- 26 Aralık 2020
- 1.096
- 474
Sen yeni yasadigin icin o zaman daha degisik agir gelmistir.bu hastalık maalesef insanı çok yıpratıyor hem bedenen hem ruhen âmin Allah hepimizin yardımcısı olsun bu süreci inşallah umduğumuzdan daha kolay atlatırızBende yoktu böyle birşey ilk kez başıma geldi 2. Hamileliğim bu, çok zor geçti hem bedenen hem fiziken çok yıprandım, piskolojim bozuldu. Allah yardımcın olsun inşallah geçer seninde bütün sıkıntıların.
Doğumdan sonra geçer inşallah bu sıkıntılarımız bebeğime bakamam diyede korkuyorum bu psikolojiyle. Allah yardımcımız olsunCanım benimde 2 hamileliğim bende ayni ilkinde böyle bı sıkıntı yaşamadım ama bunda çok zorlandım
İnsallâh bende aynı şeyleri hissediyorum suanDoğumdan sonra geçer inşallah bu sıkıntılarımız bebeğime bakamam diyede korkuyorum bu psikolojiyle. Allah yardımcımız olsun
İlacın yan etkisi oldumu bana verdiği sersemlik uyku yapar diye okudum hep korkuyorumDayana bildiğin kadar dayan. ben dayanamadım aklımı kaybedicek gibi hissediyordum ara ara yine kötü hissediyorum ama eskisi kadar değil ilaç fayda gösterdi. 15 gün oldu başlayalı ilaca.
Ilk gunler Mide bulantısı uykusuzluk yaptı.İlacın yan etkisi oldumu bana verdiği sersemlik uyku yapar diye okudum hep korkuyorum
Sizinle konuşmak isterim çünkü aynı sorunlar bendede var burayada yeni kayıt oldum nasıl iletişime gecebilirizIlk gunler Mide bulantısı uykusuzluk yaptı.
Merhabalar doğum yaptinizmi bebeğiniz sağlık durumu nasılyok üc ay var daha doguma ben ilk zamanlar hergun alıyodum ama lustral baslatti doktor o iyi geldi sanıyorum artk cok kotu oldugumda ceyrek aliyorum
Doğum yaptinizmi bebeğiniz sağlık durumu nasıl acabaKesmem mümkün değil ilacssiz bir gün dahi yasyamam kadın doğum ve piskiyatrimin ortak kararıyla devam etme kararı aldık dozajı dustuk
Antidepresan kullanmaya başladınız mı?Doğum yaptinizmi bebeğiniz sağlık durumu nasıl acaba
Baslamadim ama çok zorlaniyorumAntidepresan kullanmaya başladınız mı?
Yan etkilerinden korkuyorum iyi gelirmi korkusu varAntidepresan kullanmaya başladınız mı?
Siz nasıl oldunuz faydası oldumu ilacınYan etkisi oluyor ama bir iki haftaya geçiyor.
Carpintilarim nefes darligim geçti ama hiç keyfim yok mutlu değilim dozumu yeterli gelmiyor bilmiyorum. 22 gündür kullanıyorum ilacı belki erkendir tam etki etmesi için. Doktora gideceğim tekrar.Siz nasıl oldunuz faydası oldumu ilacın
Kac mg ilaciniz?Carpintilarim nefes darligim geçti ama hiç keyfim yok mutlu değilim dozumu yeterli gelmiyor bilmiyorum. 22 gündür kullanıyorum ilacı belki erkendir tam etki etmesi için. Doktora gideceğim tekrar.
25 mgKac mg ilaciniz?
Dozaji az gelebilir bunyenize genelde ilaclar 2 hafta icerisinde etki etmeye basliyor
Hamililikten önce ilaç kullandizmi hiç peki
Hiçbir sorunum yoktu ilaç kullanmadımHamililikten önce ilaç kullandizmi hiç peki
Dün iyiydim bugün kötü oldumDozaji az gelebilir bunyenize genelde ilaclar 2 hafta icerisinde etki etmeye basliyor