Bana doktorum 100 mg lustral 20 mg paxera esit dedi, hatta direkt 100 lüğe geçirmişti o yüzden ama bende yan etki yapti. o yüzden geri döndüm.Paxera 200 mg mi denk geliyormus
Hiç bir dr direkt 100 mg vermez iyiki bir şey olmamış 25 50 75 100 ile başlarBana doktorum 100 mg lustral 20 mg paxera esit dedi, hatta direkt 100 lüğe geçirmişti o yüzden ama bende yan etki yapti. o yüzden geri döndüm.
İlaçtan ilaca geçtigin zaman öyle olabiliyo. Daha öncede öyle gecis yaptım benHiç bir dr direkt 100 mg vermez iyiki bir şey olmamış 25 50 75 100 ile başlar
Anladım daha öncede mesajlasmistik sanirim az kalmis doğumunuza allah hayırlı bir sekilde kucaginiza salmayı nasip etsinİlaçtan ilaca geçtigin zaman öyle olabiliyo. Daha öncede öyle gecis yaptım ben
Hamilelikte ilaç kullandınız miAnladım daha öncede mesajlasmistik sanirim az kalmis doğumunuza allah hayırlı bir sekilde kucaginiza salmayı nasip etsin
Evet basından beri kullanıyorum. Sağolun bugün kontrol vardi hersey yolunda cok sükür. Darısı hepimizin basınaHamilelikte ilaç kullandınız mi
Ne guzel allah herkesin kalbine göre versin şimdi mesajlarınıza bakıyordum paxera kullanıyorsunuz bende en başlarda efexprdu fayda etmeyince paxera geçtik 10 senedir kullanıyorum 1 oğlum var 2.düşünüyorum ama dr ilk 3 ay önermiyor bide daha kötü olurum diye korkuyorumEvet basından beri kullanıyorum. Sağolun bugün kontrol vardi hersey yolunda cok sükür. Darısı hepimizin basına
10 senedir antidepresan kullaniyorum 1senedir paxera kullanıyorumNe guzel allah herkesin kalbine göre versin şimdi mesajlarınıza bakıyordum paxera kullanıyorsunuz bende en başlarda efexprdu fayda etmeyince paxera geçtik 10 senedir kullanıyorum 1 oğlum var 2.düşünüyorum ama dr ilk 3 ay önermiyor bide daha kötü olurum diye korkuyorum
10 sene kullanıp keserseniz nükseder tabi genelde lustral veriyolar onu icebilirsiniz cogu dr onu veriyoNe guzel allah herkesin kalbine göre versin şimdi mesajlarınıza bakıyordum paxera kullanıyorsunuz bende en başlarda efexprdu fayda etmeyince paxera geçtik 10 senedir kullanıyorum 1 oğlum var 2.düşünüyorum ama dr ilk 3 ay önermiyor bide daha kötü olurum diye korkuyorum
Dr a görünmelisinMerhaba arkadaslar bnde anksiyete hastasiyim ve hamileyim..gunlerim cok zor geciyor uykulardan ataklar uyandiriyor hergun huzursuzluk korku beni bitiriyor..sizce ne yapmaliyim?
geçmiş olsun canım kaç haftalıksın?Merhaba arkadaslar bnde anksiyete hastasiyim ve hamileyim..gunlerim cok zor geciyor uykulardan ataklar uyandiriyor hergun huzursuzluk korku beni bitiriyor..sizce ne yapmaliyim?
Saol canim..20 haftaligim..geçmiş olsun canım kaç haftalıksın?
Ben yurtdisindayim..acile gittim aile hekimimize soyledik..riskli diyolar korkutuyorlar..bebek gelisimini engeller engelli olur bebek ilaca alisir titrer organlari gelismez boyle soyluyorlar..o yuzden korkuyorum..Dr a görünmelisin
Ben de 8 haftalığım gebelik belirtileri ile karıştı her şey. Daha önce tedavin var mıydı ilaç vs kullandın mı? Hamileyken mi kestin? Genelde hamilelikte hormonlardan ötürü bu tarz rahatsızlıklarımız nüksedebiliyormuş malesef. Hayat kaliteni çok kötü etkiliyorsa bir psikiyatri görüş istersen. Belki hafif bir ilaç verirler doğumdan önce de kesersin.Saol canim..20 haftaligim..
Canim bn yurdisindayim burada riskli diye vermiyorlar verse bile cok riskli diyorlar yok bebek engelli olur organlari beyningelosmez bebek titrer ilaca alisir vb..neler neler soyluyorlar..korkumdan alamadik..ne yapacagimi sasirdim kaldim..suan 20 haftaligim korkuyorum kullansam oyle korkuyorum kullanmasam bu huzurllsuzluk korku ataklar beni yiyip bitiriyor..10 haftalikken basladi korku ataklar..daha oncesinden bundan 7 8 sene once lustral kullanmistim..Ben de 8 haftalığım gebelik belirtileri ile karıştı her şey. Daha önce tedavin var mıydı ilaç vs kullandın mı? Hamileyken mi kestin? Genelde hamilelikte hormonlardan ötürü bu tarz rahatsızlıklarımız nüksedebiliyormuş malesef. Hayat kaliteni çok kötü etkiliyorsa bir psikiyatri görüş istersen. Belki hafif bir ilaç verirler doğumdan önce de kesersin.
Daha oncesinde 7 8 sene once lustral kullanmistim..Ben de 8 haftalığım gebelik belirtileri ile karıştı her şey. Daha önce tedavin var mıydı ilaç vs kullandın mı? Hamileyken mi kestin? Genelde hamilelikte hormonlardan ötürü bu tarz rahatsızlıklarımız nüksedebiliyormuş malesef. Hayat kaliteni çok kötü etkiliyorsa bir psikiyatri görüş istersen. Belki hafif bir ilaç verirler doğumdan önce de kesersin.
Anlıyorum evet yurtdışındakilere genelde vermiyor doktorlar ama aldırma öyle bişey yok engelli olur bilmem ne zaten 20 haftanı gecmissin ama doktorların istemiyorsa kullanmanı mecbur kullanmayacaksın canım. Sabredeceksin kafanı meşgul edeceksin sürekli kendine bir uğraş edineceksin bi kafandan gitsinler canımCanim bn yurdisindayim burada riskli diye vermiyorlar verse bile cok riskli diyorlar yok bebek engelli olur organlari beyningelosmez bebek titrer ilaca alisir vb..neler neler soyluyorlar..korkumdan alamadik..ne yapacagimi sasirdim kaldim..suan 20 haftaligim korkuyorum kullansam oyle korkuyorum kullanmasam bu huzurllsuzluk korku ataklar beni yiyip bitiriyor..10 haftalikken basladi korku ataklar..daha oncesinden bundan 7 8 sene once lustral kullanmistim..
Canim elimden geleni yapiyorum burada saglik siztemi hic iyi degil..belli bildikleri bir sey var onun disina cikmiyorlar..bari dedim uyku surubu verin dedim hayir veremeyiz oda ayni antidepresan gibi diyor..yani ne yaparsan yap diyip kendi haline birakiyor..vizemin cikmasini bekliyorum gunu bitti ocak sonu cikar insallh..Turkiyeye ailemin yanina gidicem orada doktora gidicem..Anlıyorum evet yurtdışındakilere genelde vermiyor doktorlar ama aldırma öyle bişey yok engelli olur bilmem ne zaten 20 haftanı gecmissin ama doktorların istemiyorsa kullanmanı mecbur kullanmayacaksın canım. Sabredeceksin kafanı meşgul edeceksin sürekli kendine bir uğraş edineceksin bi kafandan gitsinler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?