciyorlar bizim o an hissettiklerimizi hissetseler zaten bilmiyorum bu delicesine care arayisimizi anlarlardi allahim hepimizin yaninda ve yardimcisi olsun. Hep iyi yonlerini alip mutlu olmak zorundayiz artik kendimizi salmanin bize faydasi degil zarari var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…