Çok çok düşük doz cnm etki ediyormuCipralex 10 mg
Bugun yine iyi değilim atak geçirdim ağır bi sekilde. Sanırım yeni ilac yetersiz geliyor napıcam böyle bilmem cok zorlandım cokbebek de daha küçük. Ağlayıp duruyorum ve biliyorum bu stres bebege daha cok zararli
Ben de kötüyüm sen neden ağlıyorsun sebepsiz mi başka ne yaşıyorsun ben hiç hayattan zevk almıyorumBugun yine iyi değilim atak geçirdim ağır bi sekilde. Sanırım yeni ilac yetersiz geliyor napıcam böyle bilmem cok zorlandım cokbebek de daha küçük. Ağlayıp duruyorum ve biliyorum bu stres bebege daha cok zararli
Yani ne oluyor vücuduna atak sırasında nefes alamama falan mı onu sormak istedimAtak gecirdigim icin cnm.korkuyorum böyle olunca
Hayır sanirim bu sira ilac degisimi kaynaklı yogun kol bacak yanması oluyor. İc sıkıntısı bi yere sıgamama hissi çarpıntı bulantı falan .. ağlama hissiYani ne oluyor vücuduna atak sırasında nefes alamama falan mı onu sormak istedim
Böyle olunca yataktan cikamiyorum cikmak istemiyorum. Evt ilac az geldi sanırım ve yeni basladigim icin yan etki yaptı. Sennki neydiRabbim şifa versin sakin kalmaya çalış üstüne düştükçe daha kötü oluyor insan farklı birşeylere uğraş kafan dagilsin
Çok iyi anlıyorum canım bende de oluyor işte bunlar bir de bende bir şey yapma isteği yok hiçbir şeyden zevk almıyorum yatıp duruyorum yattikca daha da bunalım oluyorum insanlar kendini zorla bir şey yap diyorlar ama içimden gelmiyor anlatamıyorum derdimi öyle böyle değil çok kötü işte psikaytr ilaç vermedi 9 haftalıkken gittim bekle dedi şimdi 12 haftalık oldumHayır sanirim bu sira ilac degisimi kaynaklı yogun kol bacak yanması oluyor. İc sıkıntısı bi yere sıgamama hissi çarpıntı bulantı falan .. ağlama hissi
İcmen lazım ama depresyon sonu onun ki o zaman tedavisi daha zor. Hem 12 hafta olmussun bebek büyümüs bak ben basıdnan beri mecburen iciyorum. Sadece ilac değiştirdik o da az geldi hatta sık sık atak geçirir oldum. Atak yokken iyiyim depresif olmuyorum enerjik oluyorum. Sennki depresyona benziyor sankiÇok iyi anlıyorum canım bende de oluyor işte bunlar bir de bende bir şey yapma isteği yok hiçbir şeyden zevk almıyorum yatıp duruyorum yattikca daha da bunalım oluyorum insanlar kendini zorla bir şey yap diyorlar ama içimden gelmiyor anlatamıyorum derdimi öyle böyle değil çok kötü işte psikaytr ilaç vermedi 9 haftalıkken gittim bekle dedi şimdi 12 haftalık oldum
Cnm 25 selektra içerken hamile kaldım öğrenince hemen kestim şuan kendim elimden geldiğince gittiği yere kadar idare etmeye çalışıyorum eğer içiyorsam madem doktorunla görüş 10 mg etki etmez edecek olsa ilaç icmezsin keşke dayanıp üç dolunca icsen eminim dayanamiyorsun çeken bilir işte yataktan cikmazsan daha çok gomulursun böyle rahatsizliklarda takılı kalmak meşgul etmemek tetikliyo surukluyo tam tersini zor olacak dene bende öyle yapa yapa ilaçsız SürüyirumBöyle olunca yataktan cikamiyorum cikmak istemiyorum. Evt ilac az geldi sanırım ve yeni basladigim icin yan etki yaptı. Sennki neydi
Evet canim ben transferden sonra ilacı bıraktım depresyona çevirdi doktora gideceğim zaten bakalım ne diyecek inşallah atlatiriz evlatlarımızı sagsalim kucağımıza alırızİcmen lazım ama depresyon sonu onun ki o zaman tedavisi daha zor. Hem 12 hafta olmussun bebek büyümüs bak ben basıdnan beri mecburen iciyorum. Sadece ilac değiştirdik o da az geldi hatta sık sık atak geçirir oldum. Atak yokken iyiyim depresif olmuyorum enerjik oluyorum. Sennki depresyona benziyor sanki
Canım iki gündür bendede olduBugun yine iyi değilim atak geçirdim ağır bi sekilde. Sanırım yeni ilac yetersiz geliyor napıcam böyle bilmem cok zorlandım cokbebek de daha küçük. Ağlayıp duruyorum ve biliyorum bu stres bebege daha cok zararli
Bende doktoruma sordum düşük dozlu alabilirsin dedi hamile olduğunu belirterek dedi canım inan yanlız değilsin bende şuan tam senin gibiyim bir bardağı mutfağa götürmekten aciz oldum ve beni kimse anlamıyor eşim bile iki gündür de panik atak ve anksiyate geçiriyorum bakalım bende başlamak istiyorum artık ilaca başka çare kalmadı kaç gündür iyiydim panik ataksız ama kısa surduÇok iyi anlıyorum canım bende de oluyor işte bunlar bir de bende bir şey yapma isteği yok hiçbir şeyden zevk almıyorum yatıp duruyorum yattikca daha da bunalım oluyorum insanlar kendini zorla bir şey yap diyorlar ama içimden gelmiyor anlatamıyorum derdimi öyle böyle değil çok kötü işte psikaytr ilaç vermedi 9 haftalıkken gittim bekle dedi şimdi 12 haftalık oldum
Benim anksiyete ilaç kullanmadan önceydi ilaca başlama nedeni de oydu ama bu sefer depresyon olarak geri döndü ilacı bırakınca sanırım vücut mutluluk hormonu salgilamiyor hiçbir şeyden keyif almıyorum bir de hamileliğin verdiği yasaklar onu yapma bunu yapma iyice keyifsiz oluyor bir de pandemi yüzünden stres olduk aylardır o da var işte Allah'ın gücüne gitmesin tabi ama ne hastalıklar var ama sonuçta bu da bir hastalik ve zorBende doktoruma sordum düşük dozlu alabilirsin dedi hamile olduğunu belirterek dedi canım inan yanlız değilsin bende şuan tam senin gibiyim bir bardağı mutfağa götürmekten aciz oldum ve beni kimse anlamıyor eşim bile iki gündür de panik atak ve anksiyate geçiriyorum bakalım bende başlamak istiyorum artık ilaca başka çare kalmadı kaç gündür iyiydim panik ataksız ama kısa surdu
Valla aynen öyle canım kafan iyi olmayınca daha doğrusu gerçekten fizik ve ruhsal sağlık olmayınca hiç birşey olmuyormuş bunu net gördüm yani. Herşeyi deniyorum bende hani stres atmak için oyun oynuyorum telefondan bu seferde iyice telefona bağımlı olup dahada etkiliyor bende basliycam hiç kullanmadim ama cidden hayatımı etkiliyor işte. Sen ilacı hamilelikte kullanmiyormusun neden ?Benim anksiyete ilaç kullanmadan önceydi ilaca başlama nedeni de oydu ama bu sefer depresyon olarak geri döndü ilacı bırakınca sanırım vücut mutluluk hormonu salgilamiyor hiçbir şeyden keyif almıyorum bir de hamileliğin verdiği yasaklar onu yapma bunu yapma iyice keyifsiz oluyor bir de pandemi yüzünden stres olduk aylardır o da var işte Allah'ın gücüne gitmesin tabi ama ne hastalıklar var ama sonuçta bu da bir hastalik ve zor
Kac haftalıksın? Ben basından beri düsük doz iciyorum ama yetmiyor. 12 haftadan sonra doz artırıcak doktorumBende doktoruma sordum düşük dozlu alabilirsin dedi hamile olduğunu belirterek dedi canım inan yanlız değilsin bende şuan tam senin gibiyim bir bardağı mutfağa götürmekten aciz oldum ve beni kimse anlamıyor eşim bile iki gündür de panik atak ve anksiyate geçiriyorum bakalım bende başlamak istiyorum artık ilaca başka çare kalmadı kaç gündür iyiydim panik ataksız ama kısa surdu
Cnm depresyon daha da zor bende yasadım biliyorum. Mutlaka doktora git. Düsük doz veriyorlar cnkü bu yaşadığımız stres bebege daha zararlıBenim anksiyete ilaç kullanmadan önceydi ilaca başlama nedeni de oydu ama bu sefer depresyon olarak geri döndü ilacı bırakınca sanırım vücut mutluluk hormonu salgilamiyor hiçbir şeyden keyif almıyorum bir de hamileliğin verdiği yasaklar onu yapma bunu yapma iyice keyifsiz oluyor bir de pandemi yüzünden stres olduk aylardır o da var işte Allah'ın gücüne gitmesin tabi ama ne hastalıklar var ama sonuçta bu da bir hastalik ve zor
Şuan 13 haftaligim bitiyor işte canım.Kac haftalıksın? Ben basından beri düsük doz iciyorum ama yetmiyor. 12 haftadan sonra doz artırıcak doktorum
Evet canim gidecegim sağolCnm depresyon daha da zor bende yasadım biliyorum. Mutlaka doktora git. Düsük doz veriyorlar cnkü bu yaşadığımız stres bebege daha zararlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?